پنج قولی که سازندگان ویچر ۳ داده اند

Leon S.K توسط Leon S.K
در 4737 روز قبل
پنج قولی که سازندگان ویچر ۳ داده اند

سری ویچر همیشه بخاطر بخاطر داستان استثنائی، به چالش کشیدن ها و مبارزات چند وجهی اش ستایش شده است. برای ویچر ۳ استدیو CD Projekt Red تمرکز خود را به اضافه کردن یک “دنیای باز” فوق العاده عظیم به موارد اشاره شده گزاشته است. استدیو اعلام کرد که دمویی که ما در E3 نشان دادیم تنها نقطه بسیار کوچکی از جهان ویچر ۳ بود، ولی ما ۵ فکت جدید برای این شماره در نظر گرفته ایم که طرفداران سبک RPG را خشنود خواهد کرد.

ماورای افق: سی دی پراجکت اعلام کرد که دنیای ویچر ۳ ، سی و پنج برابر بزرگ تر از دنیای ویچر ۲ است، و از قوم ها و ملیت های مختلف تشکیل شده است و هر ملیت بر پایه فرهنگ،آداب و قهرمانان خاص و منحصر به فردی شکل گرفته است. دموی ما در E3 جنگل،مناطق ساحلی و تعدادی شهر های کوچک را به همراه سیستم داینامیک شب و روز به علاوه سیستم آب و هوا، نشان داد. آن سیستم ها فقط جنبه تزئینی ندارند، برای مثال اگر شما در هوای طوفانی سعی کنید قایق برانید ممکن است باد و طوفان قایق شما را به سخره ها سنگی بکوبد و خورد کند، یا مثلا گشت زدن در شب ها با وجود زوزه گرگ ها ریسک قابل توجهی را می طلبد. اکتشافات شما در جهان بازی به وسیله ماموریت های مختلف اصلی،فرعی و یا ماموریت های اتفاقی شکل خواهد گرفت.

ماموریت های جانبی که معنی داشته باشند: اکثریت بخش های دمو ما شامل نشان دادن یک ماموریت اختیاری و جانبی بود که در آن نشان داده میشد گرالت به روستایی که توسط موجودات وحشی گرفتار شده بود کمک میکرد. حال گرالت می تواند اگر خواست پیگیر قضیه شود، به دنبال موجودات رفته و نوع آن ها را مشخص کند، و در آخر بهترین تصمیم ممکن برای حل این قضیه را بگیرد. داستان های جانبی نیز مانند داستان اصلی شامل پیچیدگی ها و فعل و انفعالات مخصوص به خود می باشد و همچنین در نبرد ها نیز سعی کرده است تا مانند ماموریت های اصلی بازیکن را به چالش بکشد، مانند همین ماموریت اشاره شده که گرالت باید با یک هیولای درخت مانند به اسم “leshen” بجنگد. در پایان هم مطمئنا گرالت پولی بخاطر کمک هایش می گیرد اما نتیجه چیزی بیشتر از یک سیاه و سفید بازی است و گرالت کاملا خوشحال نیست. این ماموریت جانبی فقط یکی از بی شمار ماموریت های دیگر بود که نام برده شد.

هیولا ها: leshen که در دمو نشان داده شد یک هیولای بسیار قدرتمند است، اما یک باس فایت اصلی نیست. سی دی پراجکت گفته است که بازی شامل بیش از ۸۰ هیولای مختلف خواهد بود، که هر کدام مشخصات مخصوص به خود را دارند. قبل از تعقیب leshen گرالت کتاب خود را باز کرد تا درمورد آن هیولا تحقیق کند که آن کتاب شامل اطلاعات زیادی درمورد آن هیولا مانند اندازه اش،صدایی که تولید می کند،قدرت مخصوصش، و نقطه ضعف هایش می شد. برای مثال برای نابود کردن leshen  گرالت باید به داخل جنگل می رفت و سه روح محافظ را نابود می کرد تا این حیوان ضعیف شود و بعد از آن به او حمله کرده و شکستش داد.

به احساسات خود آمدند: در ویچر ۳ یک قدرت جدید برای گرالت معرفی شده است که “حس ویچری” نامیده می شود. فعال کردن این قدرت باعث می شود که دنیای بازی به رنگ سیاه و سفید در بیاید و المنت های مهم هایلایت شوند، درست مانند قدرت کارآگاهی بتمن در سری آرخام. وقتی که گرالت داشت leshen را تعقیب میکرد از حس ویچری استفاده کرد تا خون هایی که به زمین ریخته شده را تعقیب کند تا به لانه این موجود برسد، گرالت وقتی به لانه موجود رسید فهمید که او یکی از دهکده های نزدیک را هدف قرار داده است و او باید قبل از اینکه leshen همه چیز را از بین ببرد خود را به آنجا برساند. گرالت یک بار دیگر از حس ویچری خود استفاده کرد تا هویت مقتول بد شانس که یک دختر جوان به نام هایدل بود را بفهمد.

