خیزش بلند بتمن برای بازی سال شدن
ابر قهرمانان به خوبی ثابت کرده اند که برای تبدیل به بازی کامپیوتری شدن پتانسیل و توانایی لازم را ندارند .در این میان Superman 64 که در سال ۱۹۹۹ منتشر شد بدترین شکست این ابر قهرمانان بود ، همیشه در میان بدترین بازی های سال نام تعدادی از این ابر قهرمانان به چشم می خورد ،ابر قهرمانانی مثل چهار شگفت انگیز ، Iron Man ، Superman ،مرد عنکبوتی و هالک بزرگ .
به دلیل اینکه اینکه بازی بتمن شهر آرخام هنوز نسخه PC ان منتشر نشده است و شاید هستند افرادی که هنوز نسخه کنسولی آن را تهیه نکرده اند این نوشته چیزی از داستان ، گیم پلی و ماموریت های بازی را باز گو نمی کند.
تا مدت ها نیز بازی کننده ها بر این باور بودند که جای این شخصیت ها فقط در کمیک بوک ها و کارتون هایشان است و اصلا به دنیای بازی های رایانه ای تعلق ندارند ، اما در سال ۲۰۰۹ این معادله بهم ریخته شد و امید جدیدی برای بازی دوستان پدید آمد . بازی Batman: Arkham Asylum با گرافیکی عالی و گیم پلی جذاب و مسحور کننده به همراه داستانی گیرا منتشر شد و تا مرز انتخاب شدن برای بازی سال هم پیش رفت، این بازی باعث شد دید بازی کننده ها به این ابر قهرمانان تغییر کند به طوری که همه منتظر منتشر شدن قسمت دوم این بازی بودند. بازی که ساخت آن سال گذشته ( اوایل سال ۲۰۱۱) به پایان رسید اما بازیسازان که بازی سال ۲۰۱۱ شدن را نشانه گرفته بودند اعلام کردند بازی برای پویش و پرداخت نهایی با تاخیری ۹ ماهه عرضه می شود تا بازی کننده ها بازی از هر نظر کامل را تجربه کنند .
حالا وعده ها به حقیقت پیوسته است .
این بازی با تبلیغ اندک و بدون نصب پوستر در سطح معابر و خیابان ها و چاپ بر روی ساختمان ها در هفته جاری برای Xbox 360 و PS3 عرضه شد .بنا بر گزارش ها و اطلاعات منتشر شده از سایت های خبری این بازی تا الان امتیاز میانگین ۹۵ را از Metacritic دریافت کرده است .با این حساب این بازی بهترین بازی ساخته شده از روی ابر قهرمانان از آغاز بازی های رایانه ای تا کنون است و حتی امتیاز آن از آخرین نسخه فیلم بتمن ( بتمن شوالیه تاریکی ) نیز بالاتر رفته است .
شخصیت منفی و محبوب این بازی یعنی جوکر نیز از صداپیشه قبلی خود استفاده می کند ، گرچه تصور جوکر بدون صدای زیبای هیث لچر کار سختی است اما استفاده از صداپیشه ای چون Mark Hamill که قبلا برای نقش جوکر در Batman: The Animated Series برنده جایزه امی ( معادل جایزه اسکار برای سریال ها ) شده است نیز در جای خود بسیار مناسب و زیبا است.
Arkham City نه تنها خود را از نسخه Arkham Asylum جدا کرده است بلکه از هر نظر نیز از او بهتر ظاهر شده است و بهترین ها را در هر بخش از بازی ارائه کرده است ، چه از لحاظ گیم پلی ، چه داستان ، چه موسیقی و صداگذاری ،به طوری که این بازی از سایت Game Informer’s نمره کامل ۱۰/۱۰ را دریافت کرده است.تمام منتقد ها از این بازی تعریف و تمجید کرده اند به طوری که از همین الان یکی از ۵ شانس اصلی برای بازی سال شدن است. حتی منتقدان بسیار سخت گیر IGN نیز به این بازی ، نمره شگفت انگیز ۹.۵ از ۱۰ را داده اند.
آقای میلر (یکی از منتقدان) در مورد این بازی این چنین می نویسد :
صدا گذاری در این بازی واقعا عالی است . مرحله های بسیار نفس گیر ، پایان غیر قابل پیش بینی ، و استایل و شخصیت بتمن همگی در این بازی عالی از آب در آمده اند.ضرب و شتم ها و مخفی کاری ها در این بازی به اوج خود رسیده است ،غنائم و آیتم های مخفی بسیاری در بازی وجود دارد . بازی Batman: Arkham City نه تنها از نسخه قبلی خود Batman: Arkham Asylum بسیار بهتر است بلکه از تمام بازی های منتشر شده در امسال نیز برای من بهتر و جالب تر بوده است.
