بیوگرافی لیان اس کندی

بیوگرافی لیان اس کندی؛ یکی از شخصیت‌های اصلی رزیدنت اویل | قسمت دوم

توسط Leon S.K در ۱ فروردین ۱۳۹۲ , ۱۸:۰۰

سری بازی‌های رزیدنت اویل (Resident Evil) جدا از تحولی که در ژانر ترسناک ایجاد کرد، به دلیل شخصیت‌های متنوع و خاصش نیز محبوب است. با بیوگرافی لیان اس کندی قسمت دوم یکی از شخصیت‌های اصلی سری بازی رزیدنت اویل همراه دنیای بازی باشید. قسمت اول بیوگرافی لیان اس کندی را می‌توانید از اینجا مطالعه کنید.

حضور Leon S Kennedy در دیگر عناوین

عناوین اندرسون

لیان یکی از شخصیت های فیلم Resident Evil Retribution است. او یکی از بازماندگان حادثه جهانی ویروس T و رهبر گروه مقاومت که توسط آلبرت وسکر برای نجات آلیس از کارخانه زیر آب آمبرلا جمع آوری شده،است.

رزیدنت اویل قصاص

من این همه از دوستام رو از دست ندادم که تو همینجوری بزاری و بری.
لیان به آلیس در رزیدنت اویل قصاص

در هنگام اسارت آلیس، تیم لیان که شامل بری برتون،لوثر وست،سرگئی و تونی میشد وارد کارخانه سری و زیر دریای آمبرلا شدند، جایی که آلیس را به اسارت گرفته بودند و قصد نابودی اش را داشتند. تیم لیان بر سطح و داخل کارخانه بمب میگذراند، بمب برنامه ریزی میشود که بعد از دو ساعت منفجر شود،بدون در نظر گرفتن اینکه لیان و آلیس از کارخانه فرار کرده باشند یا نه. نقشه این بود که آن ها با آلیس و ایدا ونگ بیرون شهر شبیه سازی شده راکون سیتی با یک دیگر ملاقات کرده و از کارخانه خارج شوند. به هر حال، با ورود آن ها به شهر شبیه سازی شده مسکو با ارتشی بزرگ از “نا مرده” ها رو به رو شدند و جنگ خونینی بین شان شکل گرفت.
تیم کاملا به زمین دوخته شد و برنامه شان بهم خورد و عملا دشمن بر آن ها چیره شد تا زمانی که آن ها توسط آلیس نجات یافتند . در طی فرارشان آلیس از لیان پرسید که چرا او برای وسکر کار میکند و برای کمک به آن ها آمده است، لیان نیز در جواب گفت که او برای وسکر کار نمیکند.
آن ها به آسانسور خروج رسیدند و آماده خروج شدند، اما ناگهان آسانسور با مشکل مواجه شد و از طرفی نیز سربازان آمبرلا به لیان و تیمش حمله کردند،بری توسط یک لیکر که در شهر شبیه سازی شده مسکو از دستش فرار کرده بودند زخمی شد و همینطور بکی را نیز با خود برد، وقتی که آلیس تصمیم گرفت تا برود و او را نجات دهد لیان با این مسئله مخالفت کرد و گفت که ممکن است وقت را از دست داده و در عملیات شکست بخورند، لیان در نهایت قبول کرد تا آلیس به دنبال بکی برود و خودش نیز به بری و لوثر پیوست تا سربازان آمبرلا را عقب نگه دارند. سر انجام بری تصمیم گرفت تا عقب بماند و خود را قربانی کند تا لیان و لوثر بتوانند فرار کنند.
لیان و لوثر سرانجام به آلیس و بکی پیوستند و هنگامی که کارخانه در حال انفجار بود فرار کردند.هنگام حرکتشان راه آن ها توسط جیل و رین بسته شد،کسانی که آن ها در یکی از زیرزمین های کارخانه زیردریایی گرفتار کرده بودند. وقتی که آن ها آماده نبرد می شدند رین به خودش ویروسی تزریق کرد و لیان متوجه شد که آن ویروس انگل لاس پلاگاس است. لیان و لوثر وارد یک نبرد دو به یک با رین شدند و آلیس نیز آن طرف در حال نبرد با جیل بود، رین نشان داد که برای آن ها بسیار بیشتر از یک دست گرمی است، او دست لیان را شکست و لوثر را با یک ضربه به سینه کشت. رین لیان را نیز به سادگی شکست داد و او را به یک زیر دریای کوباند، قبل از اینکه وارد نبرد با آلیس بشود.
بعد از کشته شدن رین، گروه توسط یک هواپیما که از طرف وسکر فرستاده شده بود نجات پیدا کرده و به طرف واشنگتن رفتند.جایی که رئیس سابق آمبرلا آلیس را از وضعیت و جنگی که آن ها در مقابل ارتش زامبی ملکه سرخ قرار داشتند؛ آگاه کرد.