زندگی با عواقب: سری ویچر همیشه بخاطر قدرت و توانایی که به بازیکن ها می دهد تا داستان را با انتخاب ها و حرکاتشان شکل بدهند، شناخته می شود، و ویچر ۳ هم مطمئنا از این قائده مستثنا نیست. مراحل جانبی ای که ما در دمو دیدیم شامل داستان مجزا و عواقب محیطی می شد. شکست دادن leshen  باعث شد تا نفرینی که بر جنگل بود برداشته شود، یعنی باعث شد تا این جنگل نفرین شده روشن تر و زیبا تر بشود و از آن حالت کریه قبلی خارج شود، به هر حال آن تغییرات باعث به وجود آمدن تراژدی دهکده شدند. قربانی شدن هایدل برای از بین بردن leshen نه تنها بر نگشت، بلکه یک روستایی جوان و جاه طلب از این فرصت استفاده کرد و بزرگان روستا را به قتل رساند تا خودش به قدرت برسد. بعد از آن واقعه سرنوشت بسیار وحشتناکی برای روستاییان رقم خورد، با عوض شدن بزرگ روستای شان آن ها مخالفت کردند که این خود باعث شد تا تمامی مردم روستا قتل عام شوند. نتیجه به دست آمده می توانست کاملا متفاوت باشد اگر بازیکن در طی این ماموریت انتخاب های متفاوت تری انجام می داد یا کلا انتخاب میکرد تا ماموریت را انجام ندهد.

عنوان “The Witcher 3: Wild Hunt” برای پلتفرم های PC,PS4 و Xbox One در سال ۲۰۱۴ منتشر خواهد شد.


44 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. بجان خودم اگه حتی نصف قول های که رو که میدن رو عملی کنن ما به راحتی با یکی از بهترین نقش آفرینی های تمام دوران رو به رو هستیم

    ۰۰
  2. با تشکر از محمد رضا…..
    این بازی از اون جایی ساعت ها گیم پلی دارد اگر گیم پلی واقعا سرگرم کننده باشد عالی است اما اگر بعد از مدتی خسته کننده شود شاید سمت بازی هم نروم(البته من میدونم سی دی پراجکت کارش رو خوب بلده)

    ۰۰
  3. از تک تک عکس ها مشخصه که روی بازی خیلی کار شده. اگه بازی یه موسیقی حماسی و زیبا هم داشته باشه به احتمال قوی به یکی از بهترین و خاطره انگیز ترین بازی های عمرمون بدل میشه.خدا کنه که نقش آفرین عمیق باشه تا تو دنیای بزرگش غرق شیم. فقط بزرگ بودن کافی نیست باید دنیای ویچر روح هم داشته باشه که از عکس ها کاملا مشخصه که اینطوره.
    خدا کنه که غول آخر ها به قدر کافی چالشی باشند تا لذت پیروزی تو یه بازی نقش آفرینی رو این بار با یک گرافیک باور نکردنی تجربه کنیم.
    چقدر انتظار برا این اثر سخته.

    ۰۰
  4. اینا یا ریاضی بلد نیستند یا جدا دارن معجزه میکنند سی‌‌ و پنج برابر می‌دونی یعنی چی‌؟ اصلا نمیشه باور کرد. اون قابلیت “حس ویچر” که کمپلت به همین شکلی‌ که توضیح داده شده تو ۲ هم بود حالا چی‌ بوده که مانور دادن روش؟

    ۰۰
    1. خیر دقیقا با یک دکمه اجرا میشد. همون که مدالیونش رو فشار میداد. اونی که شما میگی‌ پوشن cat بود برا دید در شب

      ۰۰
    2. اصلا اون حس ویچر تو خیلی از بازی ها هست و دیگه نمه نمه داره تکراری میشه. فقط تم رنگش تو بازی های مختلف فرق میکنه!!! :!:

      ۰۰
    3. آخه ویچر ۲ خودش زیاد وسیع نبود و از ۳-۴ بخش جدا از هم تشکیل شده بود که به قدر کوچیک بود که حس و حال گشت و گذار رو کمتر کرد!
      حالا بیان یکباره ۳۵ برابرش کنن زیاد عجیب نیست ولی عجیب میشه وقتی که با اون گرافیکی همراه باشه که داریم میبینیم!!
      گفتن از اسکایریم هم بزرگتره که این قضیه رو عجیبتر میکنه!!
      کلا خودم هم نمیدونم عجیب هست یا نه این ۳۵ برابر بزرگتر شدن :D

