دستگیری دومین فرد باند حمله به DDOS “پلی استیشن” و “اکس باکس” | مارمولک را گرفتند!
یک مرد ۱۸ ساله ی بریتانیایی که طبق تحقیقات پلیس طی تعطیلات کریسمس، شبکه ی PlayStation و Xbox بر اثر حملات DDOS مختتل شده بود دستگیر شد. شبکه ی BBC نیز طی خبری اعلام کرده است این فرد در شهر ساوتپورت در نزدیکی لیورپول به دلیل دسترسی به موارد مجرمانه رایانه ای دستگیر شده است.
همچین ارتکاب به جرم دیگر او ارائه اطلاعات غلط به پلیس آمریکا اعلام شده است و در همین راستا او به وسیله ی عملیاتی مشترک از سوی پلیس مبارزه با جرایم رایانه ای بریتانیا و FBI آمریکا دستگیر شد.
: Craig Jones
“افزون بر جرایم ذکر شده تخلفات او شامل swatting نیز می شود. جرمی که طی آن این فرد با برقراری تماس های جعلی از طریق اسکایپ باعث اختلال تیم Swatt در آمریکا شده است. تحقیقات ما هنوز در مراحل اولیه قرار دارد و میزان کلی تخلفات در حاله ای از ابهام قرار دارد که با همکاری FBI آمریکا مسئولین این جرایم را شناسایی خواهیم کرد.”
به گزارش پلیس سایبری (مبارزه با جرایم رایانه ای) بریتانیا هر دو شبکه ی XBL و PSN قبل از تعطیلات کریسمس در یک دوره ی طولانی از خرابی هایی رنج می بردند و این حملات توسط گروهی که خود را جوخه ی مارمولک نامیده بودند صورت می گرفت. این مشکل برای کاربران Xbox 360 و Xbox One در XBL حدودا ۲۴ ساعت ادامه داشت اما کاربران در PSN چند روز متوالی با PS3، PS4 و PSVita قادر به استفاده از بازی های آنلاین و وارد شدن به حساب کاربری خود نبودند. افزون بر این پیش از دستگیری این فرد یک مرد ۲۲ ساله ی دیگر نیز در ۳۱ دسامبر ۲۰۱۴ دستگیر شد و هم اکنون به قید وثیقه تا ۱۰ مارس ۲۰۱۵ آزاد است و علت دستگیری او دزدی و تقلب در حسابهای پیپال از سال ۲۰۱۳ تا آگوست ۲۰۱۴ اعلام شد. این گروه هکر مسئول حملات DDOS و تخلفات swatting که در بالا به آن اشاره شد در طول ۱۲ ماه گذشته شناخته شده اند و یکی دیگر از جرایم آنها تهدید آقای Johnathan Smedley مسئول بخش سرگرمی های آنلاین سونی به یک بمب جعلی می باشد!
منبع: یوروگیمر
باید ببندنش به PS4 از اورست پرتش کنن پایین
جونش که نجات پیدا کنه میفهمه چه جفایی در حق PS4 کرده پشیمون میشه :۲۴:
تشکر
خب دیگه وقتی آدم برای بارون دعا میکنه باید با گل و لجن بعدش هم کنار بیاد :lol:
به امید اینکه همشون دستگیر بشن :lol:
خوب از الان به مدتی نا معلوم در خدمت سازمان اطلاعاتی کشور جهان خوار و این هاست
حیف استعدادش حروم بشه :۲۴:
چقدر جیگر آدم خنک میشه این خبرارو میشنوه! :۲۴:
باید دم این مارمولک عمه ننرو بچینن و به راه راست هدایتش کنن
:۲۴: :۲۴: :۲۴:
لامصب پروندش خیلی قطوره!
ولی حیفه اینو دستگیر کنن و بعد یه مدت زندان ولش کنن که بره!
احتمالا ببرنش تو یکی از ارگانهاشون!
آقا چرا خبری از کمیک ها نیست ؟
لا اقل هفته ای یه دونه بذارید دیگه
از اوایل بهمن برنامه ی خوبی برای کمیک ها داریم!
الان دی بازی پلاس فقط شده ترجمه کناب
گزارش هفتگی هم که از آخر مهر به بعد کنسل شد
کلا برنامه ها ی جدید سایت از اول بهمن شروع میشه نگران نباشید!
پنج روز از بهمن گذشت پس چی شد برنامه های جدید سایت دوست عزیز؟
والا از این که دیگه نمیتونه PSN و هک کنه خوشحالم ولی در کل زندان رفتن یه جوون ۱۸ ساله هم غم انگیزه! پس:
بخشش لازم نیست اعدامش کنید :۲۴:
الان این جملت یخورده کژتابی داره :۲۴:
مقصود همون بود :۲۴:
خدایی حیف استعدادش نبود
حدرش داد رفت
اینارو باید عذاب داد ببندیشون به صندلی از اونجایی که به تکنولوژی عمل دارند ، یه اتاق پر از تکنولوژی براشون بسازن یه چی تو مایه های فیلم HER بعد نتونن کاری انجام بدن اینجاست که مرگشون تضمین شدس مثل این میمونه که یه کنسول جلوته مثل ps4 گاد اف وار جدید هم آماده دستت بسته هیچ کاری نمیتونی بکنی فک کن :۲۶: :۲۵:
بدینش دست من خودم ادبش میکنم! :lol: :lol:
همون عکس تورو بهش نشون بدن واسه ادب خودش و خاندانش کافیه
:۲۴: :۲۴: :۲۴:
عکس آخر این پست منو کشته … :۲۶:
چه جالبه یارو توی یه سوراخی تاریک کار میکرده :lol: :lol: این عکس چیه گذاشتی؟!