از گوشه و کنار؛ قسمت اول ۲۱-۰۱-۱۳۹۲

در ۱۳۹۲/۰۱/۲۱ , 11:00:35
از گوشه و کنار؛ قسمت اول ۲۱-۰۱-۱۳۹۲

در سال جدید تصمیم گرفتیم تا هر چند وقت یک بار مطلبی را با عنوان “از گوشه و کنار” در سایت به انتشار برسانیم و در آن از توئیتر بازیسازان و فعالان مرتبط و سرخط‌های خبری مهم و بیشتر حواشی بگوییم. اطلاعاتی که در این بخش می‌خوانید خیلی کوتاه و خلاصه اند و از این بابت فکر نمی‌کنیم زمان زیادی را از شما بگیرد. خبرها هم به صورت اتفاقی انتخاب می‌شوند.

فناوری:

  • شرکت اپل از محصول آی‌مک جدید خود رونمایی کرد. این رایانه‌ی شخصی که به قول اپل “پیشرفته‌ترین” آی‌مک عمرتان است را در زیر می‌بینید.این محصول در دو مدل ۲۱.۵ اینچی و ۲۷ اینچی عرضه می‌شود که اگر از فروشگاه اپل خریداری کنید با چند درصد تخفیف باید ۱۳۰۰ دلار برای مدل اول و ۱۸۰۰ دلار برای مدل بعدی پول بدهید.
  • تبلت گیمینگ رازور ادج پرو که یکی از قوی‌ترین و بهترین تبلت‌های گیمینگ لقب گرفته است از منتقد سایت سی‌نت سه و نیم ستاره داده است اما میانگین نمره‌ی این تبلت در این سایت از نظر کاربران ۵ ستاره‌ی کامل است.
  • شرکت بزرگ HTC که در اسفند ماه از گوشی تلفن همراه هوشمند جدید خود با نام HTC One رونمایی کرده بود، آن را به دست مجلات منتقد سپرده است. این تلفن همراه از نظر بسیاری از منتقدان پیشرفته‌ترین و کامل‌ترین تلفن هوشمند اندرویدی است که تا به حال ساخته شده است. مدل آنلاک شده‌ی این تلفن حدود ۷۰۰ دلار قیمت خواهد داشت.
  • اینتل از فناوری جدید ارتباطی Thunderbolt نسل بعد رونمایی کرد. با این که این محصول به این زودی‌ها روانه‌ی بازار نمی‌شود اما سرعت انتقال داده را بیش از دو برابر افزایش می‌دهد و امنیت را دو چندان می‌کند.
  • چیپ‌های ایکس‌باکس نسل بعدی نیز متعلق به شرکت AMD خواهند بود. پردازنده‌های معرفی شده برای پلی‌استیشن ۴ نیز متعلق به همین شرکت‌اند.

توئیتر:

  • کلیف بلیزینسکی، خالق مجموعه‌ی چرخ‌دنده‌های جنگ اعلام کرده است که در صورتی که بتواند از کمک‌های مردمی برای مقابله با سرطان مبلغ ۱۰ هزار دلار جمع‌آوری کند، موهای سر خود را خواهد تراشید.
  • مایکل پتچر از تحلیل‌گران مشهور صنعت بازی‌ها، در آخرین اقدام جنجالی خود به جنگ با پیش‌فروش‌کنندگان محصولات و سایت‌های پیش‌فروش بازی رفته است و می‌گوید، چرا در این وضعیت نابسامان اقتصادی خریداران باید برای مدت زیادی نظیر چندین ماه پول خود را در حساب سایت فروشنده گیر بیندازند و ماه‌ها بعد محصول خریداری شده را دریافت کنند؟
  • مسابقه‌ای تحت عنوان CoDeSport در فضای اینترنتی در جریان است و به همین سبب،‌ توئیتر‌های رسمی Call of Duty Elite و استودیوهای Treyarch Studiosو Sledgehammer Games به تبلیغ در این مورد می‌پردازند.

