نمرات آخرین مجله‌ی Edge به بازی‌ها

در
نمرات آخرین مجله‌ی Edge به بازی‌ها

آخرین شماره از مجله‌ی Edge همراه با نمراتی که به بازی‌های نقد شد‌ه‌اش داده, منتشر شده است.

بدون شک مهمترین بازی نقد شده توسط این مجله, عنوان “مترو: واپسین نور” باشد که نمره‌ی 8 از 10 را دریافت کرده است. این در حالی است که عنوان Dead Island Riptide نمره‌ی 3 و Soul Sacrifice هم نمره‌ی 6 را دریافت کرده‌اند.

ناگفته نماند که این مجله‌ شامل پیش‌نمایش‌هایی از بازی‌های GTA 5, Castlevania: Lords of Shadow 2 و … هم است.

این هم نمرات بازی‌های نقد شده توسط مجله:

  • Metro: Last Light 8
  • Defiance 5
  • Injustice: Gods Among Us 8
  • Dead Island: Riptide 3
  • Soul Sacrifice 6
  • Star Trek: The Video Game 4
  • Don’t Starve 6
  • Battleblock Theater 8
  • Badland 6
  • Solitaire Blitz 6
  • Zombie Road Trip 6

120 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. چه نمره‌ی درخشانی گرفته Dead Island: Riptide
    از باکس آرت‌اش مشخص بود چه بنجلی هست
    ————————–
    SONY make.believe

    ۰۰
  2. نگرانم این دیپ سیلور آخر زهر خود را بر مترو ریخته باشد !
    star trek را هم اصلا نباید وقت برایش می گذاشت تا نمره ای بهش دهد !
    ——————————
    SONY make.believe

    ۰۰
  3. به نظرم نمرات معقولانه اي به بازي ها داده.
    توي اين عصر كه پر از بازي ها و فيلم ها با محوريت زامبي داره به بازار مياد ، ساخت بازي اي بر مبناي زامبي و اينكه فقط اين باشه بريم چندتا زامبي هدشات كنيم زياد مورد استقبال قرار نميگيره.

    ۰۰
    1. من تا اونجایی که می دونم تو این بازی خبری از زامبی نیست! اصلی ترین دشمنان در این بازی انسان های جهش یافته بر اثر مواد رادیواکتیو هستش!

      ۰۰
  4. Dead Island: Riptide دریافت این نمره
    خوب بازی نکات مثبت و منفی زیادی داره
    ولی فکر کنم زور نکات مثبت بسیار بیشتر از نکات منفیش باشه
    البته شاهکار نیست این بازی ولی اینقدر هم بی ارزش نیست که
    مستحق دریافت این نمره باشد .
    ——————————————————————————-
    SONY make.believe

    ۰۰
  5. نمره های این مجله رو قبول دارم ;;) …ولی این دفعه یه کم خوب نیست…Dead Island: Riptide حقش 3 نبود :|
    ================
    میلاد از $PC

    ۰۰
    1. مترو ، 8 :/
      کمی نگران شدم !
      دد آیلند هم همون اول بازی به چیپ بودنش میشه پی برد ! نسخه ی پی سی هم وضعش از لحاض افت فریم بس خرابه !
      ____
      Stop right now, you’ll only let me down, oh, oh

      ۰۰
    2. اتفاقاً وقتی یه بازی از Edge نمره ی 8 می گیره یعنی دیگه اون بازی خیلی شاخ بوده.
      بدجور به Metro: Last Light امید دارم. یه حسی درونی بهم می گه این امسال «واسه من» GOTY می شه.

      ۰۰
    3. وحیدخان تازمانی که بازیهای پرادعای امریکایی هستند دیگه جایی برای این بازیها نمی مونه :(( :roll:

      ۰۰
    4. بله عزیزم. کلاً استودیو های اروپای شرقی مثل 4A Games، Piranha Bytes و CDPR همیشه مورد بی توجهی منتقد ها قرار می گیرن. دلیلش رو نمی دونم ولی واقعاً این طوریه و آخر سر هم هر چی جایزه و افتخاراته می رسه به استودیو های آمریکایی.