Resident Evil Gaiden

مدتی بعد از وقایع راکون سیتی، لیان به عنوان یک عضو از سازمان زیرزمینی با نام آنتی آمبرلا فرستاده شد تا یک نمونه اولیه B.O.W را نابود کند، آن ها اعتقاد داشتند که این B.O.W در میان مسافران و خدمه یک کشتی با نام Starlight است.وقتی که لیان رسید متوجه شد که یک حادثه بر پایه ویروس T در کشتی رخ داده است،لیان در کشتی با یک بازمانده جوان به اسم لوسیا نیز برخورد کرد.بعد از ۲۴ ساعت بدون تماس بری برتون برای پیدا کردن لیان فرستاده شد، و سر انجام لیان را بیهوش پیدا کرد.
بعد از اینکه لیان بری توانستند لوسیا را از دست B.O.W نجات بدهند،بری، لیان و لوسیا را ترک کرد.وقتی که آن ها در یکی از دوربین های امنیتی دیدند که بری با یکی از اعضای آمبرلا در حال تماس و آن فرد در حال آمدن به آنجاست فهمیدند که بری به آن ها خیانت کرده است،وقتی که بری و لوسیا داخل یکی از زیردریایی های آمبرلا بودند، لیان B.O.W را هنگامی که سعی داشت منبع اصلی کشتی را نابود کند به وسیله پرت کردنش در دیگ بخار کشت.بعد از آن بری و لوسیا لیان را پیدا کردند. در پایان لیان در کنار بری و لوسیا با B.O.W اصلی مبارزه کردند، او کاملا تبدیل به یک هیولا بزرگ شده بود.بعد از پایان مبارزه یک خراش بر روی گردن لیان افتاد و خون سبز از آن جاری شد که معنی این را میداد او لیان نبوده و در حقیقت یک شیپ شیفت (شیپ شیفت اهریمنی هست که میتواند به هر شکلی در بیاید) و B.O.W اصلی بوده است.اتفاقی که برای لیان واقعی افتاد هیچ وقت معلوم نشد.

شکل‌گیری شخصیت لیان اس کندی

مراحل ساخت کاراکتر

داستان لیان در رزیدنت اویل ۱.۵ نسبت به نسخه اصلی متفاوت تر بود.
همان پلیس بد شانس تازه کار اما در عوض اینکه مانند نسخه اصلی وارد شهر متروک و خراب شده بشود، لیان چند روز قبل از حادثه وارد شهر شده و هنگام حمله زامبی ها به همراه چندین پلیس دیگر در ساختمان پلیس پناه گرفته و مقاومت میکنند،قبل از شروع بازی بیماری در شهر پخش شده بود ولی همانطور که اشاره شده با این تفاوت که لیان چند روز قبل از شروع بیماری به نیرو های پلیس پیوسته بود.لیان به همراه دیگر پلیس های بازمانده در یک نبرد سخت با زامبی ها مبارزه میکردند و او سعی میکرد که به همراهانش که امید و روحیه خود را از دست داده بودند، شجاعت ببخشه و بهشون بگه که اگه میخوان از این جهنم زنده بیرون بیان باید با ترس خودشون مقابله کنن وگرنه همین جا میمونن تا زمان مرگشون فرا برسه، لیان در این سناریو توسط دو شخص حمایت میشد، اولی Marvin Branagh که در نسخه اصلی در همان ابتدا کشته شد، و دومی ایدا ونگ که در این نسخه اسمش لیندا بود و روپوش آزمایشگاهی به تن داشت.

ماروین

لیان برای باز دو عدد طراحی چهره داشت که کپ کام در نهایت همان طراحی ای که در رزیدنت اویل ۲ مشاهده کردیم را قرار داد زیرا طراحی ابتدائی وقتی به شینجی میکامی نشان داده شد او فکر میکرد که این طراحی بسیار به کریس ردفیلد نزدیک است و دوست داشت چهره ای جدید و متفاوت در این سری برای لیان طراحی شود.