اما بحث بر انگیز ترین امتیاز این بازی را آقای Jim Sterling از Destructoid’s با این بازی داده است ، امتیاز عجیب ۸.۵ از ۱۰ ( البته این امتیاز نیز بسیار خوب می باشد ولی در بین امتیازات دیگر سایت ها کم به نظر می اید ). او دلیل اینکار را اینگونه بیان می کند :
بتمن تلاش زیادی به خرج می دهد که با دشمنان و شرارت ها مقابله کند و این تلاش کمی اغراق آمیز است. شما در طول بازی باید دکمه های زیادی را فشار بدهید و ضربات و حرکات زیادی را اجرا کنید و این به نظر من کمی بیش از حد معمول است ، تنوع سلاح ها نیز در بازی زیاد است و دکمه ها مختص آنها کم و این باعث می شود دکمه ها ترکیبی زیادی را اجرا کنید ، این امر باعث از بین رفتن تمرکز شما در بازی می شود!
اما مهمترین نکته این بازی است ، شما واقعا احساس می کنید که بتمن هستید .
در واقع در طول تاریخ ۷۲ ساله این شخصیت ، تعداد زیادی از طرفداران بوده اند که می خواستند حتی برای یک ساعت هم که شده خود را در غالب بتمن احساس کنند و بر فراز شهر گاتهام به عنوان شوالیه تاریکی پرواز کنند و حالا این رویا به واقعیت پیوسته است ، به طوری که شما در بازی غرق می شوید و حس کامل بتمن بودن به شما منتقل می شود.
نیازی نیست که شما مانند یک کاراگاه باهوش عمل کنید و خراب کاری ها و شرارت های Mr. Freeze’s را کشف کنید ، شما نیازی به دانشمندان گروه علمی آقای بروس وین ندارید،شما نیازی به پول و سرمایه هنگفت بروس وین ندارید ، اینبار فقط خود شما هستید ، شما بازی کننده در نقش بتمن هستید و می توانید به راحتی بر فراز Arkham City پرواز کنید و با شرارت ها بازی مبارزه کنید.به همین سادگی با تمام لذت ها و فراز و نشیب هایش.
حسین براتی (Ichimaro Gin )
اگر بشه جای تعجب نداره…من که نمیتونم ازش ایراد خاصی بگیرم همه چیز بازی سر جاشه و فقط میتونم بگم آرکام سیتی فوق العادس !
بتمن بازیه بسیار بسیار خوبیه.ولی بعیده که بهترین بازیه سال بشه$چون گرز و به طور حتم انچارتد۳ از این بازی بهترن$ولی جزء ۱۰بازیه برتر سال حتما هست و فک کنم تو رتبه های ۴ام تا ۷ام قرار بگیره….امیرمسعودبهدادازانجمن حقوقبگیران مایکروسافت
جوجه رو آخر پاییز میشمارن هنوز شاهکار زیاد مونده واسه اومدن
عالی……….عالی…….عالی
حرف نداره فوق العادست……..dlc زن گربه که دیگه جای خودشه داره………حتما بهترین بازی سال میشه با این پایان غیرقابل پیش بینش………..
فعلا هم تو کف dlc nightwing & robin هستم
paul dini عاشقتم…. :mrgreen:
اگر بازی سال بشه حقش بوده
چون هم نمرات و نقد های بسیار خوبی گرفته و خودم هم یکمشو بازی کردم واقعا بازی قشنگ و کار شده ای بود
البته ماموریت سختی داره! چون باید با بازی هایی مثل میدان نبرد ۳ و جنگاوری نوین ۳ و حتی آنچارد ۳ و خیلی از بازی های دیگه رقابت کنه
ممنون حسین جان
_______________________________
COD Team…تنها ۲۰ روز تا وظیفه هشتم
آقا رضا چجوری وارد آزمایشگاه Mr. Freeze’s شدی؟ میشه راهنمایی کنی
آزمایشگاه Mr. Freeze’s…؟! راستش یا بهش نرسیدم یا نمیدونم کدومو میگی! آخه من فعلا تو کف فورزا ۴ و درایورم! گفتم که فقط یکم بتمن بازی کردم
از بقیه بپرس شاید بدونن
_______________________________
COD Team…تنها ۲۰ روز تا وظیفه هشتم
بعد از اولین دیدار با جوکره! راستی تو کامنتت راجع به رقیب های بتمن GOW3 هم جا انداختی! به هر حال ممنون ۸)
منظورت GeOW3 دیگه درسته ؟
چون بتمن رو نمیشه با GOW3 مقایسه کرد .