اخبار:

  • در مهم‌ترین سرخط خبری این چند روز، میاموتو، خالق ماریو در مورد فروش کنسول نسبتا ناموفق WiiU در حال حاضر، گفته است که این شرکت یعنی نیتندو دقیقا همین وضعیت را در ابتدای عرضه‌ی DS نیز تجربه کرد در حالی که این کنسول دستی در حال حاضر بیش از ۱۸۰ میلیون دستگاه فروخته است.
  • شرکت اکتیویژن از انتشار دومین بسته‌ی الحاقی بازی ندای وظیفه‌: عملیات سری ۲ در تاریخ ۱۶ آپریل خبر داد. این بسته الحاقی که “خروش” نام دارد چهار مپ تازه را به مولتی‌پلیر اضافه می‌کند و یک مود جدید زامبی‌ هم دارد.

27 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. WiiU ناموفق : صبر و تحمل گیمران برای نسل بعد و اقتصاد نا به سامان روز دنیا
    و نداشتن ایده ای خاص ( مثل وی موت و نان چاک ) برای بازنشستگان و پیرمردها
    و افراد بزرگسال خانواده ( گلف و تنیس با حقوق بازنشستگی ! همون Wii کافی
    هستش و نیازی به خرید کنسول جدید نیست )

    ۰۰
    1. اقا حامد اسم من علی…
      پس اون نقطه چین هم به این صورت پر میشه که یکدفعه با چیزای بد بد :mrgreen: پر نشه…
      A.F.A(علی)

      ۰۰
  2. با سلام!

    با تشکر از کسانیکه فکر می کنند…
    سرانجام پانوشت های این حقیر یک جایی جواب داد…
    دیدگاههایم در هر دوره یک المانهایی در خودش دارد که می تواند الگویی برای دوستانی که علاقمند به این نوع دیدگاه نویسی دارند، باشد…
    خصوصا اینکه یادآور یکی از سرفصل های خبری در گذشته است به نام “سر خط خبرها”… که توسط این حقیر برای دوستان بازیباز پیشکش می شد.


    با تشکر از دوستان واقعی!
    حق طلب باشید…

    پانوشت۱:‌سرویس پیغام رسانی منحصر به فرد گوگل با نام بابل Babble در آینده ای نه چندان دور رونمایی خواهد شد.این نرم افزار مسنجر با ترکیبی از قابلیت چندین برنامه ارتباطی شرکت گوگل ساخته شده است.

    پانوشت ۲:‌ آیا می دانید رمزهای عبور در اینترنت قابل مشاهده اند ؟

    پانوشت۳:‌آشنایی با کلید های میانبر در ویندوز ۸:
    Windows key+. فشار دادن کلیدهای ویندوز و نقطه روی کیبورد، پنجره را به راست و چپ صفحه می برد و به اصطلاح تاگل می کند.

    Windows Key+ X دسترسی سریع به منو ها از طریق زدن کلیدهای ویندوز و ایکس فراهم می گردد و منوهایی مانند کامند، مدیریت بر دیسک، اکسپلورر فایل ها و… از این طریق فراهم می شود. همچنین با کلیک راست در قسمت راست صفحه می توانید دسترسی سریع به منو ها را بیابید.

    Windows Key+ I با زدن کلیدهای ویندوز و آی، منوی ستینگز را باز می کنید و می توانید منوی پاور و روشن و خاموش را نیز در میان سایر منوها ببینید.

    Windows key+Z، وقتی اپ ها در ویندوز ۸ در حال اجراست، اپ ها را نمایش می دهد.

    Windows key+۱, ۲, ۳, … ۱۰، برنامه های چیده شده روی تسکبار به ترتیب شماره ها اجرا می شوند.

    Windows Key+ R با ترکیب کلیدهای ویندوز و آر روی کیبورد می توانید ران RUN را بالا آورده و دستورات و عملیاتهای مورد نظر را تایپ کنید. از طریق ران می توانید اپ ها را با نوشتن اسم آن ظاهر و اجرا کنید.

