ویژه‌نامه بازی‌سازی

در ۱۳۹۰/۱۱/۰۶ , 11:03:46
ویژه‌نامه بازی‌سازی

سلام به همه‌ی دوستان عزیز دنیای بازی‌ای اَم!

بنده متین ایزدی، عضو هیات تحریریه‌ی دنیای بازی و دبیر تحریریه‌ی نشریه‌ی «بازی‌سازی» هستم و قصد دارم در این متن شما را با این نشریه که کاری از گروه نشریات دنیای بازی است آشنا کنم. اول باید چند شبهه را بر طرف کنم. اول این که نشریه‌ی بازی‌سازی نشریه‌ای مستقل و نامربوط به دنیای بازی نیست، بلکه تمامی نویسندگان دنیای بازی و بازی‌سازی مشترک هستند. این نشریه که ویژه‌نامه‌‌ی بازی‌سازی نام دارد در سال گذشته به صورت دو ماهنامه و امسال به صورت ماهنامه منتشر می‌شود. شبهه‌ی بعدی درباره‌ی این است که “این نشریه صرفا برای بازی‌سازان است و ما علاقه‌ای به بازی ساختن نداریم و فقط می‌خواهیم بازی کنیم!” و همین‌جا به قوت این فرضیه را رد می‌کنم. بنده و دیگر دوستان در دنیای بازی زمان بسیار زیادی را صرف تولید طیف‌های مختلف مطلب، برای طیف‌های مختلف مخاطب کرده‌ایم و اکنون در نشریه‌ی بازی‌سازی به جنسی از مطالب رسیده‌ایم که می‌تواند برای تمامی علاقه‌مندان به بازی‌ها (که علاقه‌مندان به بازی‌سازی هم زیرمجموعه‌ی کوچکی از آن هستند) جذاب باشد. همچنین ما گاهی در دنیای بازی به دلیل کمبود فضا نمی‌توانیم آن‌طور که می‌خواهیم به سوژه‌های مورد نظرمان بپردازیم؛ اما بازی‌سازی شصت و چهار صفحه‌ای، این امکان را برای ما مهیا کرده است که عمیق‌تر و بیشتر از دنیای بازی به بازی‌ها بپردازیم. برای مثال در بازی‌سازی پرونده‌ی کاملی از «میدان نبرد ۳» (Battlefield 3)، «ندای وظیفه: جنگاوری نوین ۳» یا «بتمن: شهر آرکام» تهیه کرده‌ایم که در دنیای بازی امکان انتشار آن وجود نداشت. دیگر آن که درخواست همیشگی شما دوستان، درباره‌ی اضافه شدن مباحث آموزشی بازی‌سازی به دنیای بازی نیز در این نشریه محقق شده است.

بازی‌سازی مجموعه‌ای از مطالب گوناگون است. هر ماه هم اخبار دارد و هم بررسی بازار داخلی و خارجی و میزان فروش بازی‌ها. هر شماره گزارشی دارد به نام گزارش ماه که به مسائل داغ روز کشورمان در حوزه‌ی بازی‌های رایانه‌ای می‌پردازد: ممنوع شدن «میدان نبرد ۳»، بسته شدن گیم‌نت‌ها یا بیان مشکلات بازی‌سازان، نمونه‌هایی از انواع گزارش‌هایی بوده که تاکنون منتشر شده است. هر شماره یک گزارش ویژه هم وجود دارد؛ یک بار به گزارش تصویری از جشنواره‌ی گیمزکام آلمان پرداخته و یک بار سی استودیوی برتر بازی‌ساز و دلایل برتری‌شان در سال ۲۰۱۰ را بررسی کرده است. در هر شماره از بازی‌سازی تلاش کرده‌ایم مصاحبه‌ای دوزبانه و اختصاصی داشته باشیم با بزرگان این صنعت. تابه‌حال مصاحبه‌های زیادی انجام داده‌ایم که برای نمونه می‌توان به مصاحبه با «ارنست آدامز» تئوریسین بزرگ، «جی ویلبر» مدیرعامل اپیک‌گیمز، «پیتر مک‌کانل» آهنگساز بازی‌های ماجرایی لوکاس اشاره کرد. «تیم شیفر»، «نوید خوانساری»، «کلیف بلزینسکی» و بسیاری از بزرگان دیگر نیز در لیست انتظار هستند.

