جسد صدا پیشه بازی فاینال فانتزی در خانه اش پیدا شد

توسط بهزاد ناصرفلاح در ۱۸ دی ۱۳۹۴ , ۱۶:۰۰

«سیان بِلیک» (Sian Blake) صدا پیشه شخصیت «Yugiri» در سری چهاردهم بازی فاینال فانتزی «Final Fantasy XIV» و همچنین یکی از بازیگران سریال درام «EastEnders» به طرز مشکوکی درگذشت. جسد این بازیگر و صدا پیشه روز ششم ژانویه به همراه دو فرزندش در آپارتمانش در شهر لندن پیدا شد.

سخنگوی پلیس شهر لندن اعلام کرد

جسد هر سه نفر دارای جراحات و آسیب‌هایی در ناحیه گردن بوده است. تلاش برای پیدا کردن شریک زندگی «بلیک» که «آرتور سیمپسون کنت» نام دارد در جریان است.

مقامات پلیس همچنین اعلام کردند که

در تلاش برای پیدا کردن سرنخ‌هایی از این ماجرای با گودال‌هایی در حیاط خانه مواجه شده‌اند که به احتمال زیاد مربوط اقدامات قاتل احتمالی برای مخفی کردن اجساد بوده است.

«بلیک» و فرزندانش آخرین بار در تاریخ ۱۳ دسامبر سال گذشته دیده شده بود و در تاریخ ۱۶ دسامبر نیز گم شدن آنها گزارش شده بود. تحقیقات «بی‌بی‌سی»  نشان می‌دهد که “آرتور سیمپسون کنت» در حال حاضر در کشور غنا ساکن است.

دیدگاه
۵ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

:27: 
:D 
:40: 
:44: 
:-) 
:10: 
:41: 
:60: 
;) 
:59: 
:( 
:16: 
:162: 
:13: 
 
:22: 
:42: 
:11: 
:111: 
:17: 
:20: 
:wow: 
:| 
:49: 
:54: 
:56: 
:45: 
:47: 
:46: 
:43: 
:57: 
:like: 
:dislike: 
:metal: 
:51: 
:52: 
:55: 
:58: 
:48: 
:spoiler: 
:53: 
:steam: 
:xbox: 
:PS: 
:n: 
:50: 
:discord: 
 

5 Replies to “جسد صدا پیشه بازی فاینال فانتزی در خانه اش پیدا شد”

  1. AA GAMING گفت:

    حیف شد :'( :( :ps:

    ۰ ۰
  2. KING OF TIME گفت:

    خدا همه اموات رو بیامرزه

    ۰ ۰
  3. sam گفت:

    خدا بیامرزه

    ۰ ۰
  4. caner 2 گفت:

    حتما با کسی خصومتی داشته که به این وضع افتاده :11:

    ۰ ۰
  5. عجججب رسمیه یهیهیههی رسم زمونه :22:

    ۰ ۰