کنسول جدید نینتندو و کارایی های آن

در
کنسول جدید نینتندو و کارایی های آن

بارز ترین ویژگی ، کنترل این کنسول است که مانند یک تبلت است با صفحه نمایش 6.2 اینچی و روکش پلاستیک تا کارایی بهتری زیر نور خورشید داشته باشد (روکش شیشه نور خورشید را منعکس می کند و مانع دید میشود ) .
با چهار دکمه اصلی و کلید های جهتی و ژیزوسکوپ های حسی به همراه دوربین جلو که قدر به تشخیص چهره هم هست .
این کنسول در حال حاضر تنها یک عدد از این نوع کنترلر ها را می تواند استفاده کند و هنوز هم نامی برای این کنترلر در نظر گرفته نشده،  همچنین از کنترلر وی موت ( WiiMotes ) نیز پشتیبانی می کند .

خبری از این که نینتندو کنترلر با صفحه نمایش را جدا و به صورت خرده فروشی به فروش برساند وجود ندارد و کنترلر فقط به همراه کنسول عرضه میشد (البته در آینده کنترلر جدا نیز به فروش می سد اما الان برنامه ای برای آن پیش بینی نشده ) .
اضافه کردن یه کنترلر با صفحه نمایش برای کنسول به گفته مسئولان نینتندو باید به گونه باشد که از نظر قیمت برای خریدار مشکلی به وجود نیاورد و مقرون به صرفه باشد.

Wii U از تمام نرم افزار های قبلی کنسول Wii پشتیبانی می کند اما بازی ها و دسته های کنترلی Gamecube را پشتیبانی نمی کند . در مورد پشتیبانی از بازی های Wii هنوز اطلاعی در دست نیست و به سیاست های نینتندو بستگی دارد .
(البته هیچ کدام از کنسول های نسل جدید از بازی های کنسول قبلی خود پشتیبانی نمی کردند !)
کنسول از امکانات آنلاین و اتصال به شبکه خود نیز استفاده می کند و مسئولان نینتندو در حال کد نویسی های قوی و جدید برای شبکه خود هستند و ممکن است که کاربران مجبور به ساختن یک حساب کاربری جدید شوند چرا که سیستم آنلاین قبلی خیلی آسیب پذیر بود.

نکته جالب در مورد این کنسول این است که این کنسول از هیچ کدام از فرمت های DVD یا BluRay پشتیبانی نخواهد کرد و بازی های خود را با دیسک های مخصوص خود روانه بازار می کند .

مدیر ارشد نینتندو Iwata دلیل این کار را اینگونه تشریح کرده است : اکثر مردم در منازل خود دستگاه های پخش DVD یا BluRay دارند و نیازی به یک وسیله دیگر در کنار آن ها با ویژگی یکسان نیست . همچنین این کار باعث کاهش بسیار قیمت نهایی و هزینه ساخت و تولید کنسول می شود ، این امر باعث کاهش قیمت کنسول و توانایی بیشتر مردم برای خرید آن می شود .
تاریخ فروش جهانی :
نینتندو سال 2012 را تاریخ انتشار جهانی کنسول خود اعلام کرده است .البته شایعاتی مبنی بر انتشار در بهار یا تابستان سال 2012 توسط کمپانی سگا نیز وجود دارد .
نینتندو وانمود می کند که نمی خواهد کنسول خود را ارزان وارد بازار کند اما قیمت پایه آن از 250 دلار شروع می شود ( که قیمت مناسبی است ! ) که با باندل ها و ویژگی های خاص تا 400 دلار نیز افزایش می یابد .

راه اندازی خط تولید این کنسول نیز شروع شده ، فقدان بازی های حرفه ای در این کنسول بسیار مشخص بود و گیمر های حرفه ای کنسول نینتندو را اکثرا به عنوان یک کنسول حرفه ای در نظر نمی گرفتند اما با معرفی کنسول جدید خیلی از افراد مشتاق خرید این کنسول شده اند و برای پیش خرید و خرید این کنسول در حال برنامه ریزی هستند که این امر باعث می شد که خط تولید این کنسول بیشتر از حد تصور فعالیت کند .برای همین هم باید یک خط تولید کارآمد را ایجاد کنند که جوابگوی سیل خریداران کنسول جدید باشد و مشکل کمبود کنسول مانند زمان فروش 3DS به وجود نیاید .