__________
PS3 IS GOD
شما مگه به لایو وصل نیستی؟چجوری فورزا بازی میکنی؟
خوب عزیزم نسخه اصلو واسه همچنین روزایی ساختن دیگه!!!
_______________________________
COD Team…تنها ۲۰ روز تا وظیفه هشتم
من زیاد از ابر قهرمان های کمیک استریپ خوشم نمیاد
_____________
COD Team-حماسه من رعد میدان نبرد را خواهد شکست…
نمره گیم اسپات که به گیرز ۳ داده بود بیشتر از این بتمن شده بود امسال بهترین بازی سال گیرز ۳ یا آنچرتد و بتلفیلد میشه
منتظریم.
———————
COD Team
آقایون … بهترین بازی سال شک نکنید
حقشم نمیتونند بخورند
:wink:
۹۹ درصد با سعید موافقم :wink:
یکی از بهترین بازی های منه که باید چندین بار تجربه اش کنم
من که هنوز نتونستم این بازی رو تهیه کنم چون یه PC بازم :lol: :lol: :lol:
حسین جان دمت گرم خیلی باحال بود :wink:
من هنوز این بازی به دستم نرسیده(منتشر نشده)ولی خب از نظر من نسخه قبلیش فقط یه مشکل داشت و اونم فضاهای بسته بود .که این مشکل کاملا توی این نسخه حل شده پس این نسخه هیچ مشکلی نداره (به جز تاخیر نسخه PC).و اگه بازی سال بشه واقعا حقشه.
بازی یعنی این. ۸-O 8-O 8-O
دوستان کی واسه pc میاد ؟ نسخه ی قبلش خیلی با حال بود!!!!و یه سوال این که battlefield 3 کی تو ایران میاد؟ :wink:
کلا تو سایت بسیار کم جوابتو میدن بتمن ۱۸ نوامبر برای pc می آید
اینم از شانس بد ماست…….ممنونم داداش :wink:
من هنوز تیمارستان رو تموم نکردم.دستمم شکسته نمیتونم بازی کنم.ای خدا کمکککک :cry:
یه مسئله و اون هم اینه که فکر میکنم شما از بتمن به عنوان شوالیه تاریکی اسم بردی که اشتباه است .در فیلم (( بتمن :شوالیه تاریکی)) جوکر به بتمین میگه که من شوالیه سفید شما( هاروی دنت) رو تبدیل به شوالیه سیاه ( دوچهره) کردم.
برای pc که هنوز نمی یاد ولی با توجه به نمراتی که گرفته و نقد خوب حسین براتی باید بازی قشنگی باشه وهست.
به امید بهترین بازی شدن. ۸-O 8-O 8)
———————————————
ساعت ها را بگذارید بخوابند بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست. :?: دکتر علی شریعتی :!:
ممنون
این بازی فوق العادس
_______________________
DRAKE NEVER DIES
HE JUST TAKES COVER
خب بچه ها منکه دارم میرم برای صد در صد کردن این بازی
یه چیز جالبم بگم
توی این نسخه هم سازنده ها قول دادن که مثل نسخه قبل یه قسمتی توی بازی باشه که با هیچ کدوم از ابزار بت من معلوم نشه
توی قسمت قبلی که باید سه چهار بار اون دیوار مخفی رو می ترکوندی تا اخر سر تا یکی از مدل ارخام سیتی شخصیت (اسمشو یادم رفته) رو درتوی ارخام اسلوم ببینی
توی این یکی هم از اینا داره کسی پیداش کرد خبر بده البته اگه قبل از من پیداش کردین ۸)
ای خداااااااااااااا یک ماه دیگه باید صبر کنیم :cry: :cry: یا بازی اول یا بازی دوم سال میشه تنها دلیلشم به نظر من رقیب سختی مثل uncharted حلا باید صبر کنیم تا اخر سال کلا فقط باید صبر کنیم تو زندگیمون :-| :-| :-|
خوشم میاد که کم کمک همه دارن تسلیم انچارتد میشن :wink: :wink: :wink:
واقعا فوق العادست
بچه ها این بازی ارزش داره من برم ۹۰ تومن بدم اصاش رو بگیرم یا نه؟؟ :?:
اصلش
ارزش داره ولی نه نود تومن یه ماه صبر کن ۷۰ تومن بگیر :wink: :wink: :wink:
فقط میتونم بگم این بازی فوق العاده هست.همین :wink:
بتمن بازیه فوق العاده قشنگیه ولی به نظرمن شانسش در مقابل انچارتد کم تره وانچارتد بهترین بازیه سال میشه همون جور که تو سال ۲۰۰۹ از بتمن جلو زد وبهترین بازیه سال شد.بعدشم خواهشا بتمن رو این قدر با انچارتد مقایسه نکنید که اصلا در حد و اندازه های اون نیست.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
محسن از انجمن PS 3 IS GOD
________________
۱۳روز تا طوفانی عظیم در صنعت گیم :arrow: :arrow: :arrow:
کی بتمن رو با انچارتد مقایسه کرده؟؟؟در ضمن امتیازای بتمن رو که خودتون دیدینشک دارم انچارتد اونقدر امتیاز بگیره
امسال رقابت بین این دو غول میباشد و شکی هم درش نیست و هیچ کدام از این دو بازی چیزی از دیگری کم ندارند و کاملا تا اینجا که شونه به شونه پیش رفتند، باید تا ۲۰ روز دیگه صبر داشت…
( TINTIN )
( تنها ۱۳ روز تا کابوس بازیها UNCHARTED 3 )
شک نداشته باش چون میگیره.