      ۰۰
    5. وحید جان یک مسئله هست: این شرکتها هنوز نتونستن عناوین خیلی برجسته ای رو به نمایش بزارن.
      CD Project که ویچر رو داره ، ویچر 2 بازیه خیلی خوبی بود ولی توی ساله بدی منتشر شد ، چون رقیبای قدری داشت مثل بتمن: آرخام سیتی ، آنچارتد 3 ، زلدا ، پورتال 2 ، اسکایریم. تازه شوترهای پر سر و صدای بتل 3 و کال آف:مدرن 3 بودن. نوبت به بنده یه خدا نرسید ولی چون بازیه خوبی بود و مورد توجه عموم منتقدین قرار گرفت از جایگاه خوبی بین بازیهای 2011 برخوردار شد.
      Pirhana Bytes هم که Gotchic و Risen رو داره. Gothic در کل سریش مشکلاتی رو داشت ، مثل کیفیت گرافیکی نه چندان مطلوب در زمان خودش و برگردان بد نسخه آلمانی به انگلیسی ، طوری که عموماً نسخه های آلمانی Review های بهتری داشتن. Risen یک هم که سال 2009 منتشر شد، عنوان خوبی بود و با گرافیک خوب و صداگذاری بهتر از تجربه های قبلی این شرکت ، بسیاری از مشکلات پیشین که در Gothic گریبان این شرکت رو گرفته بود حل کرد ، ولی باگ های زیاد و سیستم مبارزات نامناسب جزو مشکلات جدید این شرکت بود. Risen 2 هم که نسبت به شماره قبلیش افت نسبی کرده بود. کلاً این شرکت نتونست یک عنوان همه چی تموم بیرون بده.
      4A Games میمونه که عنوان مترو 2033 رو بیرون داده ، من خودم از این عنوان خوشم اومد فضاسازی خیلی خوبی داشت ، ولی در اون حد نبود که جایزه بگیره ، مشکلات اصلیش هوش مصنوعی ضعیف ، فریم ریت نا مناسب ، حرکات خشک NPC ها و چند مورد دیگه بود. انشاالله که شماره جدید خیلی موفق از کار در بیاد.
      شرکتهای بازیسازی غیر آمریکایی و غیر ژاپنی ، به خاطر دانش فنی و تجربه یه کمی که دارن و دسترسی نداشتن به موتورهای گرافیکی پرقدرت و مناسب و همچنین دست تنها بودن ، ساخت عناوین برجسته براشون خیلی سخته. بعضاً در بعضی از جهات از خیلی از عناوین غربی سرترن ولی خیلی به ندرت پیش میاد که همه چیز تموم باشن.