ایواتا به این نکته نیز اشاره کرده است که سرمایه گذاری بر روی این کنسول شروع شده است و قابلیت بازی آنلاین و نیز بازی با کیفیت HD افراد و سرمایه گذاران بسیاری را به سمت این کنسول روانه ساخته است .همچنین موتور های بازی سازی بزرگی چون Unreal Engine و CryEngine نیز از این کنسول پشتیبانی خواهند کرد .
اولین بازی منتشر شده The Legend of Zelda: Skyward Sword, از خاصیت تمام HD این کنسول استفاده نخواهد کرد ولی از کنترلر وی موت( WiiMote )به خوبی استفاده می کند.

ویژگی ها :
در ابتدا در کنفرانس نینتندو در E3 فققط کنترلر جدید به نمایش در آمد و تصویری از کنسول نبود اما بعد به طور خلاصه در یک ویدئوی تصویری عکس هایی از کنسول جدید هم به نمایش در آمد ،  توضیح نینتندو این بود که این طرح اصلی کنسول و طرح نهایی شده نیست اما سخنگوی بخش آمریکای نینتندو آقای Reggie اعلام کرد که طرح نهایی کنسول همین است و محصول تمام شده است .
تحلیگران و توسعه دهندگان بازی گفته اند که کنسول جدید نینتندو 50 درصد قوی تر از کنسول PS3 است .

جان کارمک مهندش ارشد ساخت و شناسایی نرم افزار به این ادعا شک دارد و گفته است که باید در عمل قدرت این کنسول را مشاهده کرد و از روی حدس نمی شود حرفی زد .یک سری از مدیران ارشد یوبی سافت نیز به این نظر موافق هستند و اظهار دارند باید تا اولین بازی منتشر شده برای این کنسول صبر کنیم .
سران نینتندو نیز به جای مقایسه مستقیم با PlayStation 3 و Xbox 360 ، تنها به نمایش فیلم ها و ویدئویی های از کنسول بسنده کرده اند که این مقایسه نامطلوب و غیر قابل قبول است .

گرافیک کنسول از یک تراشه AMD که شبیه تراشه قوی R770 است استفاده می کند . همچنین Reggie گفته است که با توجه به تصاویری که در E3 از این کنسول پخش شد مطمئن هستیم که این کنسول قادر به اجرای تصاویر با کیفیت 1080p است .
همچنین تایید شده است که کنسول از DirectX 10.1 به طور کامل پشتیبانی می کند و همچنین قابلیت رندر به صورت همزمان و استاندارد را نیز دارد .
پردازنده این کنسول هنوز هم نامشخص است البته شایعاتی مبنی بر استفاده از پردازنده های قوی IBM به نام Watson که در ابر رایانه ها استفاده میشه وجود دارد .
گفته می شود که پردازنده به صورت 45 نانومتری مانند پردازنده PlayStation 3 Slim است و ویژگی های DRAM را به طور کامل دارا است .
نینتندو هنوز در مورد حافظه داخلی این کنسول چیزی نگفته است اما می دانیم که از USB و حافظه های USB پشتیبانی می کند .
………………………………………………………………………………………………………..
حسین براتی( Ichimaro Gin )
منبع :vg247


41 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. زمانی که سونی و ماکروسافت کنسول های نسل حاضر رو معرفی کردن قدرت کنسول هاشون چندین برابر قویتر از کنسول های نسل قبل بود.در حالی که الان نینتندو کنسولی رو معرفی کرده که تنها ۵۰درصد از پلی استیشن ۳ قویتر هست.باید صبر کرد و دید سونی و ماکروسافت چه چیزی برای ورود به نسل بعد آماده کردن.

    ۰۰
    1. دقیقا
      اینا دیگه فقط میخوان جیب ملت و خالی کنن :mrgreen: :mrgreen:
      الان حتی گرافیک بعضی بازی ها مثل گرن توریسمو” ، “فورزا موتورز آخرشه تازه کامل از قدرت این کنسول ها استفاده نمیکنن :roll:
      البته نینتندو کنسول قبلیش ضعیف بود و حق داشت یه کنسول جدید بده

      ۰۰
    2. 50 درصد قویتر یعنی 10000000000000000000000000 درصد
      حس3 که اصلا گرافیک نداره
      بازم گرافیک آتاری
      (شوخی ندارم پس اسمایلی نمیزارم)

      —————————————————————————————————-
      من NES بازي ميکنم بيشتر بهم مزه ميده تا PS3 و X360 بازي ميکنم!! :twisted: :twisted:

