بررسی شخصیت‌های بازی Tekken – قسمت اول

Vito توسط Vito
در
بررسی شخصیت‌های بازی Tekken – قسمت اول

در قسمت های قبلی به بررسی شخصیت‌های بازی Street Fighter پرداختیم. اما با وجود اینکه این بازی در ایران طرفداران خاصی نداشت، بسیاری خواهان بررسی شخصت‌های بازی Tekken بودند. ما ایرانی‌ها به بازی هایی که از گیم پلی ساده‌تری بهره مند هستند علاقه بیشتری نشان می‌دهیم، و بازی Tekken هم از آن دسته بازی‌ها است. سازنده بازی یعنی کمپانی نامکو اخیرا بازی Tekken Tag Tournament 2 را به بازار عرضه کرده است و این بازی را بهانه کردیم تا یک بررسی کوتاه از شخصیت‌های مهم این بازی نوشته باشیم.

Paul Phoenix

Paul Phoenix یکی از چهار شخصیت سری تیکن است که در همه‌ی قسمت‌های این سری حضور داشته. او یک امریکایی است که در مبارزات یک به یک تبحر دارد. او در زمانی دشمن Kuma بوده است اما پس از مبارزه با کازویا که آن مسابقه مساوی تمام شد، شدت دشمنی‌اش با Kuma کاهش یافت و به تمرین برای شکست کازویا پرداخت. او برای شرکت در اولین قسمت از تورنمنت “تیکن” وقت خودش را به مسافرت پرداخت تا بهترین مکان برای تمرین را بیابد. زیرا او خبر داشت که تنها کسی که قدرت و تکنیکش با او همسان است کازویا است و برای پیشی گرفتن از وی به این کار پرداخت. او بعد از شکست خوردن در 3 تورنمنت پیاپی به الکل روی می‌‌آورد اما بعد از خبر دار شدن از تورنمنت جدید به تمرین می‌پردازد؛ چرا که او بسیار هیجان‌زده بود که می‌خواهد پس از 20 سال دوباره با دشمن قدیمی اش کازویا و Kuma به مبارزه بپردازد. او در راه مسابقه تصادف می‌کند و سر وقت به مبارزه نمیرسد. او در مسابقه به کوما می‌بازد اما در آخرین تورنمنت این مسابقه تکرار می‌شود و Paul به طرز فجیعی این خرس را از دور میدان رقابت خارج می‌کند.

Eddy Gordo

Eddy Gordo، یک شخصیت برزیلی است که در سری بازی‌های تیکن توسط Namco Bandai به دنیای گیم وارد شده است. او اولین نقش خود را در تیکن 3 که برای دستگاه‌های آرکید ساخته شده بود انجام داد اما در یک سال بعد یعنی در سال 1998 که این بازی برای کنسول PlayStation پورت شده بود نیز حضور داشت. شغل پدر وی مبارزه با کارتل برزیلی بود و پدر او نیز در حین انجام یکی از ماموریت هایش کشته می‌شود و با اخرین نفس هایش به “ادی” میگوید: “به دروغت و کارهایت اعتراف کن و به زندان برو، انجا امن تر از دنیای بیرون است”.
ادی هم به حرف پدرش گوش میدهد، و به خاطر هیچ چیز خودش را مجرم معرفی می‌کند و به زندان میرود تا قاتل پدرش را پیدا کند. اما زندگی در زندان برای او مانند جهنم بود. پس از مدتی وی فردی را در زندان می‌بیند که پیر است و نامش Ho Chi Myong است اما فنون رزمی را با قدرتی فوق العاده اجرا می‌کند که نام تکنیکش را Capoeira نامیده بود. ادی هم با وی به مدت هشت سال به تمرین می‌پردازد تا زمانی که ادی به یک استاد در کارش تبدیل می‌شود. ادی بعد از مدتی در مورد مسابقه “مشت آهنی” با خبر می‌شود و تصمیم به وارد شدن به این تورنمنت می‌گیرد. Christie Monteiro نوه Capoeira است، Capoeira بعد از مدتی به دلیل اتفاقاتی به زندان می‌افتد و ادی به او قول می‌دهد که تمام فنونی را که یاد گرفته است را به نوه‌اش کریستی یاد بدهد. ادی تمامی فنون را به کریستی یاد می‌دهد اما بعدها ادی به طور عجیبی ناپدید شد و کریستی به خاطر گرفتن انتقام پدرش از کسانی که او را به زندان فرستاندند و پیدا کردن ادی وارد مسابقه مشت اهنین 4 می‌شود اما بازهم ادی را پیدا نمی‌کند. هیچکس از ادی خبر نداشت تا اینکه ما شاهد حضور وی در “تیکن تگ تورنمنت 2” بودیم.