    Esc با زدن کلید اسکیپ، یک چارم در ویندوز ۸ بسته می شود. (چارم همان منوی استارت در ویندوز های قدیمی)

    Alt+Esc چرخش برنامه های باز شده به ترتیبی که قبلا باز شده اند.

    Windows Key+E، با زدن کلید ویندزو و E ، دسترسی به MY Computer فراهم می شود.

    پانوشت۴: بازی زنگ : Chime
    این بازی یک پازل سرگرم‌کننده است که در آن باید قطعات را تا حد ممکن به هم بچسبانید تا بیشترین فضای ممکن را پوشش دهد. موسیقی بازی به قدر کافی جذاب و آرامش‌بخش هست که بتواند شما را آرام کند. اگر شما دوستدار بازی‌های معمایی هم نباشید، بی‌‌تردید با لذتی که از آن خواهید برد، حتی اگر به مدت کمی با آن بازی کنید، کاملا تحت تاثیرش قرار خواهید گرفت.(به نقل از کافه بازی)

    ۰۰
    1. دیدگاهی برای تایید رفته است…
      دوستان عزیز:
      به سرفصل “نقد و بررسی «چرخ دنده های جنگ: داوری»: مردم می توانند پرواز کنند”
      یک سری بزنید. دو مطلب کوتاه برای دو بازی نوشته ام(نقد در نقد)، ممکن است بعضی از نکات مفید واقع شود.

      با تشکر!

      ۰۰
    2. سلامی دیگر…
      یادم رفت که بگویم:
      زنده باد مایکل پتچر(او را می شناسید؟)!
      این گفته وی در این سرزمین هم جواب می دهد؟!
      با تشکر از همه حق خواهان!

      در ضمن:
      میاماتو راست می گوید. البته اگر دوباره نینتندو به دوران رکودش نرسیده باشد؟!
      دم اکتیویژن گرم و ندای وظیفه اش(این سری بازیها از اول تا آخر)
      چرخ دنده های کلیف بی، هنوز می چرخد!
      ای ام دی ار زان… این تل لر زان!؟ (البته شرکت اینتل همیشه قدرتمند بوده است).
      فقط تصور کنید پردازنده اصلی پلی استیشن ۴ با قیمت تقریبی ۱۸۰ تا ۲۰۰ دلار به فروش رسد و کنسول جدید سونی به مرز فروش کنسول قبلی برسد یعنی ۶۰ تا ۷۰ میلیون دستگاه… پس فروش ای ام دی چقدر می شود؟ یک میلیارد و دویست و شصت میلیون دلار! (فقط برای یک محصول) – منتظر قسمت بعدی(دوم و سوم) مقاله پلی استیشن ۴ باشید.
      منتظر ورود اپل به دنیای بازیها بهمراه کنسولش باشید. اما یکی از مدیران سونی هنوز به این باور نرسیده است.

      البته یادتان باشد… تکنولوژی می تواند چشم و گوش مصرف کنندگان را بسته و ذهن هایشان را به دست گیرد. بنابراین تکنولوژی را به خدمت خود درآورید نه به خدمتش روید(اسیرش نشوید).