در هر شماره در بخش «روی خط تولید» دو بازی ایرانی را معرفی می‌کنیم که در حال ساخت هستند. اطلاعات این بازی‌های ایرانی (همچون «گرشاسپ: معبد اژدها»، «عصر پهلوانان ۲»، «صدای فراموش‌شده» و…) را هیچ جای دیگری پیدا نمی‌کنید مگر در این نشریه. همچنین هر شماره یک بازی‌ساز مستقل خارجی، بازی‌های‌اش و شیوه‌ی تولیدش را معرفی می‌کنیم. در نگارش این بخش از متخصصان طراحی بازی استفاده کرده‌ایم و تاکنون برای مثال بازی‌های بسیار خوبی چون «بچه گوشت قهرمان» یا «دنیای گو» را تحلیل و بررسی کرده‌ایم. هر بار یک پرونده داریم که می‌ترکانیم! هرچه می‌خواهد دل تنگ‌مان می‌گوییم. از بازی‌های فسیل ایرانی گرفته تا معرفی بازی‌های آرکید شهربازی‌ها. سوژه‌های این پرونده‌ها گاهی بررسی عمیق‌تر بازی‌های بزرگ همچون سری «آنچارتد»، «خدای جنگ» یا «ندای وظیفه» است و گاهی مسایل حاشیه‌ای و جنجالی بازی‌ها.

یکی دیگر از بخش‌های‌مان «اسیلوسکوپ» نام دارد. این بخش خوراک علاقه‌مندان به بازی‌های درجه‌ی یک روز دنیا است. در این بخش که رویکردی آموزشی هم دارد به کالبدشکافی یک فصل از یک بازی بزرگ می‌پردازیم. برای مثال بررسی ریتم بازی در فصل افتتاحیه‌ی «خدای جنگ ۳» یا بررسی ساختار ماموریت‌ها در «بتمن: شهر آرکام» یا بررسی طراحی مرحله‌ی «چرخ‌های جنگ ۳». این بخش حامل آن نگاه عمیق‌تر به بازی‌های روز است که در دنیای بازی فقط می‌رسیم آن‌ها را به صورت کوتاه معرفی یا نقد کنیم.

در بخش «ژانرشناسی» هر دو شماره یک ژانر بازی‌ها را معرفی کرده و تاریخچه و عناصر سازنده‌اش را بررسی می‌کنیم. همچنین در بخش «تاریخچه» به‌طور مختصر به بررسی تاریخچه‌ی موضوعات جنجالی دنیای بازی‌ها می‌پردازیم؛ از تاریخچه‌ی دسته‌های عجیب و غریب بازی گرفته تا تاریخچه‌ی خشونت در بازی‌ها را می‌توانید در این بخش پیدا کنید. هر شماره یک «سینمابازی» دو صفحه‌ای هم داریم که همچون «فیلم‌بازی» دنیای بازی در آن به بررسی تاثیرات زیبایی‌شناسانه‌ی سینما بر بازی‌ها و بالعکس می‌پردازیم و شخصا مطالعه‌ی آن را به همه‌ی سینمادوستان توصیه می‌کنم.

معرفی یک سایت خوب خارجی در حوزه‌ی بازی‌ها و قابلیت‌های آن، بخش کمیک و طنز ماه و دو مقاله‌ی تخصصی و آموزشی درباره‌ی بازی‌ها و بازی‌سازی که از بهترین و به‌روزترین مقالات دنیا انتخاب می‌شوند در هر شماره مطالب دیگری است که می‌توانید در بازی‌سازی مطالعه کنید.