      ۰۰
    6. برادر تو رو خدا بحث The Witcher 2 رو پیش نکش. همه ی ما خیلی خوب می دونیم این بازی صرفاً یه بازی خوب نبود. این بازی از نظر من بهترین عنوان نسل هفتم بود و جزو Top 10 من در تمام دوران گیمریم به حساب میاد و هنوز که هنوزه ندیدم حتی توی سایت ها و فروم های خارجی کسی دلیل آنچنانی بر بد بودنش بیاره.
      در مورد Gothic هم که به نظرم داری شوخی می کنی و به نظر نمی رسه اصلاً بازی شون کرده باشی! دو شماره ی اول Gothic جزو خارق العاده ترین عناوین زمان خودشون بودن و همین الان بسیاری از RPG باز ها این سری رو جزو 10 نقش آفرینی برتر تمام تاریخ می دونن. درست نیست صرفاً با خوندن 4 تا نقد بیایم راجع به یک سری (و تازه نه یه بازی خاص) این طوری حرف بزنیم. بله مشکل ترجمه و کلاً تمام حرفایی که زدی رو خودم تا تهش می دونم (چون اینا همون مشکلاتی هستن که یه عده تو بوق و کرنا کردن شون) ولی اینا دلیل بر بد بودن بازی نیستن عزیزم همون طور که Skyrim به عنوان Bugfest ترین بازی تاریخ (تازه با کلی ایراد دیگه) تونست متای 95 بگیره و کسی از جمله خود تو اینا رو ایراد بزرگی تلقی نمی کرد. در مورد Risen ها هم قطعاً نسخه ی اول رو بازی نکردی (یا لااقل تمومش نکردی) وگرنه همچین حرفی نمی زدی. ;) :-) Risen 1 بعد از The Witcher 2 بهترین RPG نسل بود (به اعتقاد من) که متاسفانه با نامردی تمام (به خاطر نقد ها و نمرات احمقانه و مضحک سایت ها و نشریات به ظاهر معتبر مثلاً Eurogamer که با یه نقد بچه گانه و ایراد گرفتن های «بچه گانه» بهش 4/10 داد) زیر اسم و رسم بزرگ Dragon Age: Origins و Bioware و EA له شد و زیر سایه قرار گرفت. Risen 2 هم به موقعش راجع بهش حرف می زنم. در اصل مشکل بازی به خاطر فشار های Deep Silver بود که به اون حال روز افتاد وگرنه PB استودیویی نیست که بازیِ اون طوری بسازه. PB همیشه قربانی تحت فشار قرار گرفتن از طرف ناشر ها بوده و مثل کمپانی های مستقل نبوده که هر وقت بازی شون تکمیل شد، بدنش بیرون.
      حرفات رو اصلاً قبول ندارم. شما گرافیک پایین، انیمیشن های ضعیف، فریم ریت پایین و مشکلات فنی این چنینی رو هر وقت عشق تون می کشه ایراد تلقی می کنید و هر وقت هم دل تون خواست می گید نه اینا مهم نیستن! چه طور اینا توی Skyrim ایراد نیستن ولی توی بازی های دیگه ایرادن؟! یعنی واقعاً بازی هایی مثل Gothic 1 یا The Witcher 1 یا Vampire: The Masquerade – Bloodlines که جزو شاهکار ترین عناوین تاریخ هستن (نه صرفاً به اعتقاد من بلکه خیلی های دیگه) از لحاظ فنی از Oblivion و Skyrim ضعیف تر بودن؟ بابا یه کم آدم انصاف داشته باشه خیلی خوبه. به خدا درست نیست بری 4 تا جمله منفی راجع به یه بازی بخونی بعد بیای ردیف شون بکنی که انگار داری راجع به یه بازی سطح پایین درپیتی صحبت می کنی.
      حیف که جاش نیست و نمی شه راجع به این 4-5 تا بازیی که اسم بردی یه جا حرف زد وگرنه قانعت می کردم.

      ۰۰
    7. وحید جان من به غیر از مترو و ویچرها اونهایه دیگر رو اصلاً بازی نکردم. اینها رو هم از نقدهای اون زمان یادمه.
      کلاً شخصیش نکن ، اینجا مسئله ی نظر من یا شما نیست. ما که جایزه های جهانی رو به بازیها نمیدیم. قضیه این بود که چرا بازیهایی که نام بردیم جایزه درست و حسابی نگرفتن ، خب وقتی که نظر منتقدین جهانی در مجموع اونقدر عالی نبوده ، جایزه گرفتنشون هم امر ممکنی نیست.
      یک مطلب دیگه ما در زمان Gothic ها سیستم سازمان یافته جایزه دادن و چیزهای شبیه به اون رو اونطوری که الان داریم ، نداشتیم.
      بازم میگم من در مورد نظر خودمون حرف نمیزنم چون چه از این بازیها خوشم بیاد یا نه تاثیری در نظر منتقید جهانی نداره.