ــــــــــــــــــــــــــــ
محسن از انجمن PS 3 IS GOD
__________
۱۳ روز تا طوفانی عظیم در صنعت گیم :arrow: :arrow:
آنچارد بازیه خیلی خوبیه و مطمئنا امتیازات خوبی هم میگیره ولی فکر نکم بتونه به خوبیه آرخام سیتی بگیره
_______________________________
COD Team…تنها ۲۰ روز تا وظیفه هشتم
منم همینطور فکر میکنم ارکام سیتی به طور سر راست همه رو ۱۰ گرفته
۱۳ روز دیگه میبینیم
اوه اوه آقا رو یکسی بگیره بتمن و انچارد باهم فرق دارن نکته جالب هم این که میانگین نمرات تو p3 97.5% بوده دهنم وا موند
بهترین بازی سال شک نکنید :mrgreen:
چی میگی؟یکم واضح تر لطفا
داداش انچارتد هم نوآوری های خودش رو داره
چاره ای نیست جز صبــــــــــــــــــــر :wink: :wink: :wink:
قبلا fan های ایکس باکس Uncharted 3 رو با GeOW3 مقایسه میکردن . دیدن راه به جایی نمیبرن الانم دارن با بتمن مقایسه میکنن . احتمالا فردا هم ۳ Uncharted رو میخوان با دسته ی ایکس باکس مقایسه کنن .
__________
PS3 IS GOD
به نظرم خیلی عالی و زیبا کار شده.منکه خیلی از بازی کردنش لذت میبرم و همه چیزش هم خوبه.واقعا این امتیازات حقشه.از دوستان خواهش میکنم در مورد مقایسه بعضی از بازی ها یکم دقیق تر باشن!
__________________________
انجمن حقوق بگیران مایکروسافت
۵ روز تا بهار دوم :arrow:
ما تو Arkham Asylum هم حس میکردیم بتمن هستیم! :)
یه کله تمومش کردم!واقعا بازی بی نظیریه.بازییه که حتما هر گیمری باد تجربش کنه.
آرخام آسیلوم واقعا تجربه منحصر به فردی بود که از ابرقهرمانها درزمینه گیم بعید بود . راک استدی با آرخام آسیلوم یک شبه ره صدساله رفت ومنو تشنه بازی بعدی کرد . هنوزم لذت مبارزه با کیلر کراک و ایوی سمی رو تو انگشتام حس میکنم ( معادل زیر زبون تو گیم). دوست دارم نسخه اصلی ps3 رو بگیرم و برای همیشه آرشیو کنم .( با اینکه هم یک high end pc و هم x360 دارم.)
عالیه :roll: 8-O :oops: :lol: :idea: 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wowواقعا یک شاهکار جدید متولد شد از همین الان یکی از بهترین بازی های تاریخ باید انتخاب بشه…….
——————————–
Pc$
هنوز مدعیانی مانند:cod:mw3,uncharted,bf3,assassins و skyrim نیومدند.تازه geow هم که عرضه شده و فوقالعاده است.واقعا از بین batman:ac و geow3 بهترین رو انتخاب کردن اسون نیست،چه برسه به این همه مدعی!