امیدوارم که این متن در جهت معرفی این نشریه کارا بوده باشد و مهم‌تر آن که دوستان عزیزم ما را در جهت بهبود روز به روز مطالب بازی‌سازی، از پیشنهادات و انتقادات خود محروم نسازند.

لطفا باب انتقادات و پیشنهادات را همین‌جا باز کنید. دوستانی که نشریه را دیده‌اند به بنده برای بهتر شدن‌اش کمک کنند. دوستانی که ندیده‌اند هم اول ببینند بعد کمک کنند. دوست دارید چه نوع مطالبی را در این نشریه مطالعه کنید؟ چه چیزهایی در دنیای بازی نیست که در این نشریه می‌تواند باشد؟ سوالات اساسی از این جنس هستند.

ارداتمند- متین ایزدی

پی‌نوشت: راستی تو رو خدا در مورد اسکای‌ریم این‌جا نظر ندید! بعدا یه میزگرد می‌ذاریم فقط واسه دعوای اسکایریمی. ممنون


84 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. با سلام و احترام فراوان به آقای ایزدی عزیز ،
    اول بگم که هدف من بهتر شدن و بقای مجموعه دنیای بازی که برای زحمات دست اندر کاران آن ارزش زیادی قائلم در گام اول و در مورد این بحث مجله بازی سازی است ، ببینید آقای ایزدی جواب شما به نظرات من دقیقاً پاسخ به سئوال خود شماست ، حرف من این هستش که یا رومیِ روم یا زنگیِ زنگ اگر شما به کاربر عامه فکر میکنید که چرا اصلاً مجله بازی سازی تولید می کنید ؟ اصلاً مگه ما چند بازی ساز داریم و تیراژ فروش مورد انتظار شما چه عددیست ؟ اگر به بازی سازان فکر میکنید باید بدانید طرف حساب شما چه افرادی هستند ، اگر بخواهیم بگوییم “میتوانند دانلود کنند” که برادر من این شامل تمام محتوای DBD هم میشود که ! آیا نمیتوان آنها را دانلود کرد؟ ودر پاسخ یه اینها :
    “به نظرت چند نفر براشون آرت‌بوک و پی‌دی‌اف آموزشی مهم است؟
    آیا دوست دارن اینا توی نشریه باشه؟
    بقیه که دوست ندارن باید چکار کنن؟ ”
    بله این محتواها اگر همانطور که گفتم نایاب و انحصاری باشند و حتی در برخی مواقع عمومی ولی مجتمع ومفید اگر باشند نیاز تمام بازیسازان وعلاقمندان بازی سازیست و البته نه بازی بازان ! آنهایی که دوست ندارند همان کاری را انجام دهند که ما با برخی از محتواهای DBD که علاقه ای به آنها نداریم انجام میدهیم !
    از آنجا که خواستید دقیقاً اشاره کنم کدام مطالب سطحی هستندرفتم و آخرین شماره که خریداری کردم -مهرماه ۹۰- را برداشتم تا پاسخ بدم ولی بعد کامنت ها رو خوندم ودیدم آقای behnam -it قبلاً حق کلام را گفته ، در مورد اخبار تکراری که البته بیشتر اخبار از بازیهای ایرانیست بله منظورم اینه که قبلاً تو سایتها و محافل دیگه و حتی سایت ومجله خودتون بوده واینم در نظر بگیرید که مجلتون دیر به دیر چاپ میشه پس طبعاً یه سری مطالب قدیمی میشن ، در مورد جهت گیری هم عطف به همون شماره مهرماه هر کدوم از معترضان ادعا کردن فقط قسمتی از صحبتهاشون انتخاب و چاپ شده و در نهایت هم با توجیه های آقای بهفر راد مطلب به نفع بنیاد و داوران ختم شد !
    در هر حال هر چی بنده حقیر گفتم صرفاً نظر منه وممکنه غلط یا بی ارزش باشه ، ممنون از توجه شما.