      ۰۰
    8. وحید جان تا اون یکی تایید میشه.
      دوباره داشتم کامنتت رو میخوندم ، این انمیشنهای خشک و فرم ریت پایین رو در مورد مترو گفتم که شوتر اول شخصه اصلاً RPG نیست. چرا اسکایریم رو بهش میچسبونی.

      ۰۰
    9. دیدی گفتم بازی نکردی؟! وقتی می گم لابد یه چیزی می دونم.
      من قضیه رو شخصی نکردم بابا چرا می زنی؟! این کامنت تو:
      “کلاً شخصیش نکن، اینجا مسئله ی نظر من یا شما نیست.”
      و این یکی:
      “این شرکت ها هنوز نتونستن عناوین خیلی برجسته ای رو به نمایش بذارن.”

      تو رو قرآن از خودت دفاع نکن. تو حرفی از منتقد ها و مجلات و اینا نزدی بلکه یک راست و بدون هیچ مقدمه ای اومدی گفتی Gothic فلان نقص رو داره یا گرافیکش بده یا اون جاش این طوره و همین طور عیب و نقص از توش در آوردی. این یعنی داری نظر خودت رو می گی. یعنی خودت هم به این ایرادات اعتقاد داری. طوری با قاطعیت از بازی ایراد می گیری انگار 10 بار تمومش کردی! خیلی راحت بدون این که بیای مثلاً به فرض بگی «منتقد ها گفتن گرافیک بازی زیاد خوب نیست» اومدی از خودت در آوردی که: “Gothic در کل سریش مشکلاتی رو داشت، مثل کیفیت گرافیکی نه چندان مطلوب در زمان خودش”.
      این طور کامنت دادن یعنی این که تو خودت بازی کردی و داری قضاوت می کنی در حالی که واقعیت این نیست.
      در ضمن عزیز من اصلاً یه نگاه به اصل کامنت من بنداز. من دقیقاً داشتم در مورد این حرف می زدم که بازی های خوبی مثل Gothic با این که خیلی عالی هستن (یعنی این قضاوت منه چون بازی کردم) اما منتقد ها بهشون بهایی ندادن. خلاصه ی حرفم این بود که منتقد ها با دلایل الکی بازی های خوبی مثل Gothic رو کوبوندن اما تو دوباره میای همون دلایل رو واسه من ردیف می کنی که ثابت کنی اون بازی ها، بازی های خوبی نیستن! متوجه منظورم هستی؟ ;)

      ۰۰
    10. وحید، رایزن یک خود مسترپیس بود به خاطر اون سیستم کامبت، ولی‌ توقع نداشتی جلو dao بتونه نفس بکشه که داشتی?
      حالا ea هر چقدر گنده deep silver کوچیک
      ظلمی که تو حق استالکر تو این نسل شد تو حق هیچ کس نشد.
      حالا بیاید بگید جاپونی‌ها مظلومند.(شما نه کلا)

      ۰۰
    11. آبتین اتفاقاً برعکس من همیشه از بازی های PB بیشتر از بازی های Bioware لذت بردم. (مثلاً Gothic 1 رو از BG1 و NWN1 و کلاً تمام بازی های Bioware بیشتر دوست داشتم) نمی دونم شاید این جا جاش نباشه ولی من واسه خودم دلایل قانع کننده ای دارم که Risen 1 (که خودت اعتراف کردی شاهکاره) از DA:O سرتره. ;)
      راستی این Stalker چند روز پیش دستم بود، یکی اومد بردش. ولی حالا که تو می گی خوبه حتماً بازیش می کنم.