      ۰۰
  2. جناب risingواقعا فك كردي كه اين كنسول تو ايران با اين قيمته$اگه پايين700تومن بود من اسممو عوض ميكنم….اميرمسعودبهدادازانجمن حقوقبگيران مايكروسافت

    ۰۰
    1. اگه بخواد تو ایران بالای700تومن باشه پس ببین PSVمدل3Gتو ایران چقدره؟

      ۰۰
  3. هر چقدر هم خوبی داشته باشه ولی بازهم Wii کنسول نمی شه!!!!
    بیست و سه از پول لازمان…. 8-O 8-O 8-O 8-O 8-O
    com.بلاگفا.poollazeman

    ۰۰
  4. آخه صفحه نمایش لمسی به چه دردی میخوره؟؟؟
    از فرمت blueray هم پشتیبانی نمیکنه لابد از یه دیسک های پشتیبانی میکنه که نهایتش 10 گیگابایت فضا دارن چون میگه ارزون در بیاد :roll: :roll: :roll: :roll:

    ۰۰
    1. وقتی با تلویزیون بازی میکنی صفحه لمسی مثل صفحه ی پاینی DSیا3DSمیتواند نقشه را نشون بده.

      ۰۰
    2. خب تو DS دو تا صفحه نمایش کنار هم هست
      اینجا با یه چشم باید تلوزیون رو نگاه کنی با یه چشم دسته رو؟؟
      تازه این کنسول همش 50% قوی تر از ps3 هست؟؟اگه کنسول نسل بعده حداقل باید قدرتش 100% بیشتر از ps3 باشه …قدرت ps3 رو با ps2 و یا xbox 360 رو با نسخه ی قبلیش نگاه کنین چقدره :roll: :roll:

      ۰۰
    3. آقای PS3 :!: داری DS (که یه کنسول دستی هست) رو با WIIU (که یه کنسول خونگی هست )مقایسه می کنی؟؟؟
      WIIU با توجه به نمایش های ارائه شده میتونه کل بازی رو به کنترلر منتقل کنه.
      X3600 هم راست میگه. احتمالا تو بعضی بازی ها HUD به کنترلر منتقل میشه. البته من تو نمایش ها ندیدم ولی احتمالا میشه.

      ۰۰
    4. من مقایسه نکردم!
      وقتی LCD و LED هست این حرکت یکم مسخره میاد….
      شما که نمی تونی همزمان به دو جا نگاه کنی یا باید بازی رو روی این صفحه ی لمسی انجام بدی یا روی Tv!
      خب اصلا کل بازی رو روی این صفحه انجام بدیم به چه دردی میخوره اول از همه چشم ضعیف میشه دوما احتمالا رزولیشن مناسبی هم نداره1080p
      البته این ایده ی منه :wink:

      ۰۰
  5. شاید این کنسول از ps3 و 360 قویتر باشه ولی مطمئنا در برابر ps4 و 720 کم میاره باید دید نینتندو چه برنامه ای براش داره :!:

    ۰۰
    1. درست میگی همیشه نینتندو یا کنسول هاشو زودتر یا دیر تر از زمانی که میتوانه به موفقیت برسه منتشر میکنه
      ولی ممکن موفق هم بشه .اخه کی میدونه. :roll:

      ۰۰
    2. نینتندو همیشه سیاست های خاص خودش رو داشته. الان هم در نسل حاضر بازار تو دست این شرکته.
      شاید تو نسل بعد از نظر سخت افزاری از 720 و PS4 پایین تر باشه ولی احتمالا بازم بیشترین فروش مال نینتندو هست.

      ۰۰
  6. بدنیست ولی هیچی مثلxbox نمیشه
    علی ظرافتکارازانجمن حقوق بگیران مایکروسافت
    MW3FAGHTERS

    ۰۰
  7. سلام بچه ها خوبید؟ دیبازی تو چه طوری؟ :-W از این که Half-Life 3 رو دارن میسازن خیلی خوش حالم کنسول جدید نینتندو هم که حسابی ترکوند :|:| راستی بچه ها منتظر پیشنمایش های من باشید :|:| با فرشید هم هماهنگ میکنم فعلا بای ناپلئون از انجمن PC$$

    ۰۰

در شبکه‌های اجتماعی،
به خانواده دنیای بازی بپیوندید!

برای اطلاع از جدیدترین اخبار، نقد و بررسی‌ها و ویدیوهای اختصاصی، ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید. همراه شما هستیم.