    ۰۰
  2. سلام . منم بگم یه چیزی :mrgreen:

    اقا مشکل این نشریه بازی سازیتون اولا اینه که ربط به هرچی داره به جز موضوع اصلی به قول دوستمون مطالب سطحی هستن و بیشتر به جای جذابیت حوصله مخاطب رو سر میبرن . درضمن بخش تخصصی هم نداره اصلا نداره و بیشتر به نشریه مکمل دنیای بازی شبیه تا نشریه مستقل بازی سازی . به نظر من واسه بیشتر شدن جذابیتش در مورد نحوه ی ساخته شدن بازی ها / تکنولوژی ساختشون / تکنولوژی های به کار رفته توشون بیاین مقاله بنویسن ((ماشالله مقاله که قبول نمی کنین از کسی حداقل خودتون درستش کنین… اشاره به اون ایمیلی که فرستادم واسه مقاله و جوابش یک ماهه هنوز تو راهه :lol: :mrgreen: )) اینا جذابیت خوندن رو بیشتر می کنن حتی اگه کسی که بازی ساز نباشه هم استقبال می کنه به شخصه خودم یه تستی روی چند تا انجمن زدم و خوب جواب داده . درضمن مطالب مربوط به بازی های ایرانی رو هم خداییش هرچی بنویسین فایده ای نداره . مصاحبه ها باید اصولی بشه باید جذابیت داشته باشه خداییش من از خوندن اینجور مصاحبه ها خسته شدم همه شون با اینکه از افراد مختلف ان تکرارین . مهم جذب مخاطبه و فقط همین .پس باید به فکر مخاطب هم بود درست می گم دیگه ؟ باز اها . پیشنهاد دیگه ای هم دارم اینه که یکمی به مسئله تخصصی مجله تون هم توجه کنید سابقا بازی رایانه میومد انریل انجین یاد می داد توی مجله شون یادتون هست که پویا دادگر نویسنده اش بود. خب شما هم چرا از این کارا نمی کنین ؟ بخدا کلی طرفدار داره این چیزا. ماشالله بازی سازی هم شده جدیدا مد هرکسی پیدا میشه می گه من بازی سازم :mrgreen:
    باز دیگه هیچی فقط امیدوارم کمی بار محتوایی این مجله بالا بره که دیگه شاهد مطالب خواب اور نباشیم .
    (به نظر من فقط ۳ شماره اولش خوب بود همین))

    راستی راستی به نظرم بخش بررسی تکنیکی بازی ها رو هم داشته باشین خیلی خوبه . اصلا بیاین یه بازی رو از نظر مسائل فنی به چهار میخ بکشین چی میشه میگه :)) بخدا خواننده اش هم خیلی بیشتر میشه

    ۰۰
  3. آقای ایزدی از تمامی مطالبی که تا حالا از شما خوندم لذت بردم مخصوصا نقد تون دربارهی دراگون ایج ریشه ها که من رو با سبکی آشنا کرد که الان شده محبوب ترین سبک من واقعا ازتون ممنونم در مورد اسکایریم با اینکه این بازی رو خیلی دوست دارم اما به نظر شما هم احترام میزارم و بی ادبی نمیکنم هر چند که قبول دارم اسکایریم نفش افرینی نیست وبیشتر اکشن گرا هست. بازم میگم ممنونم ازشما و نو :wink: شته های جادوییتان