      ۰۰
    12. تورو خدا انقد نیاین بگید ویچر 2 بی نقصه !
      شیطونه میگه بیام 5 تا ایرادشو ردیف کنما :|

      ۰۰
    13. میدونم خیلی‌ ظلمه از یک تیم کوچولو (نسبت به بایویر) توقع اون سطح از داستان پردازی رو داشته باشی‌، ولی‌ به هر حال به خاطر محدودیت‌هاشون بیشتر خلاصه شدن تو گیم پلی و مثلا ابداعاتی که تو سیستم لول اپ و استت‌ها و … میزنند. هر چند همونطور که گفتم خیلی‌ دوست داشتنیه ولی‌ من به خاطر للیانای dao و دو تا از کل کلاش با موریگان از تمومش حاضرم بگذارم.

      ۰۰
    14. در مورد داستانش باهات موافقم. اصلاً داستانش ول بود یعنی داستانی نداشت که بگه و آخر سر هم نصفه و نیمه موند (البته DA:O هم داستانش خیلی کلیشه ای بود). شخصیت پردازیش هم بد نبود ولی خب جلوی DA:O قطعاً کم میاره. اینا رو قبول دارم ولی گیم پلی Risen 1 خیلی خیلی بهتر و جذاب تر از DA:O بود، یعنی اون قدر بهتر بود که بتونم اون همه ماموریت های جانبی و اون همه داستان های فرعی و جزئیات Setting و شخصیت پردازی DA:O رو بی خیال بشم!

      ۰۰
    15. آقا وحید شاید من منظورم رو بد رسوندم. به هیج وجه در مورد بازیهایی که نکردم ، نظر نمیدم ، من فقط چیزهایی که از اون زمان توی نقدها یادمه رو گفتم ، اونم نه به خاطر اینکه بگم خوبن یا بدن.
      این جمله شماست “آخر سر هم هر چی جایزه و افتخاراته می رسه به استودیو های آمریکایی” ، از این جمله برداشت میشه که شما میگید چرا جایزه ها رو به اونها نمیدن ، منم میگم که مورد توجه منتقدها قرار نگرفتن ، “منتقدها میگن” من بازی نکردم و نظری هم نمیدم.
      کلاً قضیه مثل اینه که شما بپرسید چرا Cloud Atlas نامزد اسکار نشد یا اسکار نگرفت ، من که این فیلم رو ندیدم ، میگم که خب متاش مثلاً 60 شده و قطعاً شانسی نداره. اگر منظوره شما اینکه منتقدها الکی نمره میدن که بحث جداست.

      ۰۰
    16. گفتین استاکر!وحیدخان باورم نمیشه استاکر رو بازی نکردی…واقعا این بازی فوق العاده بود و کمتر کسی قدرش رو دونست…چه خاطراتی باهاش دارم!تک تک لحظاتش شیرین بود. :X :X

      ۰۰
    17. یعنی دد آیلند اینقدر داغونه که از استارترک کمتر گرفته؟!
      نمره ی 8 از اج که عالیه دوست عزیز!بسیار امیدوار کنندست اتفاقا!

      ۰۰

در شبکه‌های اجتماعی،
به خانواده دنیای بازی بپیوندید!

برای اطلاع از جدیدترین اخبار، نقد و بررسی‌ها و ویدیوهای اختصاصی، ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید. همراه شما هستیم.