      ۰۰
    4. ویچر اندازه skyrim نبود ولی‌ کوچیک هم نبود، حالا بی‌خیال ۳۵ برابر؟ اونم تازه بدون کم کردن جزییات؟ ما که بخیل نیسیتم
      اینم یک gif برا ویچر دوستان pc باز
      8pic.ir/images/17047125523230743551.gif

      ۰۰
  5. اولین نکته ای که من رو خوشحال والبته کمی نگران میکنه وسیع شدن بازی هست که نکته ی مثبت اون خب پررنگ شدن یک عنصر مهم در سبک نقش آفرینی یعنی گشت و گذار در محیط ها و سیاهچاله ها جهت کشف و جمع آوری آیتم های مختلف و کاربردی از سلاح و لباس تا مواد مختلف جهت ساخت دارو و جادو…..امیدوارم سیستم لووت این بازی بالانس و جذاب بشه و بازی برای کنکاش و جستجو های ما هدیه های ارزشمندی در نظر گرفته باشه….و باز هم امیدوارم این محیط های وسیع , متنوع هم باشند و تو شرایط جوی مختلف بشه غرق در این دنیای پهناور شد… نگرانیم هم از این بخش بیشتر از این بود که این وسیع شدن مساوی بشه با کاهش جزئیات در بازی که تقریبا با دیدن تصاویر این نگراتی برطرف شده…..
    بخش مبارزات هم امیدوارم ساده نشه و با یک نقش آفرینی هاردکور طرف باشیم…
    گرافیک هم با اینکه عالی هست ولی هنوز کمی با اون ادعای سازندگان که گفتن می خوایم بازی مثل یک دموی cg باشه کمی فاصله داره که البته دور از دسترس نیست…هر چند که گرافیکی هم که الان می بینیم بی نظیره :X
    به هر حال طبق گفته هاشون این آخرین ویچر هست و امیدوارم پایانی با کوه باشه بر این سه گانه ی بزرگ…..
    با تشکر از ممد رضا

    ۰۰
  6. تصاویر کیفیتشون خوبه…موردانتظارترین نقش آفرینی و شاید گفت تنها نقش آفرینی که بازیش میکنم :D …$
    ____________________________________

    همین چندوقت پیش رویاشو توی خیابون بی بهونه سر بریدن…..همیشه راه پروازشو بستن همیشه رو خیالش خط کشیدن…$

    ۰۰
  7. فکر کنین…
    ما کلی بدبختی برا کشتنه یه عوله خیلی سخت بکشی و بعد در اخر اینجوری بشه :mrgreen:
    عجب پاداشی :mrgreen: ولی یکی از خوبی هایه همیشگی سری ویچر اینه که دستتو خیلی باز میزاره.یعنی میتونی مطمعن باشی اگه یه بار در پایان این ماموریت این اتفاق افتاد,اگه یه بار دیگه بریش و انتخابایه دیگه ای بکنی یه پایانه خیلی بهتر در انتظارته.
    یا شایدم بدتر :mrgreen:

    ۰۰
  8. تشکر از محمد رضا عزیز! این اسکرین شات ها هم خیلی خیلی زیبا هستند و به معنای واقعی کلمه نسل بعدی هستند!
    خب همین طور ک در متن امده می بینید که ویچر یه بازی نقش افرینی هست! دنیای بازی و داستان با تصمیمات شما تغییر می کنه! شما هستید که تصمیم گیرنده هستید!
    مبارزات هم این طور که مشخصه باید خیلی جالب باشه و نسبت به نسخه دوم باید خیلی پیشرفت کرده باشه! یعنی من تو کفم که این موجد که شبیه به گوزن هستش غول اخر نیست و در حد یه می نی باس هستش!
    گرافیک هم که دیگه گفتن نداره! بهترین گرافیک در بازی های اپن ورلدی که تا به حال دیدم!
    سی دی پراجکت با یه نقش افرینی اپن ورلد اکشن با داستان غیر خطی( و شاید هم کمی Horror(کی جرات می کنه نصفه شب بزنه از یه جا بیرون تو دنیای ویچر)) حرف های خیلی زیادی برای گفتن داره!
    به شدت منتظرشم!
    All Hail To the CD Projekt RED

    ۰۰
    1. ” بهترین گرافیک در بازی های اپن ورلدی که تا به حال دیدم ”
      مگه سازندگانش نگفتن که اپن ورلد نیست و بیشتر روی مرحله ها کار میکنند ؟

      ۰۰

در شبکه‌های اجتماعی،
به خانواده دنیای بازی بپیوندید!