    ۰۰
  4. سلام من به تو متین عزیز!
    این مجله از لحاظ خط سیری که پیش گرفته، ارزنده و قابل تقدیره
    ولی محتوای مطالب و عمق نگاه به مقوله بازیسازی توش زیاد به چشم نمیاد
    اینکه جایی از مطلبت گفتی بازیسازان طیف کوچکی از این جامعه آماری هستن جای تعجب داره!
    یک مجله پیش از هرچیزی با نامش شناخته میشه و لاجرم بازیسازی یعنی نگاه به عالم بازیسازی، نه اینکه هرچی توی دیبازی جا نشد یا به نوعی نتونستیم جاش بدیم حالا بیاریم اینجا بذاریم.
    پرونده ها و مسائلی که تحلیل و بررسی میشه خوبه، ولی قیمت مجله نسبت به وزن مطالب بالاست!
    خیلی لزومی نداره که این مجله با گلاسه ضخیم و اون چارت خاص چاپ بشه، بسیار بهتره اگه میخوایم طیف بیشتری استفاده ببرن همه جوانب رو بهینه کنیم. البته میدونم شاید این مسائل فنی چاپ به تو و رفقای نویسنده مستقیماً مربوط نشه، ولی به هرحال اینها همه برای بهبود این نشریه مطرح میشه.
    امیدوارم در ادامه راه موفق باشی
    همیشه شاد و همیشه خوش باشید

    ۰۰
    1. بهنام عزیز سلام
      درباره‌ی عمق بیشتر توضیح بده
      ما یه مطالبی داریم مثه مقاله‌ها و کالبدشکافی که صددرصد تخصصی و عمیق هستن برای مخاطب خاص
      یه مطالبی هم داریم که میانه هستن
      مثه سبک‌شناسی
      یه سری مطلب عامه‌پسند هم داریم
      واقعا خلا مطلب سنگین احساس می‌شه؟
      چه مطالبی می‌تونه اضافه بشه به نظرت به این نشریه؟
      قمیت‌گذاری رو حتما منعکس می‌کنم و واقعا به من ربطی نداره
      مرسی از نظرات بسیار سازنده‌ات

      ۰۰
    2. سلام دوباره من به تو متین عزیز
      خلاء مطالب با پردازش بیشتر و رسیدن به چند و چون ساخت بازی ها احساس میشه!
      به شخصه احساس میکنم صفحاتی که انگلیسی هستن یا اصلاً نیازی نیستن یا اینکه باید به حداقل حجم ممکن برسن. به هرحال مخاطب اصلی این مجله که البته تخصصی هم هست بروبچه های فارسی زبان خودمون هستن، و برای چند صفحه مطلب عمیق تر اگه فارسی باشه حتماً شوق بیشتری نشون خواهند داد! چون من تمام مطالب انگلیسی رو هم دقیق مطالعه کردم و هیچ مویی با فارسیش نمیزنه و عملاً ترجمه صرفه! پس بهتره اگر هم لزومی به بودنش احساس میشه فقط مثلاً در حد مصاحبه های اختصاصی بازیسازی با بازیسازان خارجی باشه.
      نکته دیگه اینکه استفاده از عکسهای بیش از حد بزرگ با توجه به قیمت مجله توجیه منطقی نداره، این بیشتر برای خود مجله دیبازی مناسبه که قیمت منطقی و معقولی داره!
      مطلب سنگین هم که گفته بودی یعنی ما بخشی داشته باشیم که به عنوان اتاق فکر عمل کنه!
      به چرایی ها و ریشه ها در ساخت بازیها بپردازه
      داستان و سیر داستانی رو به صورت قدم به قدم مورد کند و کاو قرار بده
      گرافیک و صحنه پردازی رو با فلسفه هاش بیان کنه
      اینها چیزهاییه که توی این مدت من به شخصه خیلی کم دیدم
      مثلاً فلان بازی ایرانی معرفی میشه ولی درست بررسی نمیشه
      شما ورق میزنی توی ۳ صفحه ۲ تا عکس میبینی
      عکس درجای خودش و به اندازه خودش خیلی خوبه، ولی احساس میشه بیشتر جاها نقش صفحه پرکنی و جایگزین مطلب رو ایفا میکنه درحالی که باید مکمل مطلب باشه!
      درکل زحمات تو دوست خوبم و همه رفقا ستودنیه، توی این روزگار درآوردن مجله تخصصی کار ساده ای نیست. تمام هم و غم ما هم انتشار مجله ای پربارتر و فاخرتره
      در آخر بازهم برای همتون آرزوی موفقیت و سلامتی دارم
      همیشه شاد و همیشه خوش باشید