Yoshimitsu

یوشی یک شخصیت دیگر از سری بازی‌های تیکن است که اولین حضورش در اولین قسمت از این سری در سال 1994 بوده است. او به خاطر ظاهر و سلاح‌هایی که استفاده می‌کند در میان مردم معروف شده است. همیچین او اولین شخصی بود که در این سری از بازی‌ها استفاده از سلاح را داشته است. به جز او کونیمیتسو هم این اجازه را دارد. او همچنین در چهار قسمت اول بازی‌های Soulcalibur حضور داشته است. سبک مبارزه او مانجی و نینجوستو است.
یوشی بر خلاف ظاهرش بسیار مهربان است و اعتقاد دارد هیچکس در دنیا نباید فقیر باشد و به همین دلیل او با گروهش به تورنمنت اول این سری می‌روند و وظیفه وی دزدیدن جایزه‌ای بود که برای نفر اول تورنمنت تعیین شده بود. او پس از مدتی متوجه می‌شود که گانریو روی به کار های خلاف آورده است و دارد اداب و رسوم Yokozuna که پایه این سبک را نهاده است زیر پا می‌گذارد. سپس وی به مبارزه با گانریو می‌پردازد و او را شکست می‌دهد. بعد از این مسابقه او به پایگاه دکتر Boskonovitch می‌رود زیرا او در مسابقه‌اش بازوی راستش را از دست میدهد و از دکتر خواهان بر طرف کردن مشکلش است که دکتر دست مکانیکی برای وی درست می‌کند. بعد مدتی یوشی متوجه می‌شود که دکتر بوسکنووئیچ توسط Mishima Zaibatsu دزدیده شده است؛ پس او به دومین تورنمنت مشت آهنین می‌پیوندد تا دکتر را نجات دهد. در این میان Kunimitsu بازگشته تا یوشی را شکست دهد و نسل نینجاهای مانجی را را منقرض کند اما یوشی Kunimitsu را هم از سر راهش بر می‌دارد. یوشی بعد از اینکه متوجه مکان دکتر می‌شود از تورنمنت جدا شده و به سراغ دکتر می‌رود تا وی را نجات دهد. بعد از همه این اتفاق‌ها درگیری شدیدی بین قبیله مانجی با Zaibatsu شکل می‌گیرد.


96 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. کلا با بازی های Fighting خیلی حال میکنم که از عکس اواتارم مشخصه. با فیلمای این سبکی هم حال می کنم.
    بازی های Fighting محبوبم:
    اول Tekken
    دوم Mortal Kombat
    سوم WWE Smackdown Vs Raw
    چهارم Dead or Alive
    از Street Fighter و Virtua Fighter خوشم نمیاد.

    ۰۰
    1. اون اواتارت که سلطان همه مبارزاست
      اخ که من چقدر بازیهای undertaker رو دوست داشتم بازیش با رک فلیر بگیر تا مبارزه تو قفس که 6 تا بودن ریکیشی رو از بالا قفس میندازه پایین چه دورانی بود همه غولها بودن ولی الان چی میز شده گندشون

      ۰۰
  2. vito جان دستت درد نکنه :*
    واقعا Eddy Gordo رو دوست دارم .یادم بچگی هام تو کلوپ ها همیشه تو مسابقات ادی رو می گرفتم همه رو هم سوسک می کردم :)) :))

    ۰۰
  3. از سری بازی هایی بود که حتی یک نسخه شو هم از دست ندادم. هم این هم Mortal Kombat
    به نظر من بهترین تکن ها به ترتیب با توجه به زمان عرضه شون:
    Tekken 3
    Tekken 5
    Tekken 4
    Tekken 2
    Tekken 1
    Tekken 6
    Tag Tournament 2
    Tag Tournament 1
    ضمنا شخصیت محبوب=Christie Monteiro

    ۰۰
  4. ارش جان تشکر…
    انصافا مقاله ی خیلی خوبی بود,ولی من اصلا با این سبک بازی ها لذت نمی برم!!! :roll:
    ________________________
    Copyright © ۲۰۰۹-۲۰۱۲ MEA Co. All rights reserved
    انجمن حقوق بگیران مایکروسافت :arrow:

    ۰۰
  5. آرش جان عالی بود.مرسی
    Paul Phoenixکه هر کی دو تا مشت ازش بخوره له میشه :D
    ——————————–
    SONY make.believe

    ۰۰
    1. مرسی . من عاشق سری تکن هستم و جین و hwoarang و استیو و law از محبوب هام هستند (البته بازم محبوب هست ولی این 4 تا بیشتر) . به طرز وحشناک حرفه ای سال هاست این سری رو انجام میدم و … B-)
      _______________
      SONY make.believe

      ۰۰
    2. با این وجود شما هم میتونی در تورنمنت من و بردیا شرکت کنی 8)

      ۰۰
    3. hwoarang :)) چه زمانی بود وقتی که اینو میدادیم دست یک بچه 5ساله میگفتم از اول تا آخر X رو تند تند بزن :lol:

      ۰۰
  6. دیگه کم کم داشت یادم میرفت که همچین قولی داده بودی :D
    از شخصیت یوشیمیتسو و برایان همیشه خوشم میومده به خصوص جنگی که توی دموهای پایانی داشتن همیشه دیدنی بوده
    به ling xiaoyu هم ارادت خاصی دارم
    تشکر بابت مقاله

    ۰۰
    1. کیف کردی به قولم عمل کردم, اما بگم دمت گرم حالا چرا برایان؟ یکی از سخت ترین کارکتر هایی هست که تو بازی میشه باش اسفالت کرد

      ۰۰

در شبکه‌های اجتماعی،
به خانواده دنیای بازی بپیوندید!