طراحی اولیه لیان

تعداد زیادی عکس های هنری قبل از ساخت بازی از لیان و الزا واکر ( شخصیتی که کلیر ردفیلد جایگزینش شد ) در کنار هم وجود دارد که جلیقه زرهی با لوگوی آمبرلا یا لوگوی U.S.S (نیرو های ویژه آمبرلا مثل نیرو های هانک ) بر تن دارند، همچنین در آرت ورک های تبلیغاتی بازی نیز یک تصویر از لیان در کنار یک سگ از نژاد Bloodhound نیز منتشر شده است. همچنین از قسمت هایی از یونیفورم R.P.D لیان برای باکس آرت عنوان رزیدنت اویل گایدن نیز استفاده شد.

طراحی لباس

لیان در رزیدنت اویل ۲ یک یونیفورم تمام بدن به همراه یک جلیقه R.P.D پوشیده بود که با لباس دیگر پلیس های ساختمان تضاد داشت زیرا آن ها یونیفورم تابستانی بر تن داشتند، یونفیورم لیان نیست عمدتا از رنگ آبی تشکیل شده بود، او در بازی دو لباس جایزه داشت که با استفاده از آن ها استایل شلیک کردن لیان با هندگان نیز تغییر میکرد، اولین لباس شامل یک کت چرم با آرم جمجمه در پشت آن به همراه یک شلوار جین بود،لباس جایزه دیگر یک رکابی مشکی به همراه شلوار نظامی و کلاه لبه دار با مارک R.P.D بود، در نسخه نیتندو ۶۴ بازی بجای لباس جایزه دوم، یک یونیفورم استارز  برای لیان باز میشد.

یونیفورم استارز لیان در رزیدنت اویل ۲

در رزیدنت اویل ۴ لیان یک لباس آستین کوتاه مشکی به همراه شلوار سرمه ای کتانو چکمه های نظامی مشکی بر تن داشت، همچنین کت پوستین قهوه نیز به همراه داشت که در اوایل بازی از دستش داد، برای دوستانی که دوست دارند بدونند چه اتفاقی برای کت افتاد باید بگویم که وقتی بازیکن سناریو ایدا را انجام دهد، هنگامی که به مرکز روستا برسد متوجه شده که کت لیان بر تن یکی از چندین گانادو آن منطقه است، بعد از اینکه لیان و لوییس توسط پنیر بزرگ دستگیر شدند لیان کت خود را از دست داد. او به جز این لباس ها یک رادیو جیبی، یک چراغ قوه و جای اسلحه که دور ران پایش بسته میشد و همچنین یک شانه بند قهوه ای نیز پوشیده بود. در میان بازی، بازیکن این اجازه را داشت که یک جلیقه نظامی و ساق بند حرفه برای لیان خریداری کند که این ها را بر روی لباس های اصلی اش می پوشید. این وسایل اضافه نیز به اندازه ۳۰% صدمات ناشی از حملات را کاهش میدهد.

لیان بدون کت خود در رزیدنت اویل ۴

بعد از اینکه بازیکن بازی را برای یک بار به پایان برساند، یونیفورم  R.P.D لیان در رزیدنت اویل ۲ به عنوان لباس جایزه آزاد میشود، از همین لباس نیز در عنوان رزیدنت اویل دارک ساید کرونیکلز برای سناریو “خاطرات شهر گمشده” استفاده شد.

لیان با یونیفورم R.P.D در رزیدنت اویل ۴

در پورت PS2 و Wii عنوان رزیدنت اویل ۴، یک لباس کلاسیک مافیا گونه نیز به عنوان لباس جایزه به همراه یک اسلحه جدید و مافیا گونه با نام “Chicago Typewriter” به دیگر لباس جایزه یعنی یونیفورم R.P.D اضافه میشود که با یک بار به پایان رساندن بازی و سناریو ایدا قابل استفاده خواهد بود. اسلحه “Chicago Typewriter” مهمات بی نهایت دارد برای همین اگر وقتی که این اسلحه را در دست دارید، دکمه ریلود را فشار دهید لیان کلاه خود را به صورت جالبی جا به جا میکند و اگر شما این کار را برای ۴ بار انجام دهید در بار آخر، لیان کلاهش را به آسمان پرت میکند و دوباره گرفته و بر روی سرش گذاشته و ژست جالبی میگیرد، این حرکت در ایران با عنوان “حرکت مایکل جکسونی” شناخته میشود. اگر شما لباس مافیا لیان را پوشیده باشید در قسمت انتخاب اسلحه ها نیز اگر اسلحه “Chicago Typewriter” را انتخاب کنید ژست اسلحه به دست گرفتن لیان در آن صفحه نیز عوض میشود. لباس مافیا همچنین شکل چاقوی لیان را نیز عوض کرده و از حالت نظامی به یک حالت مجلل و زیبا تبدیل میکند، البته این تغییر شکل بر روی قدرت چاقو هیچ تاثیری نمیگذارد.