      ۰۰
  5. من از اول این نشریه رو تهیه میکردم اگه اشتباه نکنم ۱۴۰۰ تومان بود بعد یهو شد ۳۶۰۰ با اینکه برام زور داشت یه چند شماره ای گرفتم ولی وقتی مطالب رو دیدم به نظرم اکثراً خیلی سطحی و بی فایده بود و مطالب مربوط به ایرانشم به نظر جهت گیرانه میومد و کلاً مالی نبود وانتقادی هم نمیشد یا اگرم میشد به نظر میرسید این جرات وجود نداره که بعضی مسائل تا رسیدن به نتیجه پیگیری بشه (مثل برنامه ۹۰ مثلاً از بنیاد یا تبیان و غیره پرسیده بشه برخی از پروژه ها چی شدن یا پولها چطور هزینه میشه؟ کارها چطور پیش میرن ؟ پیشرفتها چی بوده و…) ضمن اینکه برخی مطالب و اخبارشم تکراری یا قدیمی بودن و بنابراین با توجه به این که ما باید در ماه هزینه های دیگری برای نشریات دیگه و اینترنت و غیره بدیم دیگه نمی ارزه آدم بخردش ، ضمن اینکه با نظر اون دوستمون موافقم که مصاحبه های مستقیم میتونه موثر باشه به علاوه یه دیویدی از پشت صحنه های ناب و آموزشی از استدیو های بزرگ بازی سازی، کنفرانسهای gdc ، آرت بوکها و PDF های آموزشی، میدونم بعضی از این محتوا ها به سختی به دست می یاد ولی اصل هنر شما هم همین میتونه باشه وگرنه که مطالب عمومی که تو اینترنت هست دیگه !!کلاً به نظر من خیلی کارا میشه کرد، خیلی مطالب میتونه بهتر باشه (این کمیک های انتقادی و طنزشم خوبه )

    ۰۰
    1. بسیار نظرات سازنده‌ای بود
      اگه دقیق‌تر بگی بهم کدوم مطلب‌ها سطحی است خوشحال‌تر می‌شم
      اخبار نسبت به چی تکراری هستند؟
      نسبت به خبر روی سایت‌ها یا…؟
      به نظرت چند نفر براشون آرت‌بوک و پی‌دی‌اف آموزشی مهم است؟
      آیا دوست دارن اینا توی نشریه باشه؟
      بقیه که دوست ندارن باید چکار کنن؟
      اونایی که دوست دارن معمولا خیلی کم هستن و می‌تونن اینا رو دانلود کنن
      بهتره بهم بگی مثلا دوست داری توی بازی‌سازی چه مطالبی بخونی؟
      ممنون از نظر بسیار خوب‌ات

      ۰۰
  6. همه رو به خوندن این نشریه توصیه میکنم. واقعا خیلی‌ توپه. هر وقت تو دکه می‌بینمش می‌خرمش. ممنون از دنیای‌بازی‌بابت این نشریه ویژه تون.
    _____________

    COD Team

    ۰۰
  7. سلام من این مجله رو تا بحال نگرفتم با خوندن این متن تصمیم گرفتم بگیرمش
    راجع به خود مجله چون تا حالا نخریدم نظر نمیدم ولی به نظرم باید یه فکری برا کاهش قیمتش بکنید( تبلیغات)
    و در ضمن به رسم بیشتر نشریات شماره های قدیمی رو به صورت PDF واسه دانلود بذارید، کاری که نمی دونم چرا از مجموعه دنیای بازی سر نمی زنه

    ۰۰
    1. :-D
      من یه عالمه جنگیدم تا با گذاشتن پی‌دی‌اف موافقت شه
      که شد
      ایشالا از کمی بعد پی‌دی‌اف شماره‌های قبلی بازی‌سازی رو می‌ذاریم رو سایت
      از شماره‌های جدید هم منتخب می‌ذاریم

      ۰۰
  8. حالا اصلا نظرات خونده میشه؟راستی یه پیشنهاد خیلی خوب:توی این نشریه یه بخشی به عنوان نوستالژی درست کنید و برخی از نقد ها یا خبار جالب قدیمی را دوباره چاپ کنید!

