Bethesda: ساخت بازی برای PC دردسر ساز است

Vahid توسط Vahid
در
Bethesda: ساخت بازی برای PC دردسر ساز است

کمپانی بتسدا که اخیراً بازی The Elder Scrolls V: Skyrim را منتشر کرده در صحبتی عجیب اعلام کرد ساخت بر روی PC دردسر ساز است. به عقیده ی این شرکت وجود انواع درایور ها و پیکربندی های سخت افزاری عاملی است که باعث می شود حتی بهترین و قوی ترین بازی ها هم در ارائه ی تمام توانایی خود بر روی PC دچار مشکل شوند.

Hines از اعضای ارشد بتسدا به سایت Joystiq گفت:

“از لحاظ فنی ساخت بازی بر روی PC دردسر ساز است چون در ساخت بازی بر روی PC باید میلیون ها احتمال برای پیکربندی های سخت افزاری، درایور ها و … در نظر گرفت.”
“وضعیت Rage نیز به همین صورت است و شما می بینید که نتیجه ی سال ها تلاش سازندگان تبدیل به یک بازی پر از باگ می شود در حالی که در واقع این بازی یک بازی قدرتمند و عالی است.”

“مشکل دیگر دزدی ها و کپی کردن بازی هاست. راه دیگری وجود ندارد به جز این که بر روی PC بازی نسازید. این مشکلی است که شما همیشه با آن مواجه خواهید شد.”

با این حال بتسدا نه تنها به PC بازان فشار نمی آورد (با DRM و …) بلکه همیشه بر روی این پلتفرم بازی های بهینه تر و با امکانات بیشتری می سازد.

Hines در این رابطه می گوید:

“ما تا جایی که می توانیم سعی می کنیم بدون استفاده از اقدامات خاص برای جلوگیری از دزدی ها از محصولاتمان محافظت کنیم. ما از PC بازان حمایت می کنیم مثلاً با Creation Kit. به کمک این ادیتور PC بازان می توانند بی نهایت محتوا و Mod های گوناگون برای بازی بسازند.”

لازم به ذکر است دو بازی پیشین سری The Elder Scrolls یعنی Oblivion و Morrowind هر دو بر روی رایانه های شخصی بسیار بهینه بودند. تجربه ی کلی Skyrim بر روی هر سه پلتفرم یکسان است البته دارندگان رایانه های گران قیمت می توانند به پرفورمنس بهتری در بازی دست پیدا کرده و بازی را با گرافیک بالاتری اجرا کنند با این حال این بازی همچنان یک بازی مبتنی بر دایرکت ایکس 9 باقی می ماند اما شاید بتسدا با ارائه ی یک پچ پشتیبانی از دایرکت ایکس 11 را هم به بازی اضافه کند.


29 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. گیم بدون PC بی معنی هست این را هم بتسدا میدونه هم همه ی شرکت های سازنده ی دیگه چون به جرات میتونم

    بگم که بخش خیلی بزرگی از گیمر ها . بازی ها رو با PC امتحان میکنند. مطمئنن سازنده ها هم به این امر

    اگاهند وگرنه با وجود این همه مشکلات دیگه چه لزومی داشت که برای PC هم وقت بگذارند وهم براش بازی

    عرضه کنند.

    ۰۰
  2. برای اون دوستانی که گفتن alpha protocol و fall out new vegas باید بگم سازنده هر دو بازی obsidian هست , alpha protocol که کلا ناشرش سگا هستش و در مورد fall out new vegas بتسدا ناشر بازیه . بازیهایی مثل skyrim , oblivion , fallout 3 سازندش خود خود بتسدا هست .

    ۰۰
  3. دردسر ساز است ولي براي ما دلنشين . اميدوارم هدفش از اين صحبت اين نباشه كه ديگه براي pc نميسازه..

    ۰۰
    1. نگفته بودی تو بازی ساختن برای pc هم دستی داری! این دردسر داشتن رو حتما شما خودت لمس کردی که داری میگی!

      ۰۰
    2. بله یه چهار تا پروزه داشتیم واسه PC داشتیم که با مشکل رو به رو شد به جاش اومدیم چرخ های جنگ رو واسه ایک زدیم؛خواستیم وسه PS3 هم بزنیم با سونی به توافق نرسیدیم!

      ۰۰
  4. آقا اینا چرا اینطورین؟ یه روز میگن روی pc بازی بدیم بهتره یه روز میگن نه. همین چند وقت پیش John Carmack در مورد RAGE میگفت که ما اشتباه کردیم روی کنسول بازی دادیم و باید قدرت pc رو در نظر میگرفتیم. البت اینها همه سیاست خودشونه، هر چیزی سود نداشته باشه در عرض 3 سوت قیدشو میزنن.

    فقط PC!

    ۰۰
  5. یعنی از الان pc باز ها رو اماده می کنه که شاید بازی بعدی betheseda برای کنسول ها باشه!!!
    ولی نه..خدانکنه اینطوری بشه چون betheseda فوق العادست و بازی های فوق العاده ای می سازه.من به شخصه فقط و فقط یک بازی ضعیف از betheseda دیدم اونم Alpha protocol بود که واقعا افتضاح بود.ولی fallout 3 و Skyrim و…از شاهکارهای بتسدا هستند.به نظر من ساخت بازی برای pc اصلا سخت نیست.بلکه بستگی به سازنده بازی داره.چطور اسکایریم روی pc فوق العاده از اب در اومد با کمترین باگ ممکن ولی rage روی pc پر از باگ شد.با تمام احترامی که برای id قائلم ولی باید بگم انصافا rage خیلی خوب نساخته بودند.ولی بد هم نبود.