Dbazi Social Media

مقالات بازی

تاریخچه استودیو Giant Squid تاریخچه استودیو Giant Squid (+ویدیو)
توسط علی علی‌پور
0
داستان بازی Clair Obscur Expedition 33 داستان بازی Clair Obscur Expedition 33
توسط علی علی‌پور
0
داستان سری جنگ جهانی بازی Call of Duty داستان سری جنگ جهانی بازی Call of Duty
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه شرکت راک استار گیمز تاریخچه شرکت راک استار گیمز
توسط سام حقیقی
0
سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟ سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو Team Cherry تاریخچه استودیو Team Cherry
توسط علی علی‌پور
0
تاریخچه استودیو Sandfall Interactive تاریخچه استودیو Sandfall Interactive
توسط میلاد طاهرنژاد
0
Mafia داستان سری بازی Mafia
توسط حسین کریمی
0
داستان سری بازی Halo داستان سری بازی Halo
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو سی دی پراجکت رد تاریخچه استودیو سی دی پراجکت رد
توسط علی علی‌پور
0
بیوگرافی وینس زامپلا
توسط سام حقیقی
0
بیوگرافی تام کلنسی بیوگرافی تام کلنسی
توسط حامد محمدپور
0
بیوگرافی فومیتو اوئدا بیوگرافی فومیتو اوئدا
توسط مهدی یوسفی
0
بیوگرافی سم لیک بیوگرافی سم لیک
توسط مهدی یوسفی
0
بیوگرافی جوزف فارس بیوگرافی جوزف فارس
توسط محمدصدرا باقری
0
بیوگرافی هیدئو‌ کوجیما بیوگرافی هیدئو‌ کوجیما
توسط محسن کشاورز
0
بیوگرافی جف کیلی بیوگرافی جف کیلی
توسط محمدصدرا باقری
0
زندگی‌نامه نیتن دریک پهلوانان نمی‌میرند | زندگی‌نامه نیتن دریک
توسط فرشید عبدالله پور
8
بیوگرافی ساتورو ایواتا (Satoru Iwata)؛ من یک گیمر هستم
توسط صادق شجاعی‌فرد
11
Neil Druckmann, The Last of Us, Uncharted بیوگرافی نیل دراکمن – جاه طلبی در پی کمال در هنر
توسط افراسیاب
1

چند رسانه ای

معرفی بازی Metro 2039 در جریان مراسم شوکیس ایکس‌باکس معرفی بازی Metro 2039 در جریان مراسم شوکیس ایکس‌باکس؛ تاریک‌ترین روایت مجموعه در سال ۲۰۲۷ از راه می‌رسد
توسط محمدصدرا باقری
0
بازگشت مستر چیف با بازی Halo: Campaign Evolved بازگشت مستر چیف با بازی Halo: Campaign Evolved؛ نمایش تریلر جدید از بازی
توسط محمدصدرا باقری
0
نمایش تریلر جدید بازی Fable در مراسم ایکس‌باکس نمایش تریلر جدید بازی Fable در مراسم ایکس‌باکس؛ عرضه همزمان برای کنوسل‌های PC، پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس
توسط محمدصدرا باقری
0
نمایش اولین گیم‌پلی بازی Gears of War: E-Day نمایش اولین گیم‌پلی بازی Gears of War: E-Day در مراسم شوکیس ایکس‌باکس؛ انتشار بازی در ماه اکتبر 2026
توسط محمدصدرا باقری
0
رونمایی رسمی از بازی Rayman Legends: Retold رونمایی رسمی از بازی Rayman Legends: Retold در مراسم State of Play سونی
توسط پارسا بیرانوند
0
تاریخ انتشار بازی Onimusha: Way of the Sword تاریخ انتشار بازی Onimusha: Way of the Sword اعلام شد
توسط پارسا بیرانوند
0
رونمایی از تاریخ انتشار بازی Control Resonant رونمایی از تاریخ انتشار بازی Control Resonant در رویداد State of Play
توسط پارسا بیرانوند
0
نمایش تازه بازی Marvel’s Wolverine نمایش تازه بازی Marvel’s Wolverine، گیم‌پلی خشن و خونین بازی را به نمایش گذاشت
توسط پارسا بیرانوند
0
غافلگیری طرفداران با اعلام تاریخ انتشار Silent Hill: Townfall توسط شرکت کونامی غافلگیری طرفداران با اعلام تاریخ انتشار بازی Silent Hill: Townfall توسط شرکت کونامی [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
رونمایی رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 رونمایی رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 همراه با تاریخ عرضه
توسط پارسا بیرانوند
0