    ۰۰

در شبکه‌های اجتماعی،
به خانواده دنیای بازی بپیوندید!

برای اطلاع از جدیدترین اخبار، نقد و بررسی‌ها و ویدیوهای اختصاصی، ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید. همراه شما هستیم.

Dbazi Social Media

مقالات بازی

تاریخچه استودیو Giant Squid تاریخچه استودیو Giant Squid
توسط علی علی‌پور
0
سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟ سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو Team Cherry تاریخچه استودیو Team Cherry
توسط علی علی‌پور
0
تاریخچه استودیو Sandfall Interactive تاریخچه استودیو Sandfall Interactive
توسط میلاد طاهرنژاد
0
داستان کامل سری بازی اسپلینتر سل [پرونده] داستان کامل سری بازی اسپلینتر سل [پرونده]
توسط نریمان هروی
0
Mafia داستان سری بازی Mafia
توسط حسین کریمی
0
داستان سری بازی Halo داستان سری بازی Halo
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو سی دی پراجکت رد تاریخچه استودیو سی دی پراجکت رد
توسط علی علی‌پور
0
داستان سری بازی S.T.A.L.K.E.R داستان سری بازی S.T.A.L.K.E.R
توسط علی علی‌پور
0
داستان سری بازی Death Stranding داستان سری بازی Death Stranding
توسط مهدی یوسفی
0

چند رسانه ای

تبدیل جهان Avatar به میدان نبرد تبدیل جهان Avatar به میدان نبرد [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
رونمایی از بسته الحاقی Assassins Creed Mirage رونمایی از بسته الحاقی Assassins Creed Mirage با نام Valley of Memory [تماشا کنید]
توسط محمدصدرا باقری
0
تریلر زمان عرضه بازی Ghost of Yōtei انتشار تریلر زمان عرضه بازی Ghost of Yōtei؛ آغاز ماجراجویی انتقام [تماشا کنید]
توسط محمدصدرا باقری
0
تریلر داستانی Battlefield 6 تریلر داستانی بازی Battlefield 6 در رویداد State of Play به نمایش درآمد [تماشا کنید]
توسط محمدصدرا باقری
0
معرفی بازی‌های رایگان پلی‌استیشن پلاس معرفی بازی‌های رایگان پلی‌استیشن پلاس در ماه اکتبر؛ آلن ویک ۲ در صدر لیست [تماشا کنید]
توسط محمدصدرا باقری
0
Master Ninja: دری به سوی سختی مطلق در Ninja Gaiden 4 Master Ninja: دری به سوی سختی مطلق در Ninja Gaiden 4 [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
ورود بروس لی وارد به جهان Hitman؛ هدفی مرموز در دسترس بازیکنان ورود بروس‌لی به جهان Hitman با هدفی مرموز در دسترس بازیکنان [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
اسپایدرمن و گوست رایدر در میدان نبرد Marvel Tōkon: Fighting Souls اسپایدرمن و گوست‌رایدر در میدان نبرد Marvel Tōkon: Fighting Souls [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
بازسازی ژاپن در نسخه جدید Microsoft Flight Simulator 2024 با جزئیات خیره‌کننده بازسازی کشور ژاپن در نسخه جدید Microsoft Flight Simulator 2024 با جزئیات خیره‌کننده [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
معرفی گیم‌پلی بازی Marvels Wolverine معرفی گیم‌پلی بازی Marvels Wolverine؛ انتشار در پاییز ۲۰۲۶ [تماشا کنید]
توسط محمدصدرا باقری
0