لیان با لباس مافیا در رزیدنت اویل ۴

لباس لیان در رزیدنت اویل دجنریشن نیز بسیار به لباس هایش در رزیدنت اویل ۴ شبیه بود، او در این عنوان یک کت چرم، یک لباس خاستری روشن و شلواری با رنگ متفاوت بر تن داشت.

لیان در رزیدنت اویل دجنریشن

در عنوان دمنیشن لیان یک کت مشکی،شلوار جین سنگ شور آبی، کفش های برنزه، دستکش های تاکتیکی با عنوان TMC و یک جلیقه ضد گلوله که وسایل زیادی را مانند چراغ قوه یا جای خشاب حمل میکرد، بر تن داشت. او اسولت رایفل خود را نیز با یک بند که بر روی گردنش می انخداخت حمل میکرد. مو های لیان نسب به قبل کمی بلند تر شده و بود و همچنین صورتش نیز کمی ریش داشت، او همچنین در پایان انیمیشن یک لباس آستین کوتاه که بسیار شبیه به لباسش در رزیدنت اویل ۴ بود نیز برتن داشت.

لیان در رزیدنت اویل دمنیشن

در رزیدنت اویل ۶ لیان لباس های معمولی و مردمی تری نسبت به لباس هایش در رزیدنت اویل ۴ بر تن داشت، او یک کت چرمی خاکستری مایل به سیاه که بر روی آستین هایش راه راه های سفید قرار داشت، یک پیراهن دکمه دار مشکی و یک تی شرت قرمز در زیر آن بر تن داشت، شلوارش نیز مدل پارچه ای با رنگ خاکستری روشن بود و کفش هایش نیز تقریبا همان مدل رزیدنت اویل ۴ بود. لیان همچنین در اواسط بازی لباس دومی را نیز بر تن میکرد که شامل یک پیراهن آبی ، یک جلیقه,شلوار, و کفش های مشکی میشد.

دیدگاه
۷۵ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

:27: 
:D 
:40: 
:44: 
:-) 
:10: 
:41: 
:60: 
;) 
:59: 
:( 
:16: 
:162: 
:13: 
 
:22: 
:42: 
:11: 
:111: 
:17: 
:20: 
:wow: 
:| 
:49: 
:54: 
:56: 
:45: 
:47: 
:46: 
:43: 
:57: 
:like: 
:dislike: 
:metal: 
:51: 
:52: 
:55: 
:58: 
:48: 
:spoiler: 
:53: 
:steam: 
:xbox: 
:PS: 
:n: 
:50: 
:discord: 
 

75 Replies to “بیوگرافی لیان اس کندی؛ یکی از شخصیت‌های اصلی رزیدنت اویل | قسمت دوم”

  1. crash گفت:

    اقا ممنون بابت مقاله.
    من از شخصیت لیون خوشم میاد ولی با موهاش یه کوچولو مشگل دارم

    ۱ ۰
    1. Black Cat گفت:

      اتفاقا موهاش بهش جذابیت می ده

      ۴ ۰
    2. reza vampire گفت:

      من اصلا نمی تونم لیون رو با مدل موی دیگه ای تصور کنم
      فرض کنید لیون موهاش فر بود سیبیل هم داشت.اصلا مضحک می شد

      ۱ ۰
  2. reza vampire گفت:

    دستت درد نکنه علی رضا جان
    ممنون از مقاله ی بسیار خوبت
    یه ۱ ساعتی طول می کشه اینو بخونم :D

    ۰ ۰
  3. saeed mirabi گفت:

    وقتی لباس مافیا را می پوشد لئون ! اشلی هم لباس شوالیه میپوشد .
    وقتی اشلی از ارتفاعی بلند باید فرود بیاد در دستان لئون
    بعد از فرود آمدن لئون که جنبه و طاقت و تحمل این قدر فشار را ندارد
    بعد از فرود اشلی دستش را روی کمرش میگذارد و از درد می نالد
    ( این تیکه را باید اضافه میکردی ) :D
    —————————————————————————————–
    خوشم میاد لئون توی دوتا عنوان ضعیف این سری حضوری پررنگ داشته است
    یکی همین فیلم آخری که بود و نبودش تاثیری در روند فیلم نداشت
    تازه با نهایت وقاهت عوامل فیلم هم شد سگ دست آموز آلبرت وسکر
    اپریشن راکون سیتی هم که ضعیف ترین بازی این سری است
    باز جناب لئون حضوری فعال داشته است .
    کلا نوسان شخصیتش بسیار زیاد هست .
    با تشکر جالب بود
    —————————————————————————————-
    SONY make.believe

    ۱ ۰
    1. reza vampire گفت:

      دستت درد نکنه دیگه سعید جان
      با این جمله ی بالات کل بیوگرافی رو بردی زیر سوال!!!!