برای اطلاع از جدیدترین اخبار، نقد و بررسی‌ها و ویدیوهای اختصاصی، ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید. همراه شما هستیم.

Dbazi Social Media

مقالات بازی

تاریخچه استودیو Giant Squid تاریخچه استودیو Giant Squid (+ویدیو)
توسط علی علی‌پور
0
داستان بازی Clair Obscur Expedition 33 داستان بازی Clair Obscur Expedition 33
توسط علی علی‌پور
0
داستان سری جنگ جهانی بازی Call of Duty داستان سری جنگ جهانی بازی Call of Duty
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه شرکت راک استار گیمز تاریخچه شرکت راک استار گیمز
توسط سام حقیقی
0
سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟ سری بازی زلدا را چگونه بازی کنیم؟
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو Team Cherry تاریخچه استودیو Team Cherry
توسط علی علی‌پور
0
تاریخچه استودیو Sandfall Interactive تاریخچه استودیو Sandfall Interactive
توسط میلاد طاهرنژاد
0
Mafia داستان سری بازی Mafia
توسط حسین کریمی
0
داستان سری بازی Halo داستان سری بازی Halo
توسط حسین کریمی
0
تاریخچه استودیو سی دی پراجکت رد تاریخچه استودیو سی دی پراجکت رد
توسط علی علی‌پور
0
بیوگرافی وینس زامپلا
توسط سام حقیقی
0
بیوگرافی تام کلنسی بیوگرافی تام کلنسی
توسط حامد محمدپور
0
بیوگرافی فومیتو اوئدا بیوگرافی فومیتو اوئدا
توسط مهدی یوسفی
0
بیوگرافی سم لیک بیوگرافی سم لیک
توسط مهدی یوسفی
0
بیوگرافی جوزف فارس بیوگرافی جوزف فارس
توسط محمدصدرا باقری
0
بیوگرافی هیدئو‌ کوجیما بیوگرافی هیدئو‌ کوجیما
توسط محسن کشاورز
0
بیوگرافی جف کیلی بیوگرافی جف کیلی
توسط محمدصدرا باقری
0
زندگی‌نامه نیتن دریک پهلوانان نمی‌میرند | زندگی‌نامه نیتن دریک
توسط فرشید عبدالله پور
8
بیوگرافی ساتورو ایواتا (Satoru Iwata)؛ من یک گیمر هستم
توسط صادق شجاعی‌فرد
11
Neil Druckmann, The Last of Us, Uncharted بیوگرافی نیل دراکمن – جاه طلبی در پی کمال در هنر
توسط افراسیاب
1

چند رسانه ای

معرفی بازی Metro 2039 در جریان مراسم شوکیس ایکس‌باکس معرفی بازی Metro 2039 در جریان مراسم شوکیس ایکس‌باکس؛ تاریک‌ترین روایت مجموعه در سال ۲۰۲۷ از راه می‌رسد
توسط محمدصدرا باقری
0
بازگشت مستر چیف با بازی Halo: Campaign Evolved بازگشت مستر چیف با بازی Halo: Campaign Evolved؛ نمایش تریلر جدید از بازی
توسط محمدصدرا باقری
0
نمایش تریلر جدید بازی Fable در مراسم ایکس‌باکس نمایش تریلر جدید بازی Fable در مراسم ایکس‌باکس؛ عرضه همزمان برای کنوسل‌های PC، پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس
توسط محمدصدرا باقری
0
نمایش اولین گیم‌پلی بازی Gears of War: E-Day نمایش اولین گیم‌پلی بازی Gears of War: E-Day در مراسم شوکیس ایکس‌باکس؛ انتشار بازی در ماه اکتبر 2026
توسط محمدصدرا باقری
0
رونمایی رسمی از بازی Rayman Legends: Retold رونمایی رسمی از بازی Rayman Legends: Retold در مراسم State of Play سونی
توسط پارسا بیرانوند
0
تاریخ انتشار بازی Onimusha: Way of the Sword تاریخ انتشار بازی Onimusha: Way of the Sword اعلام شد
توسط پارسا بیرانوند
0
رونمایی از تاریخ انتشار بازی Control Resonant رونمایی از تاریخ انتشار بازی Control Resonant در رویداد State of Play
توسط پارسا بیرانوند
0
نمایش تازه بازی Marvel’s Wolverine نمایش تازه بازی Marvel’s Wolverine، گیم‌پلی خشن و خونین بازی را به نمایش گذاشت
توسط پارسا بیرانوند
0
غافلگیری طرفداران با اعلام تاریخ انتشار Silent Hill: Townfall توسط شرکت کونامی غافلگیری طرفداران با اعلام تاریخ انتشار بازی Silent Hill: Townfall توسط شرکت کونامی [تماشا کنید]
توسط ایلیا حسامی
0
رونمایی رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 رونمایی رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 همراه با تاریخ عرضه
توسط پارسا بیرانوند
0