Dbazi Social Media

مقالات بازی

تاریخچه استودیو Giant Squid تاریخچه استودیو Giant Squid (+ویدیو)
توسط علی علی‌پور
0
داستان بازی Clair Obscur Expedition 33 داستان بازی Clair Obscur Expedition 33
توسط علی علی‌پور
0
داستان سری جنگ جهانی بازی Call of Duty داستان سری جنگ جهانی بازی Call of Duty
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه شرکت راک استار گیمز تاریخچه شرکت راک استار گیمز
توسط سام حقیقی
0
سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟ سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو Team Cherry تاریخچه استودیو Team Cherry
توسط علی علی‌پور
0
تاریخچه استودیو Sandfall Interactive تاریخچه استودیو Sandfall Interactive
توسط میلاد طاهرنژاد
0
داستان کامل سری بازی اسپلینتر سل [پرونده] داستان کامل سری بازی اسپلینتر سل [پرونده]
توسط نریمان هروی
0
Mafia داستان سری بازی Mafia
توسط حسین کریمی
0
داستان سری بازی Halo داستان سری بازی Halo
توسط حسین کریمی
0
بیوگرافی وینس زامپلا
توسط سام حقیقی
0
بیوگرافی تام کلنسی بیوگرافی تام کلنسی
توسط حامد محمدپور
0
بیوگرافی فومیتو اوئدا بیوگرافی فومیتو اوئدا
توسط مهدی یوسفی
0
بیوگرافی سم لیک بیوگرافی سم لیک
توسط مهدی یوسفی
0
بیوگرافی جوزف فارس بیوگرافی جوزف فارس
توسط محمدصدرا باقری
0
بیوگرافی هیدئو‌ کوجیما بیوگرافی هیدئو‌ کوجیما
توسط محسن کشاورز
0
بیوگرافی جف کیلی بیوگرافی جف کیلی
توسط محمدصدرا باقری
0
زندگی‌نامه نیتن دریک پهلوانان نمی‌میرند | زندگی‌نامه نیتن دریک
توسط فرشید عبدالله پور
8
بیوگرافی ساتورو ایواتا (Satoru Iwata)؛ من یک گیمر هستم
توسط صادق شجاعی‌فرد
11
Neil Druckmann, The Last of Us, Uncharted بیوگرافی نیل دراکمن – جاه طلبی در پی کمال در هنر
توسط افراسیاب
1

چند رسانه ای

معرفی بازی Metro 2039 در جریان مراسم شوکیس ایکس‌باکس معرفی بازی Metro 2039 در جریان مراسم شوکیس ایکس‌باکس؛ تاریک‌ترین روایت مجموعه در سال ۲۰۲۷ از راه می‌رسد
توسط محمدصدرا باقری
0
بازگشت مستر چیف با بازی Halo: Campaign Evolved بازگشت مستر چیف با بازی Halo: Campaign Evolved؛ نمایش تریلر جدید از بازی
توسط محمدصدرا باقری
0
نمایش تریلر جدید بازی Fable در مراسم ایکس‌باکس نمایش تریلر جدید بازی Fable در مراسم ایکس‌باکس؛ عرضه همزمان برای کنوسل‌های PC، پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس
توسط محمدصدرا باقری
0
نمایش اولین گیم‌پلی بازی Gears of War: E-Day نمایش اولین گیم‌پلی بازی Gears of War: E-Day در مراسم شوکیس ایکس‌باکس؛ انتشار بازی در ماه اکتبر 2026
توسط محمدصدرا باقری
0
رونمایی رسمی از بازی Rayman Legends: Retold رونمایی رسمی از بازی Rayman Legends: Retold در مراسم State of Play سونی
توسط پارسا بیراوند
0
تاریخ انتشار بازی Onimusha: Way of the Sword تاریخ انتشار بازی Onimusha: Way of the Sword اعلام شد
توسط پارسا بیراوند
0
رونمایی از تاریخ انتشار بازی Control Resonant رونمایی از تاریخ انتشار بازی Control Resonant در رویداد State of Play
توسط پارسا بیراوند
0
نمایش تازه بازی Marvel’s Wolverine نمایش تازه بازی Marvel’s Wolverine، گیم‌پلی خشن و خونین بازی را به نمایش گذاشت
توسط پارسا بیراوند
0
غافلگیری طرفداران با اعلام تاریخ انتشار Silent Hill: Townfall توسط شرکت کونامی غافلگیری طرفداران با اعلام تاریخ انتشار بازی Silent Hill: Townfall توسط شرکت کونامی [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
رونمایی رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 رونمایی رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 همراه با تاریخ عرضه
توسط پارسا بیراوند
0