      ۰۰
    3. ********************************
      شیطان می گرید/ Devil May Cry
      ********************************
      حتما بخوانید…
      در اینجا از بازی “شیطان می گرید/DMC” یا عنوان (!دویل “ماست” کرای!) در سال ۲۰۱۳ یادی می کنم(البته به خوب و بد بودن بازی کاری ندارم و از روی هدف، بیشتر بر روی بخش هایی از داستان بازی تمرکز می کنم). نکات اساسی که به درستی در بازی مطرح و تعریف می شوند(حقیقت است. از روی شکم حرف نزده اند – در ضمن من هم قصد شعار پراکنی ندارم. اما می تواند مفید بعضی از دوستان/واقعی… واقع شود. حداقل در نقدهایشان لحاظ نمایند):
      (مطالب زیادی می توان ارائه داد اما درگیری با بعضی از مسائل شخصی… مرا از این نوشتن ها دور می کند. بطوریکه بسیاری از نوشته هایم ناتمام مانده است. اگر سایت مایل باشد می توان این متون را به صورت نقدهای کوتاه کوتاه به سایت ارسال دارم تا در آن درج گردد).
      اما…
      دانته تا خودش را از قید و بند سه عنصر(یا سه شهو.ت) “رسانه پرستی،‌ شکم پرستی، هوس پرستی” رها نکرد به خودش و ذات اصلی خودش پی نبرد(در این باره هم نکاتی را می توانم ارائه دهم). مبارزات بازی و طراحی شیاطین قدرتمند هم بر همین اساس بنا شده بود. مبارزه با دیو شکم پرستی… به فرم پیرمردی با مغزی قرمز(ذهن) که نحوه حرف زدنش هم بر همین اصل بود(بسیار بد دهن و بد بوی). حتما نمی دانید. اما برایتان می گویم. آنهاییکه که اسیر هوس ها و شهوات هستند و ذهنشان همه فعالیت هایشان را پوشش می دهد و از قلب و عقلشان بهره نمی برند(یا ضعیف شده است) جسمشان بیشتر از روحشان تغذیه شده و سیرآیی ندارند. در معنا است که ذهنشان قرمز است. بنابراین دانته به آنجا ضربه می زند و در نهایت کاسه سر آن اهریمن در جایی گیر کرده و می ترکد!(اگر حال کردید، مرا با دلهای پاک خودتان از دعای خیر محروم نفرمایید).
      مبارزه با دیو رسانه پرستی… که به فرم مردی شبکه مانند و جا افتاده ای(در دنیای رسانه/وب/تلویزیون) بود. هر چه به صلاح و طبع خودشان بود با تغییر به طبع مردم خشگوار ساخته، چشم و گوش آنها را با دروغ هایش می بست. این مبارزه مورد علاقه منست. به عبور دانته از تله های شبکه ای او(در حین مبارزه) دقت کرده اید. دانته در دنیای مجازی با وی مبارزه می کند(در واقع با آن شخصیت درونی و اصلی خبرنگار مواجه می شود همان بطنی که سالیان سال در ذهن دانته شکل گرفته و می بایست اول آنرا شکست دهد) و دنیای واقعی که در طول گزارش به دروغ برای مردم گزارش می شود. و مرگ خبرنگار شیطان صفت در دو مرحله به وقوع می پیوندد(در هر دو دنیا). شعار خبرنگار را یادتان است:‌ “کار خدا را انجام دهید!” یا “کار برای خدا انجام دهید” که در اصل دروغ می گفت.
      مبارزه با هوس پرستی… به شکل زنی که از شیطانی دیگر آبستن شده بود و بارهای رقص را اداره می کرد. چیزهاییکه دانته همیشه با آنها سروکار داشت و از خودش و شناخت خودش دور شده بود و همچنین همه ما به انواع مختلف…(دقت فرمایید. از روی معده حرف نمی زنم و برای سیاه کردن ننوشته ام).
      دانته برای رسیدن به وی می بایست امتحاناتی را در دو حالت فرشته ای و اهریمنی(قرمز و آبی) می گذراند. این محیط هوس ناک بسیار نا امن است حتی زمینش هم در زیر پاهای دانته قرمز . آبی شده و موجب آسیب دانته می شد. دانته از محیط های بسیار قرمز به سوی محیط آبی رنگ(و بلعکس) در حال گذر بود. حتی در مواجهه با آن زن به مبارزه به سوی دو سگ وحشی به رنگ های آبی و قرمز(با نامهای روح خشم و خون خشم) دعوت می شود. این آبی و قرمز شدن ها حکمتش در چه بود؟ خون و روح(Blood & Ghost) به منزله مزاج و روان هم هستند. دو نقطه ای که از طرف هوس و شهوت در هر سن و سالی مورد هجوم واقع می شوند. سگ ها(یا موجودات) وحشی و نامرئی(در ذات – بی دلیل نیست) به سوی دانته حمله ور شده و دانته را مورد امتحان(مخصوصا از این کلمه معنا دار استفاده می برم) قرار می دهند. در واقع، به نوعی نقاط ضعف دانته در هر دو خوی مورد جستجوی قرار می گیرد تا به وی ضربه وارد آید(در مفهوم).
      باور کنید یکی از سخت ترین دشمنان انسانی، همین اهریمن است(می توانید این حرف مرا جدی نگیرید. شاید در زمان و لحظه مربوط به خودتان به درک برسید).
      آیا می دانید چرا برای رسیدن به مبارزه اصلی(زن اهریمنی) دو راه برای عبور قرار داده شده بود(در سمت راست و چپ مجسمه)؟!
      و آن مجسمه با چهار دست که آبی رنگ بود و از چشمانش شعاع های قرمز بیرون می آمد(حالا دیگر شاید بدانید منظور چه بود؟).
      حالا موهای ظاهریت را بردار(خطاب به آن زن اهریمنی)…
      پایین آمدنش هم حساب شده بود. به فرم چهار دست و پای به زمین رسید و بعد دستهایش بالا می آید(ظاهر و باطن – حالا بیشتر متوجه می شوید).
      سپس مبارزه با زن اهریمنی شروع می شود که نوزادی کوچک(در دنیای واقعی) و بچه ای شیطانی(در دنیای حقیقی/موازی) است. که نافش به مادرش وصل است و هنوز از وی تغذیه می کند و بر روی چهار دست و پای و آن چشمانش… به شکل پدرش بود و یکی از آنها ناقص؟ باید هم ناقص باشد… برای چه اینطوری بود؟
      و مبارزه دانته با آنها که با ضربه به تخمدان یا نطفه نوزاد(اگر اشتباه گفتم به من درستش را بیان کنید) به ضعف آن و سپس ضربه به مادرش ادامه می یافت تا ارتباط نوزاد با مادر قطع شده و منجر به مرگش شود که البته دانته آنها را نکشت اما شکست شان داد.
      در نهایت… شکست همه آنها برای دانته مفید واقع می گشت. قویتر و مسلح تر میشد(این فقط بازی نیست. داستان نیست. حقیقت است). تا چیزی را از دست ندهید(مانع نفع) به چیز دیگر(نفع) نمی رسید.
      Savage! ! … (رکورد خودم را نوشتم).
      اما حکایت گردن بندهای قرمز و آبی را می دانید؟ چرا برای دانته قرمز است؟!!!
      آن مجسمه عظیم الجثه که دانته آزاد می کند، چه/چه کسی بود؟
      آن خانه که بر روی سر درش نام “بهشت” نوشته شده بود، چه معنایی داشت؟
      برایتان بگویم…