برای اطلاع از جدیدترین اخبار، نقد و بررسی‌ها و ویدیوهای اختصاصی، ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید. همراه شما هستیم.

Dbazi Social Media

مقالات بازی

تاریخچه استودیو Giant Squid تاریخچه استودیو Giant Squid (+ویدیو)
توسط علی علی‌پور
0
داستان بازی Clair Obscur Expedition 33 داستان بازی Clair Obscur Expedition 33
توسط علی علی‌پور
0
داستان سری جنگ جهانی بازی Call of Duty داستان سری جنگ جهانی بازی Call of Duty
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه شرکت راک استار گیمز تاریخچه شرکت راک استار گیمز
توسط سام حقیقی
0
سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟ سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو Team Cherry تاریخچه استودیو Team Cherry
توسط علی علی‌پور
0
تاریخچه استودیو Sandfall Interactive تاریخچه استودیو Sandfall Interactive
توسط میلاد طاهرنژاد
0
داستان کامل سری بازی اسپلینتر سل [پرونده] داستان کامل سری بازی اسپلینتر سل [پرونده]
توسط نریمان هروی
0
Mafia داستان سری بازی Mafia
توسط حسین کریمی
0
داستان سری بازی Halo داستان سری بازی Halo
توسط حسین کریمی
0
بیوگرافی وینس زامپلا
توسط سام حقیقی
0
بیوگرافی تام کلنسی بیوگرافی تام کلنسی
توسط حامد محمدپور
0
بیوگرافی فومیتو اوئدا بیوگرافی فومیتو اوئدا
توسط مهدی یوسفی
0
بیوگرافی سم لیک بیوگرافی سم لیک
توسط مهدی یوسفی
0
بیوگرافی جوزف فارس بیوگرافی جوزف فارس
توسط محمدصدرا باقری
0
بیوگرافی هیدئو‌ کوجیما بیوگرافی هیدئو‌ کوجیما
توسط محسن کشاورز
0
بیوگرافی جف کیلی بیوگرافی جف کیلی
توسط محمدصدرا باقری
0
زندگی‌نامه نیتن دریک پهلوانان نمی‌میرند | زندگی‌نامه نیتن دریک
توسط فرشید عبدالله پور
8
بیوگرافی ساتورو ایواتا (Satoru Iwata)؛ من یک گیمر هستم
توسط صادق شجاعی‌فرد
11
Neil Druckmann, The Last of Us, Uncharted بیوگرافی نیل دراکمن – جاه طلبی در پی کمال در هنر
توسط افراسیاب
1

چند رسانه ای

رونمایی رسمی از بازی Rayman Legends: Retold رونمایی رسمی از بازی Rayman Legends: Retold در مراسم State of Play سونی
توسط پارسا بیراوند
0
تاریخ انتشار بازی Onimusha: Way of the Sword تاریخ انتشار بازی Onimusha: Way of the Sword اعلام شد
توسط پارسا بیراوند
0
رونمایی از تاریخ انتشار بازی Control Resonant رونمایی از تاریخ انتشار بازی Control Resonant در رویداد State of Play
توسط پارسا بیراوند
0
نمایش تازه بازی Marvel’s Wolverine نمایش تازه بازی Marvel’s Wolverine، گیم‌پلی خشن و خونین بازی را به نمایش گذاشت
توسط پارسا بیراوند
0
غافلگیری طرفداران با اعلام تاریخ انتشار Silent Hill: Townfall توسط شرکت کونامی غافلگیری طرفداران با اعلام تاریخ انتشار بازی Silent Hill: Townfall توسط شرکت کونامی [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
رونمایی رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 رونمایی رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 همراه با تاریخ عرضه
توسط پارسا بیراوند
0
بازی جدید John Wick توسط Saber Interactive معرفی شد بازی جدید John Wick توسط Saber Interactive معرفی شد
توسط پارسا بیراوند
0
انتشار بسته الحاقی Legends برای بازی Ghost of Yotei انتشار بسته الحاقی Legends برای بازی Ghost of Yotei در سال ۲۰۲۶؛ تجربه‌ای تازه در دنیای Ghost of Yotei
توسط محمدصدرا باقری
0
معرفی دنباله بازی Kena با نام Scars of Kosmora معرفی دنباله بازی Kena با نام Scars of Kosmora در مراسم State of Play
توسط محمدصدرا باقری
0
تریلر جدید بازی Control Resonant تریلر جدید بازی Control Resonant منتشر شد؛ انتظار طرفداران برای تجربه اثر تازه استودیو رمدی
توسط پارسا بیراوند
0