      ۱ ۰
    2. Leon S.K گفت:

      کجا حضور پررنگی نداشت؟ :| سر دسته گروه بود !!! الان مثلا کریس تو شماره قبلی فیلم که اشغال ترین عنوان این سری بود خیلی حضور خوبی داشت؟ :| آخرش هم که … !!! :|
      تو عملیات راکون سیتی کجا حضور پررنگی داشت؟ :| همش ۳ بار بیشتر دیده نمیشد تو کل بازی ! در عوض کل رزیدنت اویل ۶ بخاطر کمپین کریس خراب شد :| هرچی فحش و نقد بد و امتیاز منفی بود به کمپین کریس رسید ولی در عوض کمپین لیان و ایدا خیلی هم نقد های مثبتی در بر داشت!
      بعد شما لطافت لیان رو به گاو بودن کریس ببخش :D

      ۱ ۰
    3. The End Of Ps گفت:

      ممنون بابت متن شخصیت مورد علاقه ی من :X
      اتفاقا ۲ تا از بهترین عناوین این سری در گیم با حضور نقش اولی لیان هست یعنی RE2 و RE3 . RE4 هم که خودم عاشقشم با حضور نقش اولی جیل هست . لیان شخصت رویایی دنیای بازیست :X

      ۲ ۰
    4. saeed mirabi گفت:

      حداقل توی فیلم کریس سگ زیر دست وسکر نشد .
      بعد دقیقا کجای فیلم لئون نقش پررنگی داشت موقع ماشین سواری
      حتما اونم با بنتلی که آلیس میراند.
      خوبه اکثریت دیدن این فیلم چه گندی هستش !!! ترمالیون
      اون لطافت لئون را هم خوب آمدی ! دقیقا بخاطر النگو هاش میگم
      —————————————————————————
      به هر حال توی اپریشن راکون سیتی شخصیت لئون تان حضور داشته است .
      حال کم یا زیاد که ضعیف ترین بازی این سری بوده است .
      دقیقا نمیدونم کجای کمپین کریس ضعیف بوده
      این یارو گیم اسپاتی به دکمه زنی زیاد و دوربین بازی گیر داده بود .

      ۰ ۱
    5. Leon S.K گفت:

      این فیلم اتفاقا هر گندی بود از After Life فوق العاده بهتر بود ! هم شخصیت پردازی ها بهتر بود هم روند فیلم ! ولی قبلی نه زامبی های درست حسابی داشت و نه حتی باس فایتی ! این فیلم آخری خیلی به یک فیلم اقتباسی از رو گیم نزدیک تر بود ! بعدش خود لیان هم صراحتا اعلام کرد که برا وسکر کار نمیکنه! فقط تو این شرایطی که دنیا رو به نابودی هست باید باهاش همکاری کرد تا دنیا رو نجات داد! این کدوم قسمتش سگ زیر دست وسکره؟ :/
      بعدش نقد های زیادی مث یوروگیمر، Play, IGN و … هستند که کمپین کریس رو مرکز حملاتشون قرار دارن! لیان اگه تو اون بازی ضعیف بوده در عوضش تو بهترین و شاهکار ترین عنوان تاریخ این سری یعنی اویل ۴ هم حضور داشته !!!
      ضعف های کمپین کریس : هوش مصنوعی گلابی , کاور گیری افتضاح, تو یه محیط کوچیک هزار نفر آدم می ریختن نمیشد رد بشی , اکشن بیش از حد, شخصیت پردازی ضعیف کریس و …

      ۱ ۰
    6. saeed mirabi گفت:

      این فیلم آخری خیلی به یک فیلم اقتباسی از رو گیم نزدیک تر بود !!! :/
      دیگه چی بگم واقعا :-o
      ———————————————————————————–
      سگ زیر دست که کردنش
      تازه سبکش هم که کردن با اون حرکت سخیفش تو کوپتر با آیدا
      و قیافه گرفتن مسخره لئون برای آیدا
      واقعا دیگه چی بگم
      ———————————————————————————-
      خوب منم برای همین میگم شخصیتش خیلی نوسان داره
      هم توی یک عنوان خوب بوده و هم توی یک عنوان ضعیف
      این یعنی نوسان شدید
      ————————————————————————————-
      تازه آخر نسخه چهار هم نشون داد چقدر ضعیف هستش !
      اگر یاد باشه وقتی لاس پلاگاس گرفت آیدا سلاح گذاشت روی مخ لئون
      لئون میدونست که آیدا شلیک نمیکند ولی مثل یک ( بستنی قیفی خور که دائما در حال لیس زدن است ) تقدیم آیدا کرد بدبخت ! ( بستنی قیفی خور ) :D