      در این باره و درباره این بازی بیشتر می توانم برای شما بنویسم. اما آدم کمال گرایی هستم و برای اینکه مطلب کاملی ارائه دهم، می بایست وقت و حوصله زیادی(نقد) را متحمل شوم. درباره گیم پلی هم این طورست…
      تا همین حد از این حقیر قبول فرمایید…

      با تشکر از همه دوستان واقعی(این جمله در این سایت برای بعضی از دوستان معنادار است. آنهاییکه در رفاقت مردود شدند)!
      پانوشت:‌ بازی تمام است اهریمن!(از طرف دانته و خودم)
      دانته(در مرثیه مادر): او زندگی خودش را فدا کرد تا ما نجات یابیم!
      ***من می دانم که دقیقا چه هستی!… نه بیشتر نه کمتر!***

      ۰۰
    4. درباره معنای Devil May Cry :
      گاهی معنای…
      شیطان می گرید / می خروشد
      شیطان باید بگرید
      شیطان شاید بگرید
      ان شاء الله شیطان گریه کند(با کمی طنز)
      شده است و …
      اما می خواهم معنایی ارائه دهم که قابل بحث است و امیدست دوستان آگاهتر، مرا کمک کنند.
      معنای: “بی فریاد” یا “بی خروش”
      با “اهریمن بیصدا می خروشد”
      اما چرا اینگونه معنی کردم؟