    I AM THE APEX PREDATOR

    ۰۰
    1. من که اینقدر از rage ضد نا امید شدم از دوک نشدم .با سیستمی که اسکایرم رو خیلی خوب اجرا کردم فریم های تک رقمی می گرفتم با پچ واینجور چیزها هم درست نشد. نا مید کننده ترین بازی سال pc از نظر من rage بود . بدنرین بازی سال stranghold 3 .

      ۰۰

در شبکه‌های اجتماعی،
به خانواده دنیای بازی بپیوندید!

برای اطلاع از جدیدترین اخبار، نقد و بررسی‌ها و ویدیوهای اختصاصی، ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید. همراه شما هستیم.

Dbazi Social Media

مقالات بازی

تاریخچه استودیو Giant Squid تاریخچه استودیو Giant Squid (+ویدیو)
توسط علی علی‌پور
0
داستان بازی Clair Obscur Expedition 33 داستان بازی Clair Obscur Expedition 33
توسط علی علی‌پور
0
داستان سری جنگ جهانی بازی Call of Duty داستان سری جنگ جهانی بازی Call of Duty
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه شرکت راک استار گیمز تاریخچه شرکت راک استار گیمز
توسط سام حقیقی
0
سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟ سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو Team Cherry تاریخچه استودیو Team Cherry
توسط علی علی‌پور
0
تاریخچه استودیو Sandfall Interactive تاریخچه استودیو Sandfall Interactive
توسط میلاد طاهرنژاد
0
Mafia داستان سری بازی Mafia
توسط حسین کریمی
0
داستان سری بازی Halo داستان سری بازی Halo
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو سی دی پراجکت رد تاریخچه استودیو سی دی پراجکت رد
توسط علی علی‌پور
0
بیوگرافی وینس زامپلا
توسط سام حقیقی
0
بیوگرافی تام کلنسی بیوگرافی تام کلنسی
توسط حامد محمدپور
0
بیوگرافی فومیتو اوئدا بیوگرافی فومیتو اوئدا
توسط مهدی یوسفی
0
بیوگرافی سم لیک بیوگرافی سم لیک
توسط مهدی یوسفی
0
بیوگرافی جوزف فارس بیوگرافی جوزف فارس
توسط محمدصدرا باقری
0
بیوگرافی هیدئو‌ کوجیما بیوگرافی هیدئو‌ کوجیما
توسط محسن کشاورز
0
بیوگرافی جف کیلی بیوگرافی جف کیلی
توسط محمدصدرا باقری
0
زندگی‌نامه نیتن دریک پهلوانان نمی‌میرند | زندگی‌نامه نیتن دریک
توسط فرشید عبدالله پور
8
بیوگرافی ساتورو ایواتا (Satoru Iwata)؛ من یک گیمر هستم
توسط صادق شجاعی‌فرد
11
Neil Druckmann, The Last of Us, Uncharted بیوگرافی نیل دراکمن – جاه طلبی در پی کمال در هنر
توسط افراسیاب
1

چند رسانه ای

معرفی بازی Metro 2039 در جریان مراسم شوکیس ایکس‌باکس معرفی بازی Metro 2039 در جریان مراسم شوکیس ایکس‌باکس؛ تاریک‌ترین روایت مجموعه در سال ۲۰۲۷ از راه می‌رسد
توسط محمدصدرا باقری
0
بازگشت مستر چیف با بازی Halo: Campaign Evolved بازگشت مستر چیف با بازی Halo: Campaign Evolved؛ نمایش تریلر جدید از بازی
توسط محمدصدرا باقری
0
نمایش تریلر جدید بازی Fable در مراسم ایکس‌باکس نمایش تریلر جدید بازی Fable در مراسم ایکس‌باکس؛ عرضه همزمان برای کنوسل‌های PC، پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس
توسط محمدصدرا باقری
0
نمایش اولین گیم‌پلی بازی Gears of War: E-Day نمایش اولین گیم‌پلی بازی Gears of War: E-Day در مراسم شوکیس ایکس‌باکس؛ انتشار بازی در ماه اکتبر 2026
توسط محمدصدرا باقری
0
رونمایی رسمی از بازی Rayman Legends: Retold رونمایی رسمی از بازی Rayman Legends: Retold در مراسم State of Play سونی
توسط پارسا بیرانوند
0
تاریخ انتشار بازی Onimusha: Way of the Sword تاریخ انتشار بازی Onimusha: Way of the Sword اعلام شد
توسط پارسا بیرانوند
0
رونمایی از تاریخ انتشار بازی Control Resonant رونمایی از تاریخ انتشار بازی Control Resonant در رویداد State of Play
توسط پارسا بیرانوند
0
نمایش تازه بازی Marvel’s Wolverine نمایش تازه بازی Marvel’s Wolverine، گیم‌پلی خشن و خونین بازی را به نمایش گذاشت
توسط پارسا بیرانوند
0
غافلگیری طرفداران با اعلام تاریخ انتشار Silent Hill: Townfall توسط شرکت کونامی غافلگیری طرفداران با اعلام تاریخ انتشار بازی Silent Hill: Townfall توسط شرکت کونامی [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
رونمایی رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 رونمایی رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 همراه با تاریخ عرضه
توسط پارسا بیرانوند
0