      ۰ ۱
    7. arian گفت:

      به کریس چه ربطی داره کپ کام میاد میرینه تو کل این سری ؟
      اگر کریس نبود الان البرت وسکر هم زنده بود

      ۰ ۱
  4. Black Cat گفت:

    ممنون از همگی :X
    لیان شخصیت مورد علاقه من هستش :X :X :X :X
    هر جوری باشه ، چه موهاش ایراد داشته باشه چه نداشته باشه ، چه پیر باشه چه جوون باشه ، چه حضورش پررنگ باشه چه نباشه ، بازم دوستش دارم :X
    انشاا… طرفدارای لیان هم حمایتم می کنن

    ۲ ۰
    1. reza vampire گفت:

      مث کوه پشتتیم
      به قول یکی پرچم بالاس

      ۱ ۰
    2. Black Cat گفت:

      عجب آواتاری !!! :X
      دمت گرم داداش

      ۱ ۰
    3. reza vampire گفت:

      مرسی
      ولی الان هر لحظه امکان داره سعید جان از خجالتم دربیاد( ب ن)

      ۲ ۰
    4. Black Cat گفت:

      آقا سعید خودشون آواتار مکس پین و مونا گذاشته بود ! :lol:

      ۱ ۰
    5. Black Cat گفت:

      آقا سعید شوخی کردما به دل نگیری :D

      ۱ ۰
  5. Meraj Fathi گفت:

    دست دوستمون درد نکنه زحمت کشیدن. ضمنا به نظر من لیان از همه بیشتر توی اویل ۴ درخشید بعدش ۲ بعدش ۶ به علاوه من لیان رو تو لباس پلیس شهر راکون از همه بیشتر دوست دارم.

    ۱ ۰
    1. reza vampire گفت:

      ولی من تو لباس اویل شیش .لباس اولش
      معرکه اس

      ۱ ۰
    2. Black Cat گفت:

      لیان در همه حال معرکه است

      ۱ ۰
    3. reza vampire گفت:

      تو اون که اصلا حرفی نیست
      ولی لباس ۶ بیشتر بهش میاد

      ۱ ۰
    4. Meraj Fathi گفت:

      اره تو اویل ۶ کافشن خوشگلی داشت.

      ۱ ۰
    5. Meraj Fathi گفت:

      اره ولی حیف که ایدا بعضی مواقع بدجور سرکارش میذاشت اگه به یاد داشته باشید.

      ۰ ۱
    6. reza vampire گفت:

      باز حداقل لیون یکی رو داره سر کارش بذاره
      بهتر از کریسه که اصلا کسی رو نداره.
      ببخشید ببخشید شوا و پیرس یادم نبود

      ۱ ۰
    7. arian گفت:

      دکتر کاپشن نه کافشن

      ۱ ۰
  6. Curunir گفت:

    اصلا نمی تونم درک کنم که چرا این سری آنقدر در ایران طرفدار داره! به هر حال هیچ وقت از این سری و شخصیت هاش خوشم نیومده و نخواهد آمد!

    ۰ ۱
    1. reza vampire گفت:

      در همون حال بمون که اگه درک کنی میشی یکی عین ما

      ۱ ۰
    2. A.F.A گفت:

      =D =D :)) :)) :))
      =D =D :mrgreen: :mrgreen:

      ۰ ۰
    3. Frankenstein گفت:

      عجب … من هم هیچ وقت با زامبی کشتن حال نکردم !

      ۰ ۱
    4. White Ninja گفت:

      مگه تو اویل ۴ به بعد زامبی هم هست؟ >:)

      ۱ ۱
  7. general amin گفت:

    در مورد شخصیت لئون به طور صریح در قسمت اول نظرم را گفتم …
    در هر حال ممنون …
    —————————-
    اتفاقا همین امروز بود داشتم رزیدنت اویل ۱.۵ را بازی می کردم . همان نسخه ای که تغییر یافت و بعدا نامش ۲ شد !
    ای کاش شخصیت الزا واکر را به بانو کلیر تغییر نمیدادند . حیف بانو نبود که بر سر راه این مو قشنگ قرارش دادند !
    —————————
    SONY make.believe

    ۰ ۱
  8. Masoud76 گفت:

    خب نظر شخصیمه ولی باید بگم ازش اصلا خوشم نمیاد.ممنون از مقالتون.