      نظر شما درباره معنی چیست؟

      ۰۰
    5. در مورد معنی میشه خود دانترو گفت که یه اهریمنه ولی یه انسان(و در نسخه ی جدید فرشته )هم هست…ویه اهریمن کامل نیست…همینطور خاموشه….یعنی قدرتاشو همینجوری نشون نمیده و در اطل اصلا یه اهریمن نیست…
      خب پس طبعا وقتی این شخصیت بخواد کاریرو انجام بده یا دخل جماعتیرو بیاره,
      مثل یه اهریمن خاموش فریاد میزنه…میخروشه و میجنگه…
      البته من خودم شخصا معانی سومی و چهارمی رو بیشتر ترجیح میدم…

      ۰۰
    6. با سلام!
      AFA عزیز!
      بابت توجه شما… ممنون!

      از اینکه خوشت آمد، خوشحال هستم. بقیه هم خوششان آمده ولی بروز نمی دهند. این سایت… سایت خوشی نیست. بعضی هم از بودن این حقیر(و دیگران) در سایت خوشحال نیستند. بماند… حیف این سایت که بنا بر دلایلی به چنین وضع و اوضاع هایی گرفتار شده است. میزان ماکزیمم کاربران، بازدید از سایت و موارد دیگر… از حضور این حقیر و دیگران استفاده هایی شده است(در تغییرات و بهره بری در سایت و مجله و بن-یاد)… بابک عزیز(مسئول ارشد مجله و سایت)، توجهی بیشتری به سایت نشان بده!… شاید نامه ای هم برایت نوشتم.

      درباره ترجمه نام:
      AFA (آقای ؟) نزدیک شده ای اما دقت فرمایید که اصلا موضوع گریه نیست و اصلا موضوع به شخص دانته مربوط نمی شود. و شیاطین هم گریه نمی کنند.
      دانته به تریش در عنوانهای قبلی می گوید: تریش… شیاطین نمی گریند… این اشکها هدیه ای هستند که تنها انسانها از آن بهره می برند.

      پس دانته یک انسان است(یا خودش را در مقام یک انسان می داند). انسان مخلوقی است که می تواند اهریمنی یا فرشته ای باشد. به همین دلیل است که این خصوصیات در دانته به بزرگنمایی رسیده و یکی از خصیصه های او شده است(توانایی – قابلیت درک و رویت دو دنیای موازی را دارد). اما علتی روایی هم می خواسته است. که نژاد پدر و مادرش بوده است و مادرش که به نام “حوا” است. از این نام استفاده ای دوگانه شده است. درباره دانته و ویرجیل نکته جالبی وجود دارد(این یکی بماند).
      اما اهریمنان که نمی گریند. به خروش می آیند(معنای دیگر Cry). آنهم بی فریاد، بیصدا… به عملکرد “مندوس” نگاهی دوباره بیندازید. اگر عنوان بازی به دانته اشاره نداشته باشد(با توجه به دیالوگ بالا) و نژاد اهریمنان را صدا می زند پس جایزست از ترجمه ای دیگر استفاده شود(مفهومی).
      اما چرا خروش و صدا را به پیشوند “بی” وصل شده است. به کلمه May بر می گردد که وجهی منفی و مثبت دارد. از احتمالات می گوید. ممکن است باشد یا ممکن است هم نباشد(معنای کلمه). بنابراین اهریمن که نمی گرید، می خروشد، بانگ می زند(به رجز خوانی و صداهای آنها در هنگام مبارزه نگاهی بیندازید). اما عملکرد ظاهری آنها طور دیگریست. بی خروشند، بیصدا هستند. بنابراین “شیطان/اهریمن بیصدا می خروشد”.
      بنابراین بهترست(جایزست) وجهی عمومی تر و گسترده تر به معنای بازی بدهیم.

      با تشکر!