این دوستمون راس میگه امسال سال بارون بازیهاست خیلی سخته کدومو انتخاب کنیم حالا که ۳ بار بتمنو تموم کردم گیج شدم منتظرم تا بقیه بیان !!!!!!!!! باورتون نمیشه همین که گفتم بارون داره میاد (البته تو شمال گیلان :wink: )
واقعا بازی خفنیه هر لحظه یه قسمت جدید و جالب برای ارایه داره و جالبتر اینه که با پیشرفت در بازی در خود بتمن هم پیشرفت یا تغییرات می بینیم مثلا لباسش جای گلوله روش باقی می مونه یا انفجار
حتی قبل از ساخته شدن بازی تیمارستان ارخام وسال های قبل تر از اون قهرمان محبوب من در بین تمام ایر قهرمان ها بتمن بود . چون بتمن برخلاف دیگر ابر قهرمان ها هیچ گونه قدرت فرا بشری نداره و تنها با اتکا به خودش و تجهیزاتش و نیروی ارادش در مقابل پلیدی های شهر گاتهام ایستاده.هر کسی میتونه خودش بتمن باشه کافیه به خودش و ارادش ایمان داشته باشه.
امتیازهاش که الان واقعا بالاس … ولی خیلی از سایت ها هنوز نمره ندادن …. در حالی که uncharted 2 با نزدیک به ۸۰ نمره میانگین نمراتش ۹۶ بود . ولی Arkham City باید عالی باشه . من که اورجینال خرم و این بازی رو میخرم ۸)
شدیدا منتظر نسخه pc هستم تا یه بار دیگه به تموم کردن یه بازی شاهکار افتخار کنم :wink:
یه شاهکار دیگر. منتظر نسخه ی PC ام
ان شا اله.که بازی سال میشه دم سازنده هاش گرم.
حرف نداره بازیش شاهکاره نه بابا کمیابه اصلا نایابه
نه فک نکنم بهترین بازیه سال بشه ولی اگه بشه هم اینجوری ۸-O نمیشم
همین جوریش هم ۱۰۰% جزو ۵ بازیه برتر سال میشه
گرافیک خوب . صدا گزاری خوب . گیم پلی خوب . داستان عالی (در کل بد نیست)
___________
spartbayat@yahoo.com
من که بازیش نکردم اما از بتمن قبلی هم تعریف میکردن اما بهترین بازی سال نشد این یکی هم بعید میدونم بشه :?: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
نسخه قبلیش که هیچ حال نداد اینم مثل همونه این سایتها به هرچی بازی مسخره نمره بالا میدند
تا دیروز رقابت بین بتلفیلد و مدرن بود حالا بین انچارتد و بتمن
چی بگم
برام مهم نیست کدوم بازی بازی سال بشه من فقط میخوام بازی کنم
ببخشید اگه بتمن بازی کنم بن میشم :?:
ایشالا بهترین میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همیشه تو ذهنم بود که یروزی همه متوجه میشن BATMAN یعنی چی!!!!!!!!
وای خدای من ! این بازی بی نظیره. خیلی خفنه.
راستی دوستان ، کسی رمز catwoman رو داره؟ اصلا میشه بدون وصل شدن به لایو ، قفلش رو باز کرد؟
به نکته پهنی اشاره کردی کاش کسی کدشو داشت. وقتی که trophy های مخصوص catwoman رو میگیری و ارور میده واقعا دلم میخواست میتونستم به XBLوصل بشم
من میخوام Catwoman رو دانلود کنم…. مرسی Batman….
بازیش عالیه
حرف نداره
امسال یا بتمن بازی سال میشه یا ac:r
در ضمن اقا سعید نام کاربری جید مبارک
!
______________________
تهران =خاک
بالاخره تمومش کردم بازی قشنگی بود ولی یکم زود تمام شد…اره میدونم مراحل اضافی زیاد داره ولی ای کاش خط داستانیش بیشتر بود :-|
آقا آرش دستتو درد نکنه.امکانات جالبی داره به سایت اضاف میشه.(فقط نگرانم یک شورش دوباره در زمینه این آواتارها و شکلک ها به پا بشه! منکه خودم راضی هستم :mrgreen: )
______________________________
Copyright © ۲۰۰۹-۲۰۱۱ MEA Co. All rights reserved :arrow:
انجمن حقوق بگیران مایکروسافت
مر۳۰ آقا آرش ولی میشه بگید این عکسا چین که گذاشتید؟!
__________________________
COD Team…تنها ۱۲ روز تا وظیفه هشتم
آقا مرسی دستت درد نکنه.من که راضیم.خدا خیرتون بده :wink:
دوستان ببخشید ولی من اصلا با آرکام سیتی حال نکردم
شاید بخاطر اینکه هنوز کامل پاش نشستم..
و سرم گرمه MW3 و AC اسیسن جدیدم