    ۰ ۱
    1. Jin گفت:

      برات لایک زدم کاملا موافق ام باهات
      _____________
      رسول از انجمن SONY make.believe

      ۰ ۰
  9. Gish2012 گفت:

    تشکر از محمدرضا و میثم عزیز.
    _________

    یه چیزی که از قسمت اول مقاله جا مونده بود و میخواستم بگم اینه که کپکام تو صداگذاری لیان بسیار بسیار بسیار حرفه‌ای عمل کرده. تو بار اول تشخیص این که صدای لیان تو رزیدنت ۶ تغییر کرده خیلی سخته.

    ۱ ۰
  10. sephiroth گفت:

    ممنون خوب بود.ولی بهتر بود از سری فیلم آلیس محور اویل صرف نظر میکردید.اینطوری سنگینتر بود

    ۱ ۰
  11. MilAd.gH گفت:

    تشکر .واقعا زیبا بود
    لیون یکی از شخصیت ها محبوب من تو دنیای گیمیم هست :X بدجور دوستش دارم :X :X

    ۱ ۰
  12. GAME STAR گفت:

    این شخصیت افسانه ای گونی هم بپوشه باز هم خوش تیپ است ! :-D

    تشکری مجدد ;)

    ۱ ۰
    1. reza vampire گفت:

      =D =D =D =D :X

      ۰ ۰
  13. Arsenal Lover گفت:

    دمت گرم واقعا مقاله زیبا و کاملی تهیه کردی. هر چی فکر می کنم به جز مو هیچ شباهتی بین
    لیان داخل فیلم با لیان داخل بازی نمی بینم. :lol: :mrgreen:

    ۱ ۰
  14. Kurosaki Ichigo گفت:

    لیون شخصیت خوبی بود ولی من موندم شخصیت از اون بهتر نبود برای فیلم ؟؟؟
    ……………………………..
    یعنی کاملا معلوم بود به خاطر موهاش انتخاب شده !!! خیلی داغون بود !!!
    اصلا دیدم ایون رو به شخصیتی مثل اون دادن شکه شدم !!! باز البرت وسکر قابل تحمل تر هستش تا این لیون داغون …
    ………………………………….
    بهتره به جای این فیلم برید انیمیشن Resident.Evil.Damnation رو ببینید .. هم آیدا خوش اب رو رنگ رو داره هم لئون به مراتب خوش تیپ تر از این اقا داغونه ..
    یاد اون بازیگر سریال لاست افتادم که برای همه لغب می زاشت و همه چیز رو هم داشت چی بود اسمش ؟؟

    ۰ ۱
    1. Leon S.K گفت:

      ساویر :D

      ۱ ۰
    2. GAME STAR گفت:

      جیمز ملقب به ساویر ! آره انتخاب خوبیه !

      برای هنرپیشه ی کریس هم سعید جراح رو پیشنهاد میکنم :-D

      ۰ ۰
  15. mr.zombie گفت:

    به نظرم یکی از علت های محبوبیت اویل شخصیت هاشه از جمله لیان…لیان شماره ۴ و ۶ هم بیشتر پسندیدم…با تشکر… :wink:
    _____________________________
    Copyright © ۲۰۰۹-۲۰۱۳ MEA Co. All rights reserved :arrow:
    انجمن حقوق بگیران مایکروسافت

    ۱ ۰
  16. Jhon f Keendy گفت:

    ممنونم از بیوگرافیتون.به اون قسمتی کهتخم مرغ دست می گیره و تخم رو به هوا پرت میکنه و ژست خاصی داره هم اشاره میکردی.

    ۰ ۰
  17. Jhon f Keendy گفت:

    ممنونم از بیوگرافیتون.با

    ۰ ۰
  18. xneon 360 گفت:

    محمد رضا داش من خیلی لیان دوست نیستم ولی ازش بدم هم نمیاد،در کل دمت گرم که انقدر بخاطر چیزی که بهش علاقه داری وقت میذاری و همچنین یسری چیز ها رو برای من و سایر دوستان مشخص تر میکنی،عیدت مبارک

    ۰ ۰
  19. slayer گفت:

    مرسی مقاله ی قشنگی بود
    عاشق اون لباس مافیایی لیان بودم

    ۰ ۰
  20. RANDYORTON گفت:

    لیان در ابتدا و طراحی اولیه قیافه داغونی داشت (اکثر شخصیت ها همین طورن!)اما بعد ها از خوشتیپ ترین ها شد
    I :X leon

    ۱ ۰
  21. Ebrahim گفت:

    عالى لیان جون

    ۱ ۰
  22. Frank Woods گفت:

    تو فیلم چه قدر قیافه ی لیان مذخرفه ۸-O

    ۰ ۰
  23. محسن گفت:

    با تشکر از ممد رضا :| لا مصب ادم دوس داره این لیون رو بگیره دستشو کنه لای اون موهای جیگرش وای من عاشق لیون هستم :X :* البته کریس هم دوستدارم اخه لامصب بدنش دختر کش هست :D :mrgreen: :X

    ۱ ۰
    1. Black Cat گفت:

      ما که نمردیم :lol:

      ۰ ۰
  24. GAME STAR گفت:

    خوب FINALY کرک نسخه ی PC بازی RESIDENT EVIL 6 آمد ! :-D

    ۰ ۰
  25. White Ninja گفت:

    بازی ۱۰۰% اکشنی هست .بی خودی دلتونو خوش نکنید /:)

    ۰ ۰
  26. sheva2 گفت:

    قیافه روخیلی داغونه لیون کجااین کجابه موهاش انگارحنازده :lol:

    ۰ ۰
    1. Jin گفت:

      بلاخره نکسوس ۲ از قرنطینه در اومد
      مگه اینجا مزرعه ست که داری کف می‌ زنی :mrgreen:
      _____________
      رسول از انجمن SONY make.believe

      ۰ ۰
  27. nexusII گفت:

    عالی، دمت گرم ممد جان

    ۰ ۰
    1. Leon S.K گفت:

      مرسی و Welcome back Aboard :|

      ۰ ۰
  28. فکر نمیکنم شخصیتی به بزرگی لیان دوباره در دنیای بازی ها خلق بشه از همه نظر محشره این شخصیت. :X

    ۰ ۰
  29. ps3 with xbox گفت:

    خوب تشکر از مقاله زیبات محمد رضا خان
    در مورد عکس در فیلم که کلا ارزش فیلم رو خود لیون اورده پایین :D دیگه این یارو هم که دیگه خیلی داغونه درسته لیون سوسوله ولی یه ابهتی داره ولی این دیگه هیچی نداره انگار پویا امینی هست :))

    خوشتیپی هم فقط در یک کلام در ایول معنی میشه KING Chris Redfield

    منتظر مقاله درباره کریس کبیر هستم

    Sony Make Believe

    ۰ ۰
    1. Leon S.K گفت:

      از کی تا حالا پوشیدن لباس نظامی خوش تیپی حساب میشه :| شما یه دنه بازی به من نشون بده که کریس توش لباس عادی پوشیده باشه !!!

      ۰ ۰
    2. Leon S.K گفت:

      البته تو اویل ۵ یه لباس جایزه داشت به اسم Safari که خیلی خوش تیپش میکرد :D ولی خوب بازم به لیان نمیرسه !

      ۰ ۰
    3. ps3 with xbox گفت:

      اخه نامصب با لباس نظامی اینه ببین اگه بخان لباس هایی که به لیون میدن رو بدن به این بعد اون موقع کی به لیون دیگه نگاه میکنه :D

      ۰ ۰
    4. reza vampire گفت:

      الان شما می گی لباس هایی که به لیون می دن خیلی خوشگلن
      شلوار باچه های مثلا کجاش خوشگله؟اونم از نوع نقره ای براق

      ۰ ۰
    5. arian گفت:

      بهتر از این بچه ی سوسوله که لباس مافیا میپوشه
      فکر کنم تو نسخه های بعدی لیون مو رو فشن کنه با شلوار ۶ جیب و لباس باب
      اس فنجی زاهر بشه

      ۰ ۰
  30. Mr.Death گفت:

    لیون بهترین و محبوب ترین شخصیت سری بازی های رزیدنت اویل هست :X

    ۰ ۰
    1. Leon S.K گفت:

      No Doubt in that :D

      ۰ ۰
  31. Mikaelson گفت:

    مرسی محمدرضا جان از این متن دلنشین :-)

    ۰ ۰
  32. arian گفت:

    لیون = شخصیت شیک پوش سوسول !
    من با لباس rpd ازش خوشم میاد

    ۰ ۰
  33. آرویــن گفت:

    با تشکر از محمد رضا …خدا قوت .
    قطعا یکی از بهترین کارکتر ها دنیای گیم و البته بهترین شخصیت در بازی ها از نظر من است …
    باز هم تشکر !

    __________
    آروین از pc $

    ۰ ۰
  34. مهربد گفت:

    سلام لباس آر پی دی رو باید تو زبانه یا گزینه ای بریم تا فعال شه

    ۰ ۰