      ۰۰
  3. ایده ی خیلی قشنگیه ممنون
    * *
    انصافا این میاموتو مغز متفکر صنعت بازیه امیدوارم خودش رو به این زودی ها باز نشسته نکنه

    ۰۰
  4. سعید کار بسیار جالب و خوبی بود و خیلی حال کردم،مخصوصا برای شاغلان :D چون خیلی سریع اوضاع دور و برت و نیبر هود با یها میاد دستت ،درمورد کلیف بی هم بگم که کلا آدم درستیه و دوستش دارم حتی اگه روزی به هوادارا پشت کنه بازم تو قلب منه ;)

    ۰۰

در شبکه‌های اجتماعی،
به خانواده دنیای بازی بپیوندید!

برای اطلاع از جدیدترین اخبار، نقد و بررسی‌ها و ویدیوهای اختصاصی، ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید. همراه شما هستیم.

Dbazi Social Media

مقالات بازی

تاریخچه استودیو Giant Squid تاریخچه استودیو Giant Squid
توسط علی علی‌پور
0
سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟ سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو Team Cherry تاریخچه استودیو Team Cherry
توسط علی علی‌پور
0
تاریخچه استودیو Sandfall Interactive تاریخچه استودیو Sandfall Interactive
توسط میلاد طاهرنژاد
0
داستان کامل سری بازی اسپلینتر سل [پرونده] داستان کامل سری بازی اسپلینتر سل [پرونده]
توسط نریمان هروی
0
Mafia داستان سری بازی Mafia
توسط حسین کریمی
0
داستان سری بازی Halo داستان سری بازی Halo
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو سی دی پراجکت رد تاریخچه استودیو سی دی پراجکت رد
توسط علی علی‌پور
0
داستان سری بازی S.T.A.L.K.E.R داستان سری بازی S.T.A.L.K.E.R
توسط علی علی‌پور
0
داستان سری بازی Death Stranding داستان سری بازی Death Stranding
توسط مهدی یوسفی
0

چند رسانه ای

تبدیل جهان Avatar به میدان نبرد تبدیل جهان Avatar به میدان نبرد [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
رونمایی از بسته الحاقی Assassins Creed Mirage رونمایی از بسته الحاقی Assassins Creed Mirage با نام Valley of Memory [تماشا کنید]
توسط محمدصدرا باقری
0
تریلر زمان عرضه بازی Ghost of Yōtei انتشار تریلر زمان عرضه بازی Ghost of Yōtei؛ آغاز ماجراجویی انتقام [تماشا کنید]
توسط محمدصدرا باقری
0
تریلر داستانی Battlefield 6 تریلر داستانی بازی Battlefield 6 در رویداد State of Play به نمایش درآمد [تماشا کنید]
توسط محمدصدرا باقری
0
معرفی بازی‌های رایگان پلی‌استیشن پلاس معرفی بازی‌های رایگان پلی‌استیشن پلاس در ماه اکتبر؛ آلن ویک ۲ در صدر لیست [تماشا کنید]
توسط محمدصدرا باقری
0
Master Ninja: دری به سوی سختی مطلق در Ninja Gaiden 4 Master Ninja: دری به سوی سختی مطلق در Ninja Gaiden 4 [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
ورود بروس لی وارد به جهان Hitman؛ هدفی مرموز در دسترس بازیکنان ورود بروس‌لی به جهان Hitman با هدفی مرموز در دسترس بازیکنان [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
اسپایدرمن و گوست رایدر در میدان نبرد Marvel Tōkon: Fighting Souls اسپایدرمن و گوست‌رایدر در میدان نبرد Marvel Tōkon: Fighting Souls [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
بازسازی ژاپن در نسخه جدید Microsoft Flight Simulator 2024 با جزئیات خیره‌کننده بازسازی کشور ژاپن در نسخه جدید Microsoft Flight Simulator 2024 با جزئیات خیره‌کننده [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
معرفی گیم‌پلی بازی Marvels Wolverine معرفی گیم‌پلی بازی Marvels Wolverine؛ انتشار در پاییز ۲۰۲۶ [تماشا کنید]
توسط محمدصدرا باقری
0