۸ استودیو بر روی «فرقه قاتلین ۴: پرچم سیاه» کار می کنند
با توجه به گزارشات جدید, شرکت «یوبی سافت» از ۸ استودیو برای ساخت «فرقه قاتلین ۴: پرچم سیاه» بهره می برد.
اقای Jean Guesdon کارگردان هنری نسخه چهارم سری بازی «فرقه قاتلین» در یک مصاحبه ای که خود «یوبی سافت» ان را تدوین کرده است اعلام کرد “Ubisoft Montreal” رهبری ساخت این عنوان را بر عهده دارد و استودیو های Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia و Ubisoft Québec بخش تک نفره بازی را گسترش می دهند. Ubisoft Annecy و Ubisoft Bucharest کار ساخت بخش چند نفره را بر عهده دارند.
در جلسه هفته پیش نیز تایید شده بود استودیو های Ubisoft Kiev و Ubisoft Montpelier نیز کار ساخت بازی را انجام می دهند اما هنوز دقیقا مشخص نشده است که بر روی چه بخشی از بازی کار می کنند.
مثل همیشه ساخت بازی ها (به خصوص سری فرقه قاتلین») توسط چند استودیو همزمان یکی از عادت های «یوبی سافت» است چرا که طبق گفته های این شرکت در این صورت نحوه ساخت بازی به شکل منظم تری انجام می شود و کارها نیز سریع تر پیش می روند. از بازی های دیگر این شرکت که به صورت چند استودیو ای ساخته شده اند می توان به سری «فار کرای» و «اسپلینتر سل» اشاره کرد که بخش چند نفره شان توسط تیم های سازنده خارج از استودیو «مونترال» ساخته شد. اما ۸ استودیو برای ساخت یک بازی واقعا شگفت انگیز است و یکی از دلایل ساخت نسخه های متعدد از این بازی با کیفیت نسبتا خوب همین ساخته شدن ان توسط استودیو های متعدد است.
«فرقه قاتلین ۴: پرچم سیاه»(Assassins Creed IV: Black Flag) در تاریخ ۲۹ اکتبر سال جاری برای PS3,PS4,PC,Xbox 360 و به احتمال زیاد کنسول نسل بعد مایکروسافت به انتشار می رسد.
امیدوارم این هشت(! :-? ) استودیو بتونن یک عنوان متفاوت تحویلمون بدن و هندونه ی زیربغلمون رو ازمون نگیرن!
تنها چیزی که منو بیشتر به این بازی امیدوار میکنه همینه که این بازی به دست استودیو های جدیدی افتاده ! :arrow: :roll: :->
اگه تیتراژ نسخه های قبلی رو دیده باشی انوقت می دونستی که نسخه های قبلی هم توسط یوبسافت مونترال ساخته شده اند!
تیتراژهارو خوندم و اینم میدونم که به دست کی ساخته شدن .
امیدواریِ من به این خاطره که استودیو های جدیدی هم دراین نسخه دست دارن !
هشت تا استودیو؟!
خیلی خوبه!
این بدگمانی کم کم داره از بین میره!
از بین استدیو های یوبی سافت شعبه ی مون پلیه از همه بهتره.
بدیش میدونی چیه :-s من کلا با ماهیت گیم پلیش مشکل پیدا کردم :-| هرکاریش بکنن دیگه
بالارفتن از خونه ها و با اسب اینور و اونور رفتن برام خسته کننده شده توی بازی اساسین :-| خدا
کنه کلا بگیرا گیم پلی بازی رو عوض کنن که محاله
اصلا ٢٠ تا نه ٣٠تا، جهنمش ١٠٠ تا!!! وقتی ماهیت بازی مشکل داره حالا هرچندتا استدیو که میخوان روش کار کنن!
ایول چه شود
معلومه خوب دارن رو بازی کار میکنن
۸ استدیو !!!!
پس با غذایی بسیار شور یا بی نمک طرف هستیم !!! :-s
———————————–
SONY make.believe
رولوشن رو هم چند استادیو ساخته بودن
اگه ۸۰۰ استدیو هم روش کار کنن من دیگه از ناامید شدم
آخه اساسین ها همیشه جلوی نیرو های شر وایستادن اما یه دزد٬ اونم از نوع دریایش چطوری میتونه یه اساسین باشه
من نمی دونم این یوبی پیش خودش چی فکر کرده :!:
۸ تا استودیو بی تجربه میخ وان بیان اساسین بسازن.اساسین با طعم دز دریایی
امید بر آنکه این هشت استودیو بتوانند تحول مثبتی در این بازی بوجود آورند …!
___________
آروین از pc $
دیگه یوبی هرچی بگه فایده نداره ، به شخصه نسخه بعدی رو از یه عنوان کاملاً متوسط بالاتر نمی بینم.
ضعیف ترین نسخه خواهد شد
مثله resident بود که گفتن ۶۰۰ نفر دارن روش کار میکنن.من خوش بین نیستم
۳ سال کار روی نسخه سوم شدم معجونی از باگ
حالا ۸ تا استودیو و با کلی دروغ دیگر مثلا از ۷ سال پیش روی این عنوان
در حال کار بودن و غیره هم بماند
بازیای که توش ایدهی جدید و نو دیده نمیشه و همون تکرار گیم پلی سابق هست مگه فرقی هم داره چند تا استودیو دارن روش کار میکنند؟!!!!!!!
——————————
SONY make.believe
اوه یک شاهکاره :X :X :X :X :X
جدی :-?
_________
آروین از pc $
:-?
هزار ماشالله چقدر خبر در مورد این بازی میاد بیرون
کاش یوبی سافت Assassins رو به تمدنهای شرقی می برد(ایران.چین.مصر.هند)این طوری بازی حماسی تر و افسانه ای میشد و حس کلاسیک اساسین بودن رو القا میکرد اصلا به نظر من بردن بازی به زمان آمریکا اون حس حماسی نسخه یک که تو سرزمینهای مقدس قدم میزدی با اون حسی که تو خیابانهای نیویورک خیلی فرق میکردکار درستی نبود البته نظر شخصی است.
اگه این بازی بیاد من اولین نفری هستم که می خرمش /:)
اینایی که میگن دیگه تکراری و خسته کنندخ شده بیشتر از همه منتظرن تا منتشر شه… بابا بیخیال دست بردارین از این افکار سوسیالیستی!!!! دی:
این شعبه مونترال تو همه چی هست!
و همیشه خرابکاری میکنه !
فقط خدا کنه بازیش مثل ۳ باگ های وحشتناک نداشته باشه :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
ubi khodesh hashta studioro harife vay be hale inke bekhan in hashta baham karkonan
che bazi beshe in AC:BF
onayike migan assassin bazam bad az on bazi mozakhrafesh yani AC3 bazam be meydon bar migarde dasta bala